Slik fungerer AutoPay, AutoInvoice og AutoCollect

13. feb, 2019AutoCollect, AutoInvoice, AutoPay, efaktura, EHF, Fakturering, Visma

Disse hverdagsheltene er med på å digitalisere din bedrift, og gjøre arbeidsdagen lettere for både ledere og ansatte. Høres ikke det digg ut, så vet ikke vi!

Autotjenestene til Visma er laget for å gjøre regnskapsarbeidet enklere og raskere! Slik fungerer det:

Autopay

Autopay er en integrasjon mellom bank og økonomisystem. Skal du remittere, får du det ikke enklere enn AutoPay. Etter du lager et remitteringsforslag brukes autopay for å godkjenne betalingen, uten å logge inn i nettbanken. Du bestemmer selv hvem som skal godkjenne, før det sendes til banken. Hvis du bruker to-faktor-autentisering sørger du for sikker betalingshåndtering. Returdata fra banken hentes inn av Autopay automatisk.

Lei av å pønsje lange KID-nummer? Fått purring på en papirfaktura som aldri kom fram, eller som ble liggende nederst i bunken på pulten? Vel, da er Autoinvoice tingen for deg!

Autoinvoice

Autoinvoice er fakturaløsningen som sørger for at utgående og inngående behandling av faktura skjer automatisk. Ved bruk av EHF sparer du mye i tid og penger. Usikker på om mottaker av faktura kan motta EHF? Det slipper du å tenke på for Autoinvoice finne det ut for deg.

 

Visste du at Statlige etater har vært pålagt å bruke elektronisk faktura siden 1. juli 2012? Det er snart 7 år siden.

Autocollect

Bruker du mye tid på innfordringer? Med Autocollect kan du automatisere hele deler deler av prosessen. Alt styres frå økonomisystemet ditt og du får meir tid til andre oppgaver.

Vil du sette vekk hele prosessen? Systemet henter poster som er forfalte og sender det til Visma Collectors. Du kan også sende purringer sjølv og la inkasso gå til Visma Collectors. Dersom inkassovarsel forfaller blir det automatisk sendt videre til Visma Collectors for behandling.

 

Hvorfor gjøre ting vanskeligere enn det trenger å være? Kutt ut tungvinte oppgaver og ta i bruk autotjenestene i dag, vi hjelper deg gjerne!

Kontakt oss for å sette opp Auto-funksjoner i Visma

Dette er Adcom Førdes systemsjef og hovedkontakt for Visma-produkter, Leon. Han har  masse erfaring med en stor og variert kundemasse innenfor Visma, Visma.net og Auto-produktene.

Likte du det du leste og vil ha mer? Fyll ut skjemaet under da vel!

* indicates required

Relaterte innlegg

Webinar om lønn og HR

Webinar om lønn og HR

Vi kjører webinar om Lønn og HR. Her får du en god innføring i mulighetene som finnes med et skybasert lønnssystem. Har du tenkt på å effektivisere rutinene i din bedrift? Hvordan kan du digitalisere, og hvilke fordeler får du av det?

les mer
Vismas Digitale Index for 2019 er her!

Vismas Digitale Index for 2019 er her!

Digital Index er en undersøkelse om digital modenhet i norske bedrifter. Over 1500 daglige ledere og økonomiansvarlige har rangert i hvilken grad bedriften har digitalisert sentrale økonomiske og administrative prosesser.

les mer
Det er straks klart for Vismas Community Live!

Det er straks klart for Vismas Community Live!

Ønsker du å vite hvordan du kan spare mer tid? Da er Visma Community Live noe for deg! Arenaen gir deg full gjennomgang av oppdateringer og nyheter innen Vismas programvare. Det kjøres 30 ulike webinarer med 45 minutters varighet i tidsrommet 21.-25. oktober 2019! Og det beste av alt: dette serveres deg rett fra kontorpulten din – helt gratis!

les mer
Share This