HR og lønn er klare for framtiden, bli med du og!

21. sep, 2018Gir deg tid, Lønn, Nyheter, Seminar, Visma, Økonomi

Det ultimate spørsmålet her er; bruker du og dine ansatte tiden deres riktig?

Det ultimate spørsmålet her er; bruker du og dine ansatte tiden deres riktig?

Det er ikke slik at man skal tvinge gjennom digitalisering for en hver pris, men verden er på vei dit, og det blir viktigere og viktigere å henge med. Ikke minst fordi det frigir tid til andre oppgaver, krever nytekning og minsker irritasjonen ved unødvendige manuelle oppgaver.

Ofte så er man så vant til en måte å arbeide på, at man ser seg litt blind på de nye mulighetene som kan gi deg tid, og lette mye frustrasjon.

Spør deg selv:

Er du avhengig av en lønnsavdeling for å få oversikt over sykefravær eller feriedager?

Hvordan foregår godkjenning av ansattforespørsler? Ofte er det mye mail og dårlig struktur i outlook, som gjør feriekabalen slitsom hvert år. Hos andre er det excelark, men hvor er den siste versjonen?

Hvor enkelt og tilgjengelig er det for de ansatte å føre timer, utleggsrefusjoner, ferieforespørsler osv?

Hva med betaling av lønn? Sitter lønnsansvarlig med føring av timer og beregninger, eller kan ansatte gjøre den jobben selv? Må dere inn i nettbank for å laste opp betalingsfil manuelt for å få lønnen utbetalt?

Hva med å gi ansatte denne mestringsfølelsen?

På tide å ta opp elefanten i rommet?

Du har kanskje sett at vi snakker om elefanten i rommet innimellom? Vi vet at den kan være ekkel å ta opp, men når man først er i gang, så kommer det alltid noe positivt ut av det. Tiden brukt på manuell pønsjing av timer, lange kid-nummer eller å få fargekodene til å gå opp i feriekabalen i excel, kan brukes til så mye annen verdiskapning for bedriften din.

Vi i Adcom har vært Visma-partner siden 1993, og kan derfor tilby dere god veiledning og høy kompetanse innenfor Vismas portefølje av løsninger. Les Torsteins artikkel om hvorfor du som leder bør da grep om HR og lønn her.

Er du klar til å ta steget mot en digitalisert hverdag? Vi er her for deg!

17. – 23. – 24.  – og 31. oktober kjører vi, med Visma, gratis frokostseminar i Førde, Molde, Kristiansund og Namsos om mulighetene i skybasert løsning og framtidens HR og lønn. Se agendaen her!

 

Frank-Espen Kristoffersen er en av de dyktige og rutinerte ERP-konsulentene i Adcom Namsos. I følge han selv er en dag der han hjelper kundene sine med å ta i bruk ny funksjonalitet og effektivisere arbeidsoppgaver.

Likte du det du leste og vil ha mer? Fyll ut skjemaet under da vel!

* indicates required

Relaterte innlegg

Vi søker nysgjerrig økonom

Vi søker nysgjerrig økonom

Vi ser etter eit nytt hovud som har energi og driv til å jobbe med Noregs råaste økonomisystem i skya. Er du offensiv og har lyst til å tenkje nytt når det gjeld økonomiløysingar?

les mer
Det er straks klart for Vismas Community Live!

Det er straks klart for Vismas Community Live!

Ønsker du å vite hvordan du kan spare mer tid? Da er Visma Community Live noe for deg! Arenaen gir deg full gjennomgang av oppdateringer og nyheter innen Vismas programvare. Det kjøres 30 ulike webinarer med 45 minutters varighet i tidsrommet 21.-25. oktober 2019! Og det beste av alt: dette serveres deg rett fra kontorpulten din – helt gratis!

les mer
Vi søker systemkonsulent i Molde

Vi søker systemkonsulent i Molde

Vi søker etter en ny kollega til en spennende og utfordrende stilling som systemkonsulent i Adcom Molde. Adcom er en totalleverandør av IT-løsninger for små- og mellomstore bedrifter i Norge. Adcom Molde har 18 medarbeidere og er en betydelig aktør i Møre og Romsdal.

les mer

Host Adcom Kristiansund

Design Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde:                 57 72 35 00
Adcom Kristiansund:      71 67 84 90
Adcom Molde:                 71 25 06 40
Adcom Namsos:              74 21 90 20
Adcom Narvik:                76 94 43 77
Adcom Steinkjer:           74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre:  70 05 51 50

14 + 4 =

Share This

Liker du det du ser?

Del det med vennene dine da vel!