Sprø av systemer som ikke snakker sammen?

Våre utviklere er knallgode på integrasjoner, og kan gjøre hverdagen din mye enklere.

Det som frustrerer deg, kan ofte løses på en enkel måte

Adcom har utviklet programvare siden 1999 og lager både bransjerelatert programvare og spesialløsninger til kunder. Vi utvikler både rene webløsninger, løsninger på Windowsplattform, hybridløsninger og integrasjoner. Her er noen eksempler:

 

ELA ordre- og ressursstyringsystem

Systemet er laget for å registrere og styre arbeidsordrer og ressurser, samt å registrere nødvendige dokumentasjon, timer og materiell. Vi bruker systemet selv i dag. Les mer om ELA.

 

Elektronisk kjørebok

Behov og krav til elektronisk kjørebok øker. Vi har laget en enkel, pålitelig og oversiktlig webbasert løsning som virker like bra på mobilen som på PCen. Les mer om EKBOK.

 

Adcom kredittintegrasjon: Løsningen integrerer Visma Global med Byggekonto kredittkort hos Santander Consumer Bank. Et produkt som viser hvilke fantastiske muligheter som ligger integrering av forskjellige datasystem.

Attestarkivet: En avansert Web-basert løsning for firma som kontrollerer løfteutstyr- og innretninger etc.

Ressurskalender for Romsdalsmuseet: Med mange lokaliteter og aktiviteter må Romsdalsmuseet ha en webløsning som gir de full oversikt over hvilke aktiviteter som er bestilt på de forskjellige lokalitetene, samt med effektiv kommunikasjon ut til guider etc. Denne løsningen benytter også vår egenutviklede SMS-motor.

Prosjektstyringsverktøy for Christie & Opsahl AS: Webapplikasjon hvor prosjektlederne rapporterer månedlig på sitt prosjekt. Genererer målrapporter og statistikk på prosjektene.

Spesialløsninger mot Visma Global: Vi har laget flere løsninger mot Visma Global som gir betydelig effektiviseringsgevinst. Dette er løsninger som tilfører data, eller trekker ut og behandler data på andre måter, der Global mangler funksjonalitet. Noen av løsningene er utviklet til oss selv, men også for Veøy Billag og Blink Snekkerne.

Vi påtar oss alle typer utviklingsprosjekt for automatisering, integrasjon mellom systemer, effektivisering av prosedyrer, prosjektledelse etc.

En guru på integrasjoner

Daniel Huus har funnet det best å operere fra Bergen, og er en fremragende systemutvikler. Han har en master-utdanning innen systemutvikling, og er en kløpper til å lage lure løsninger på integrasjoner mot blant annet Visma Global. Det meste er utviklet i Microsoft Visual Studio (Visual.net). Han er hovedansvarlig for utviklingen av ELA, vårt største frittstående produkt.

Mannen bak våre avanserte webløsninger

Pål Gjerde Gammelsæter holder til på kontoret i Molde. Pål er en dyktig utvikler med lang erfaring med PHP og JavaScript, og er en racer på å bygge applikasjoner for web. Han har blant annet hovedansvar for den elektroniske kjørebokløsningen Ekbok.

Ta gjerne kontakt for å få vite mer om hvordan vi kan effektivisere din bedrift!

11 + 10 =

Les også mer om

Webinar om lønn og HR

Webinar om lønn og HR

Vi kjører webinar om Lønn og HR. Her får du en god innføring i mulighetene som finnes med et skybasert lønnssystem. Har du tenkt på å effektivisere rutinene i din bedrift? Hvordan kan du digitalisere, og hvilke fordeler får du av det?

les mer
Vismas Digitale Index for 2019 er her!

Vismas Digitale Index for 2019 er her!

Digital Index er en undersøkelse om digital modenhet i norske bedrifter. Over 1500 daglige ledere og økonomiansvarlige har rangert i hvilken grad bedriften har digitalisert sentrale økonomiske og administrative prosesser.

les mer
Visste du at du kan spare tid med Microsoft Flow?

Visste du at du kan spare tid med Microsoft Flow?

De fleste av oss bruker Microsoft Office 365 – men utnytter vi potensialet som ligger i programvaren fullt ut? I dagens blogginnlegg skal vi presentere Microsoft Flow, en av de fantastiske og nyttige appene som ligger tilgjengelig i Office 365.

les mer

Host Adcom Kristiansund

Design Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde:                 57 72 35 00
Adcom Kristiansund:      71 67 84 90
Adcom Molde:                 71 25 06 40
Adcom Namsos:              74 21 90 20
Adcom Narvik:                76 94 43 77
Adcom Steinkjer:           74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre:  70 05 51 50

8 + 7 =