Du vil, vi kan – sammen gjør vi en forskjell!

Følelsen av å ha det for travelt til å rekke og bli mer effektiv, er noe veldig mange kan kjenne seg igjen i.
Visma.net effektiviterer dine tidstyver og vi hjelper dere hele veien i mål!

Visma.net effektiviserer oppgaver som i dag gjøres helt eller delvis manuelt.

Hva kan Visma.net gjøre for deg?
En sømløs flyt av informasjon mellom alle dine forretningssystemer! Forutsigbarhet, sikkert, oppdatert, integrasjoner. Hvorfor ha mange når man kan klare seg med 1? Det handler bare om å få systemene til å snakke sammen, Visma.net er systemet du kan gå fremtiden i møte med. Alt sammen samlet på ett sted, ett sted for alle ansatte.
 
«Det er jo sånn vi alltid har gjort det» En setning de fleste har både hørt og sagt. Vi hjelper dere å øke lønnsomheten og spare verdifull tid med digitaliserte løsninger fra Visma Software Norge. Vil du høre det beste? Selv små endringer er ett steg i riktig retning, la oss komme i gang!

Digitale reiseregninger (bli kvitt kvitteringene)

Med Visma.net Expense kan du føre dine utlegg og reiseregninger når som helst og hvor som helst.

LES MERSave

Save

Automatisert purre- og inkassoløsning

Visma AutoCollect er en automatisert purre- og inkassoløsningsom er integrert med ditt økonomisystem fra Visma. Du kan dermed velge om du vil automatisere hele eller deler av innfordringsprosessen.

LES MER

Save

Save

Save

Efaktura direkte til mottakers økonomisystem

Visma.net AutoInvoice er en løsning som gjør at du kan sende en efaktura direkte fra ditt økonomisystem og rett inn i mottakers økonomisystem eller en privatkundes nettbank.

LES MER

Helautomatisk betalingstjeneste

Visma.net AutoPay er en helautomatisk betalingstjeneste for utveksling av betalingsinformasjon med ulike norske banker. Alle betalingsdata blir overført via en sikker og kryptert forbindelse til og fra bank/Nets, uten manuelle operasjoner.

LES MERSave

Save

Dette er Adcom Førdes systemsjef og hovedkontakt for Visma-produkter, Leon. Han har  masse erfaring med en stor og variert kundemasse innenfor Visma, Visma.net og Auto-produktene.

Vi hjelper deg med drift og support av din Visma-løsning, så du får mer tid til å gjøre det du er best på.

Relaterte innlegg

Prosjektstyring i skyen!

Prosjektstyring i skyen!

Vil dere gjøre alle lønnsoppgavene i et skybasert lønnssystem? Løsningen knytter sammen timer/fravær, reiser og utlegg, og kan også brukes sammen med andre tjenester fra Visma.net, slik som regnskap og logistikk.

les mer
Sluttdato for Huldt & Lillevik Lønn

Sluttdato for Huldt & Lillevik Lønn

Huldt & Lillevik Lønn blir lagt ned fra 01.01.2023. Det erstattes av Visma Payroll som er neste generasjon lønnssystem. Payroll er skybasert og legger stor vekt på automatisering av lønnskjøringen. Du kan gå over til Payroll i dag!

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2018 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50