Vi tilbyr løsninger fra både Telia og Telenor

Uavhengighet gjør at vi kan være en god og objektiv rådgiver. Som medlem av Telering-kjeden kan vi tilby de to største operatørene, og gjennom en grundig behovsanalyse finner vi sammen den optimale løsningen for ditt behov.

Totalleverandør av telefoner og tilbehør

Telering er en landsdekkende faghandelskjede som vi i Adcom er stolte av å være en del av. Via Telering kan vi levere komplette telekommunikasjonsløsninger til private og offentlige virksomheter. Vi representerer alle de store produsentene av mobiltelefoner og utstyr, som Samsung, Apple, Sony, HTC, LG og Huawei.

 

Eksperthjelp – når som helst

Tony Sivertsen (bildet) er en av våre dyktige medarbeidere med spesialisering innen telefoni, du finner han på kontoret vårt i Kristiansund. Som kunde hos oss får du alltid en fast kontaktperson med bred erfaring, som både kjenner firmaet ditt og telefonioperatørene. Han/hun er fleksibel og lett å få tak i, og kan raskt og enkelt hjelpe deg enten du trenger praktisk bistand, veiledning, eller har spørsmål om abonnement eller kostnader. Her finner du oversikt over alle kundekontaktene i Adcom, slå gjerne på tråden for en trivelig prat.

Drift & Support


Vårt servicekonsept gjør det enkelt og forutsigbart å være kunde

Mobilbytte


Innbytte og finansiering av mobiltelefoner er smart, miljøvennlig og forutsigbart

Mobil Strategi


Gode kommunikasjonsløsninger gir konkurransefortrinn

Mobil Policy


Få bedre kontroll på sikkerhet og kostnader

Opplæring


God brukeropplæring gir bedriften økt utbytte av nye løsninger

Relaterte innlegg

Spar tid med digitale reiseregninger og EHF

Hver eneste uke møter vi bedrifter som kan bli mer lønnsomme ved å jobbe smartere. Det som er fint, er at selv små endringer kan gi gode resultater. Et typisk eksempel er reiseregninger. Fortsatt bruker faktisk 67 % av alle norske bedrifter* unødige ressurser på å...

les mer

#Framtidas rekneskapsmedarbeidarar

Kundane våre tenker meir og meir på løysingar som er effektive og enkl eå ta i bruk og å bruke. Vi treng difor nye medarbeidarar til spennandeutfordringar innan ERP og lønsfaget.

les mer

Visma AutoPay

Visma.net AutoPay eliminerer de manuelle trinnene ved å sende og motta elektroniske betalinger. Visma.net AutoPay er inkludert i Visma.net Financials og gir en automatisert betalingsprosess hvor du sparer tid og penger.

les mer
Share This