Skyløsninger fra norske fjell

Skytjenester fra Adcom lar deg flytte forretningssystemer ut av bedriftens egne lokaler. De kan driftes av dine egne ansatte, eller overlates helt eller delvis til oss.

Hvilke muligheter kan vi gi din bedrift?

Tradisjonelt sett har mange bedrifter hatt servere og systemer stående i egne lokaler.  Ofte betyr dette at bedriften periodisk må investere i nytt utstyr, ha kontroll på backup, leie inn hjelp til drift med mer. Mange bedrifter opplever også utfordringer knyttet til fysisk sikring av IT-systemene i forhold til potensielle skader fra brann eller vannlekkasjer, innbrudd og lignende.

Med Adcom Sky får din bedrift ferdige IT-løsninger levert som en tjeneste.  Det betyr at du som kunde eier dine data, mens Adcom står for all infrastruktur, lisenser, drift, backup og support.  Alle forretningskritiske data ligger i et sikkert datasenter inne i en fjellhall på Nordmøre – les mer her. Her sørger fjellene for stabil og naturlig kjøling, og både senter og infrastruktur er svært godt sikret. Vi tilbyr både standardløsninger og skreddersøm, og du får lokal rådgivning og support fra våre systemkonsulenter.For deg som kunde vil Adcom Sky gi fleksibilitet, trygghet og tilgang på nye tjenester uten at man må foreta store investeringer i eget IT-utstyr.

Hvilke tjenester omfattes av Adcom Sky?

  • Leie av programvare levert via eksternt skrivebord eller via nettleser.
  • Eget arbeidsområde med tilgang til alle IT-verktøy dine ansatte trenger i løpet av en arbeidsdag
  • Leie av dedikerte servere
  • Leie av webservere
  • Skybasert backup av pc-er og servere som står hos din bedrift
  • Antivirus-løsninger til pc-er, servere og mobile enheter
  • WiFi as a Service – Du leier et ferdig driftet trådløst nettverk med høy grad av funksjonalitet som gjestenett tjenester, styring av trafikk, sporing av bruk med mer
  • E-post, samhandlingsverktøy, Sharepoint og Skype for Business med mer

Du trenger bare «Datasvein»

Svein Dahl (bildet) er en av systemkonsulentene våre som har spesielt ansvar for Adcom Sky. Han har lang erfaring med blant annet systemarkitektur, rådgivning og sikkerhet, og hjelper deg å velge riktig løsning for bedriften din. Som kunde hos oss, får du alltid fast kontaktperson.

Eget arbeidsområde

Her har de ansatte tilgang til IT-verktøyene de trenger i løpet av en arbeidsdag, eksempelvis e-post, SharePoint, Skype for Business, Microsoft Office og lønns-/ERP-system. Dere velger selv hvorvidt dere ønsker å kjøpe eller leie programvaren.

Vi tar ansvaret

Vi kan ta ansvaret for både sikkerhet, driftsstabilitet og utstyrspark samt programvare. Slik kan du til enhver tid være trygg på at du har riktig og oppdatert virusbeskyttelse for bedriftens PC-er, servere og mobile enheter, samt daglig ut-av-huset-backup som til enhver tid er tilgjengelig. All datatrafikk går via direkte kommunikasjonslinjer (fiber) mellom din bedrift og vårt datasenter.

Eie eller leie – ditt valg

Din bedrift velger selv om dere ønsker å sette inn deres egne servere i vårt miljø hos Troll Housing, eller om dere vil leie plass på en av våre. I begge tilfeller vil vil en Adcom Sky-avtale redusere bedriftens engangskostnader og vedlikeholdsbehov.

Adcom Driftsavtale sikrer deg lokal support hele døgnet

Norske datasenter er blant verdens tryggeste

Vi har tatt de store investeringene - du slipper

Vi har løsninger for sikkerhet, samarbeid og mye mer

Adcom Sky - trygt, grønt og skreddersydd

Ta vare på miljøet. Velg et grønt datasenter med naturlig kjøling fra norske fjell

Vårt datasenter på Nordmøre har doble løsninger for både strøm, fiber og backup

Overlat hele eller deler av IT-driften til våre dyktige konsulenter

Les også mer om

Løft frem forbildene

Hvis du ser rundt deg er det fint lite som ikke berøres av teknologi i 2019. Tenk så synd det er å bare få et perspektiv når det gjelder noe så viktig som verdens utvikling? Smarttelefonen har revolusjonert hverdagen vår med alt fra betalingsløsninger, legetimer via app og samhandling fullstendig uavhengig av hvor du er. Hvorfor er det så få jenter og kvinner søker seg til teknologien?

les mer

Stjeler spørsmål om telefoni mye av tiden din?

Per har allerede glemt pinkoden tre ganger i år, og Knut har knust skjermen, igjen…! Høres det kjent ut? Vi i Adcom har erfarne konsulenter og inngående kjennskap til hva som forårsaker «pains». Snakk med en av oss – og la oss sammen se på hvordan telefonsystemet egentlig skal fungere i bedriften. Vi hjelper deg å sette opp en god mobil policy!

les mer

8 tips som gir deg tid

SuperOffice gir deg full kontroll. Vi har mange år med god og flittig bruk av SuperOffice vi gjerne deler med deg! Vi brenner for at du skal spare verdifull tid som du kan bruke på å fokusere på din egen bedrift.

les mer

Host Adcom Kristiansund

Design Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Namsos: 74 21 90 20
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Steinkjer: 74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre: 70 05 51 50

Share This