Sprø av systemer som ikke snakker sammen?

Våre utviklere er knallgode på integrasjoner, og kan gjøre hverdagen din mye enklere.

Det som frustrerer deg, kan ofte løses på en enkel måte

Adcom har utviklet programvare siden 1999 og lager både bransjerelatert programvare og spesialløsninger til kunder. Vi utvikler både rene webløsninger, løsninger på Windowsplattform, hybridløsninger og integrasjoner. Her er noen eksempler:

 

ELA ordre- og ressursstyringsystem

Systemet er laget for å registrere og styre arbeidsordrer og ressurser, samt å registrere nødvendige dokumentasjon, timer og materiell. Vi bruker systemet selv i dag. Les mer om ELA.

 

Elektronisk kjørebok

Behov og krav til elektronisk kjørebok øker. Vi har laget en enkel, pålitelig og oversiktlig webbasert løsning som virker like bra på mobilen som på PCen. Les mer om EKBOK.

 

Adcom kredittintegrasjon: Løsningen integrerer Visma Global med Byggekonto kredittkort hos Santander Consumer Bank. Et produkt som viser hvilke fantastiske muligheter som ligger integrering av forskjellige datasystem.

Attestarkivet: En avansert Web-basert løsning for firma som kontrollerer løfteutstyr- og innretninger etc.

Ressurskalender for Romsdalsmuseet: Med mange lokaliteter og aktiviteter må Romsdalsmuseet ha en webløsning som gir de full oversikt over hvilke aktiviteter som er bestilt på de forskjellige lokalitetene, samt med effektiv kommunikasjon ut til guider etc. Denne løsningen benytter også vår egenutviklede SMS-motor.

Prosjektstyringsverktøy for Christie & Opsahl AS: Webapplikasjon hvor prosjektlederne rapporterer månedlig på sitt prosjekt. Genererer målrapporter og statistikk på prosjektene.

Spesialløsninger mot Visma Global: Vi har laget flere løsninger mot Visma Global som gir betydelig effektiviseringsgevinst. Dette er løsninger som tilfører data, eller trekker ut og behandler data på andre måter, der Global mangler funksjonalitet. Noen av løsningene er utviklet til oss selv, men også for Veøy Billag og Blink Snekkerne.

Vi påtar oss alle typer utviklingsprosjekt for automatisering, integrasjon mellom systemer, effektivisering av prosedyrer, prosjektledelse etc.

En guru på integrasjoner

Daniel Huus har funnet det best å operere fra Bergen, og er en fremragende systemutvikler. Han har en master-utdanning innen systemutvikling, og er en kløpper til å lage lure løsninger på integrasjoner mot blant annet Visma Global. Det meste er utviklet i Microsoft Visual Studio (Visual.net). Han er hovedansvarlig for utviklingen av ELA, vårt største frittstående produkt.

Mannen bak våre avanserte webløsninger

Pål Gjerde Gammelsæter holder til på kontoret i Molde. Pål er en dyktig utvikler med lang erfaring med PHP og JavaScript, og er en racer på å bygge applikasjoner for web. Han har blant annet hovedansvar for den elektroniske kjørebokløsningen Ekbok.

Alle felt er påkrevet

Ta gjerne kontakt for å få vite mer om hvordan vi kan effektivisere din bedrift!

10 + 3 =

Les også mer om

Prosjektstyring i skyen!

Prosjektstyring i skyen!

Vil dere gjøre alle lønnsoppgavene i et skybasert lønnssystem? Løsningen knytter sammen timer/fravær, reiser og utlegg, og kan også brukes sammen med andre tjenester fra Visma.net, slik som regnskap og logistikk.

les mer
Sluttdato for Huldt & Lillevik Lønn

Sluttdato for Huldt & Lillevik Lønn

Huldt & Lillevik Lønn blir lagt ned fra 01.01.2023. Det erstattes av Visma Payroll som er neste generasjon lønnssystem. Payroll er skybasert og legger stor vekt på automatisering av lønnskjøringen. Du kan gå over til Payroll i dag!

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2018 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Namsos: 74 21 90 20
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Steinkjer: 74 16 70 00
Adcom Volda: 70 05 51 50