Stjeler spørsmål om telefoni mye av tiden din?

7. mar, 2019Gir deg tid, Kommunikasjon, Konsulent, Mobil, Mobit, Telefoni

Bli kunde hos Adcom da vel – vårt slagord er at vi GIR deg tid!

Kari klager «alltid» på at hun bruker opp datapakken

Per har glemt pinkoden tre ganger – (kun i år!)

Knut har knust skjermen (igjen…)

Lena klager på at det «alltid» er hun som må svare på samtaler til sentralbordet, og Jens? Han gir seg ikke – han «MÅ ha» ny telefon, selv om han på langt nær har slitt ut den han har….

Kjenner du deg igjen?

Da bør du lese videre….

Er det riktig at du som leder, skal bruke mye tid på slike spørsmål? Svaret er selvfølgelig nei!

Men dette er hverdagen i langt de fleste bedrifter i Norge i dag. De mest typiske grunnene til denne unødvendige tidsbruken er:

Ikke tydelig og god nok forhandler som hjelper til med disse problem stillingene.

At man mangler klare kjøreregler for hva bedriften egentlig skal dekke. Derfor må alle situasjoner behandles individuelt, og da blir tidsbruken uforholdsmessig høy. I tillegg har man en risiko for at ansatte vil føle at folk blir forskjellsbehandlet.

I mange tilfeller vil nok bedriften ende opp med å dekke kostnader de strengt tatt ikke burde gjort.

 

Her kommer vi inn

Vi i Adcom har erfarne konsulenter, som har inngående kjennskap til hva som forårsaker «pains» der ute hos bedriftene. Snakk med en av oss – og la oss sammen se på hvordan telefonsystemet egentlig skal fungere i bedriften, og la oss hjelpe deg med å sette opp en god Mobil Policy.

En Mobil policy vil enkelt sagt være et dokument med klare kjøreregler for hva bedriften skal dekke, og ikke – og de ansatte vil vite hvilke regler som gjelder!

 

Dette vil garantert spare deg tid – og ikke minst, kanskje spare deg for noen vanskelige diskusjoner?

Kontakt oss for å se på din telefoni-løsning

Bjarte Stokkan ble faktisk anbefalt til Adcom av selveste Bjarne Brøndbo, da han var hans personlige leverandør av alle mobile tjenester til både firmaene han driver og privat. At Bjarne anbefalte oss Bjarte forstår vi derimot godt, han har et smittende humør og et engasjement for sitt fag som gjør at man føler seg godt ivaretatt.

Likte du det du leste og vil ha mer? Fyll ut skjemaet under da vel!

* indicates required

Relaterte innlegg

Webinar om lønn og HR

Webinar om lønn og HR

Vi kjører webinar om Lønn og HR. Her får du en god innføring i mulighetene som finnes med et skybasert lønnssystem. Har du tenkt på å effektivisere rutinene i din bedrift? Hvordan kan du digitalisere, og hvilke fordeler får du av det?

les mer
Vismas Digitale Index for 2019 er her!

Vismas Digitale Index for 2019 er her!

Digital Index er en undersøkelse om digital modenhet i norske bedrifter. Over 1500 daglige ledere og økonomiansvarlige har rangert i hvilken grad bedriften har digitalisert sentrale økonomiske og administrative prosesser.

les mer
Det er straks klart for Vismas Community Live!

Det er straks klart for Vismas Community Live!

Ønsker du å vite hvordan du kan spare mer tid? Da er Visma Community Live noe for deg! Arenaen gir deg full gjennomgang av oppdateringer og nyheter innen Vismas programvare. Det kjøres 30 ulike webinarer med 45 minutters varighet i tidsrommet 21.-25. oktober 2019! Og det beste av alt: dette serveres deg rett fra kontorpulten din – helt gratis!

les mer
Share This