Stjeler spørsmål om telefoni mye av tiden din?

7. mar, 2019Gir deg tid, Kommunikasjon, Konsulent, Mobil, Mobit, Telefoni

Bli kunde hos Adcom da vel – vårt slagord er at vi GIR deg tid!

Kari klager «alltid» på at hun bruker opp datapakken

Per har glemt pinkoden tre ganger – (kun i år!)

Knut har knust skjermen (igjen…)

Lena klager på at det «alltid» er hun som må svare på samtaler til sentralbordet, og Jens? Han gir seg ikke – han «MÅ ha» ny telefon, selv om han på langt nær har slitt ut den han har….

Kjenner du deg igjen?

Da bør du lese videre….

Er det riktig at du som leder, skal bruke mye tid på slike spørsmål? Svaret er selvfølgelig nei!

Men dette er hverdagen i langt de fleste bedrifter i Norge i dag. De mest typiske grunnene til denne unødvendige tidsbruken er:

Ikke tydelig og god nok forhandler som hjelper til med disse problem stillingene.

At man mangler klare kjøreregler for hva bedriften egentlig skal dekke. Derfor må alle situasjoner behandles individuelt, og da blir tidsbruken uforholdsmessig høy. I tillegg har man en risiko for at ansatte vil føle at folk blir forskjellsbehandlet.

I mange tilfeller vil nok bedriften ende opp med å dekke kostnader de strengt tatt ikke burde gjort.

 

Her kommer vi inn

Vi i Adcom har erfarne konsulenter, som har inngående kjennskap til hva som forårsaker «pains» der ute hos bedriftene. Snakk med en av oss – og la oss sammen se på hvordan telefonsystemet egentlig skal fungere i bedriften, og la oss hjelpe deg med å sette opp en god Mobil Policy.

En Mobil policy vil enkelt sagt være et dokument med klare kjøreregler for hva bedriften skal dekke, og ikke – og de ansatte vil vite hvilke regler som gjelder!

 

Dette vil garantert spare deg tid – og ikke minst, kanskje spare deg for noen vanskelige diskusjoner?

Kontakt oss for å se på din telefoni-løsning

Bjarte Stokkan ble faktisk anbefalt til Adcom av selveste Bjarne Brøndbo, da han var hans personlige leverandør av alle mobile tjenester til både firmaene han driver og privat. At Bjarne anbefalte oss Bjarte forstår vi derimot godt, han har et smittende humør og et engasjement for sitt fag som gjør at man føler seg godt ivaretatt.

Likte du det du leste og vil ha mer? Fyll ut skjemaet under da vel!

* indicates required

Relaterte innlegg

Visma kompetansedager, velg mellom 100 kurs på 5 dager

Visma kompetansedager, velg mellom 100 kurs på 5 dager

Nå kan du delta på Norges største digitale konferanser, med tilgang til over 100 digitale kurs over 5 dager. Sett sammen din egen agenda, og fyll på kompetansen med godkjente timer for regnskapsfører og revisor. Jobber du med regnskap og lønn, så er dette uten tvil noe for deg!

les mer
Visma Lønnsforum – vår 2020

Visma Lønnsforum – vår 2020

Set av datoen 7. mai, og bli fagleg oppdatert på reglar innan løns- og personalområdet. Vi har i samarbeid med Visma oppdatert agendaen til vårt lønnsforum, slik at den er oppdatert med nye reglar, rutinar og praksisendringar i høve coronaviruset (COVID-19). Kurset vert køyrt som online kurs, det betyr at du kan ta kurset frå din arbeidsplass eller ditt heimekontor.

les mer
Webinar om lønn og HR

Webinar om lønn og HR

Vi kjører webinar om Lønn og HR. Her får du en god innføring i mulighetene som finnes med et skybasert lønnssystem. Har du tenkt på å effektivisere rutinene i din bedrift? Hvordan kan du digitalisere, og hvilke fordeler får du av det?

les mer
Share This