Kaja kickstarter karrieren som Visma trainee i Førde

7. nov, 2018Ansatt, Visma, Økonomi

Adcom Fjorddata i Førde har vært så heldige å få Kaja Bruaas med på laget. Her kan du bli mer kjent med henne, og hvordan hverdagen som Visma trainee er.

Visma rekrutterer dyktige og nyutdannede mennesker hvert år, som allerede er brukere av morgendagens løsninger. Gjennom et eget skreddersydd program får traineene opplæring og veiledning av Vismas egne erfarne konsulenter. Slik kommer de raskt opp på toppnivå og skaper stor begeistring hos kundene.

Hva er din bakgrunn?

Jeg har vokst opp på en liten gård på Lavikdalen i Sogn og Fjordane. Er reiseglad og har vært mye på farten, blant annet på utveksling et år ved California state university.

 

Hvilken utdanning har du?

Bachelor i økonomi og administrasjon med profilering regnskap fra Høgskulen på Vestlandet.

 

Hva er dine favoritter?

Hytteturer, strikking og pizza!

 

Hvorfor valgte du å søke på denne jobben?

Jeg var i praksis hos en regnskapsbedrift på siste året av bachelorstudiet mitt og fikk jobbe med regnskap i et skybasert system. Det synes jeg var utrolig kult, og ikke minst gøy når alt var så effektivt på nett! Derfor valgte jeg å søke på jobben hos Adcom Fjorddata. I tillegg så er trainee-stillinga en perfekt måte å bli kjent med både Adcom og Visma på. Jeg får opplæring i systemene ned på detaljnivå og blir rusta til å kunne hjelpe kunder slik at de får en god opplevelse av å samarbeide med oss.

 

Hva er jobben din?

Jeg er ERP-konsulent og vil hovedsaklig jobbe med Visma.net ERP som er Visma Software sin skybaserte økonomiløsning. Innenfor dette området skal jeg  hovedsaklig drive med rådgivning og salg. Bedrifter kommer nok også til å treffe meg i forbindelse med markedsaktiviteter som Adcom Fjorddata gjennomfører i løpet av året. Jeg vil delta på det meste av arrangement som kurs og frokostseminar.

 

Hvilken opplæring gir Visma i forbindelse med traineeprogrammet?

Vi har ulike kurs med opplæring i bruk av Visma.net ERP. Vi har allerede vært gjennom sertifiseringskurs i Visma.net Financials og er begynt på sertifisering i Visma.net logistics. I tillegg har vi fått caseoppgaver som skal presenteres for nøkkelpersoner innen Visma.net tjenestene. Utenom sertifiseringene og oppgaver er det mye fokus på presentasjonsteknikker og hvordan kundemøtene kan være.

 

Hva liker du best med jobben?

Akkurat nå er jeg i en opplæringsfase så det er mye nytt og mange utfordringer på jobb hver dag. Jeg lærer noe nytt hele tiden, og kan virkelig si at jeg ser fram til å bli kjent med bedriftsmarkedet i Sogn og Fjordane. Det finnes mange behov og mye potensiale som jeg gleder meg til å hjelpe Adcom Fjorddata med å dekke, det blir spennende!

Bilde fra Visma frokostseminar om HR og Lønn i Kristiansund.

Dette er Kaja Bruaas, vår Visma-trainee som du nettopp har lest om i innlegget over. Kaia har en bachelor i økonomi og administrasjon, og er nå i gang med et spennende år med Visma-sertifiseringer og kundecaser i Førde. Selv mener hun det er masse potensiale som hun gleder seg til å hjelpe Adcom Fjorddata med å dekke. Ta gjerne kontakt med henne for opplæring, kurs eller konferanser i Vismas økonomisystem!

Likte du det du leste? Fyll ut skjemaet under da vel, så går du ikke glipp av neste innlegg!

Relaterte innlegg

Visste du at du kan spare tid med Microsoft Flow?

Visste du at du kan spare tid med Microsoft Flow?

Hvor deilig hadde det ikke vært om de vanligste arbeidsprosessene dine ble gjort automatisk? Uten at du trenger å løfte en finger? De fleste av oss bruker Microsoft Office 365 - men utnytter vi potensialet som ligger i programvaren fullt ut? I dagens blogginnlegg skal...

les mer
Vi tar pulsen på din arbeidsdag

Vi tar pulsen på din arbeidsdag

Hvor ofte har pulsen din økt på grunn av en teknisk hikke som fører til at du ikke får gjort det du skal?Alle vet at det er lurt med en årlig tur til legen for å sjekke helsa, men visste du at det er like viktig å sjekke IT-helsen? Hvor mange ganger har du klødd deg i...

les mer
Spar tid med Evoko møteromsplanlegger!

Spar tid med Evoko møteromsplanlegger!

Er du lei av dobbelt-booking, forvirring og møter som blir forstyrret av at noen banker på døren?Da er vår møteromsplanlegger løsningen for deg! Vi er leverandør av Evoko Liso som gir deg full oversikt over dine møterom både direkte på panelet ved møterommet, men også...

les mer
Share This

Liker du det du ser?

Del det med vennene dine da vel!