HR og lønn er klare for framtiden, bli med du og!

21. sep, 2018Gir deg tid, Lønn, Nyheter, Seminar, Visma, Økonomi

Det ultimate spørsmålet her er; bruker du og dine ansatte tiden deres riktig?

Det ultimate spørsmålet her er; bruker du og dine ansatte tiden deres riktig?

Det er ikke slik at man skal tvinge gjennom digitalisering for en hver pris, men verden er på vei dit, og det blir viktigere og viktigere å henge med. Ikke minst fordi det frigir tid til andre oppgaver, krever nytekning og minsker irritasjonen ved unødvendige manuelle oppgaver.

Ofte så er man så vant til en måte å arbeide på, at man ser seg litt blind på de nye mulighetene som kan gi deg tid, og lette mye frustrasjon.

Spør deg selv:

Er du avhengig av en lønnsavdeling for å få oversikt over sykefravær eller feriedager?

Hvordan foregår godkjenning av ansattforespørsler? Ofte er det mye mail og dårlig struktur i outlook, som gjør feriekabalen slitsom hvert år. Hos andre er det excelark, men hvor er den siste versjonen?

Hvor enkelt og tilgjengelig er det for de ansatte å føre timer, utleggsrefusjoner, ferieforespørsler osv?

Hva med betaling av lønn? Sitter lønnsansvarlig med føring av timer og beregninger, eller kan ansatte gjøre den jobben selv? Må dere inn i nettbank for å laste opp betalingsfil manuelt for å få lønnen utbetalt?

Hva med å gi ansatte denne mestringsfølelsen?

På tide å ta opp elefanten i rommet?

Du har kanskje sett at vi snakker om elefanten i rommet innimellom? Vi vet at den kan være ekkel å ta opp, men når man først er i gang, så kommer det alltid noe positivt ut av det. Tiden brukt på manuell pønsjing av timer, lange kid-nummer eller å få fargekodene til å gå opp i feriekabalen i excel, kan brukes til så mye annen verdiskapning for bedriften din.

Vi i Adcom har vært Visma-partner siden 1993, og kan derfor tilby dere god veiledning og høy kompetanse innenfor Vismas portefølje av løsninger. Les Torsteins artikkel om hvorfor du som leder bør da grep om HR og lønn her.

Er du klar til å ta steget mot en digitalisert hverdag? Vi er her for deg!

17. – 23. – 24.  – og 31. oktober kjører vi, med Visma, gratis frokostseminar i Førde, Molde, Kristiansund og Namsos om mulighetene i skybasert løsning og framtidens HR og lønn. Se agendaen her!

 

Frank-Espen Kristoffersen er en av de dyktige og rutinerte ERP-konsulentene i Adcom Namsos. I følge han selv er en dag der han hjelper kundene sine med å ta i bruk ny funksjonalitet og effektivisere arbeidsoppgaver.

Likte du det du leste og vil ha mer? Fyll ut skjemaet under da vel!

* indicates required

Relaterte innlegg

Løft frem forbildene

Løft frem forbildene

Hvis du ser rundt deg er det fint lite som ikke berøres av teknologi i 2019. Tenk så synd det er å bare få et perspektiv når det gjelder noe så viktig som verdens utvikling? Smarttelefonen har revolusjonert hverdagen vår med alt fra betalingsløsninger, legetimer via app og samhandling fullstendig uavhengig av hvor du er. Hvorfor er det så få jenter og kvinner søker seg til teknologien?
les mer
Stjeler spørsmål om telefoni mye av tiden din?

Stjeler spørsmål om telefoni mye av tiden din?

Per har allerede glemt pinkoden tre ganger i år, og Knut har knust skjermen, igjen…! Høres det kjent ut? Vi i Adcom har erfarne konsulenter og inngående kjennskap til hva som forårsaker «pains». Snakk med en av oss – og la oss sammen se på hvordan telefonsystemet egentlig skal fungere i bedriften. Vi hjelper deg å sette opp en god mobil policy!
les mer

Host Adcom Kristiansund

Design Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Namsos: 74 21 90 20
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Steinkjer: 74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre: 70 05 51 50

Share This

Liker du det du ser?

Del det med vennene dine da vel!