Sprø av systemer som ikke snakker sammen?

Våre utviklere er knallgode på integrasjoner, og kan gjøre hverdagen din mye enklere.

Det som frustrerer deg, kan ofte løses på en enkel måte

Adcom har utviklet programvare siden 1999 og lager både bransjerelatert programvare og spesialløsninger til kunder. Vi utvikler både rene webløsninger, løsninger på Windowsplattform, hybridløsninger og integrasjoner. Her er noen eksempler:

 

ELA ordre- og ressursstyringsystem

Systemet er laget for å registrere og styre arbeidsordrer og ressurser, samt å registrere nødvendige dokumentasjon, timer og materiell. Vi bruker systemet selv i dag. Les mer om ELA.

 

Elektronisk kjørebok

Behov og krav til elektronisk kjørebok øker. Vi har laget en enkel, pålitelig og oversiktlig webbasert løsning som virker like bra på mobilen som på PCen. Les mer om EKBOK.

 

Adcom kredittintegrasjon: Løsningen integrerer Visma Global med Byggekonto kredittkort hos Santander Consumer Bank. Et produkt som viser hvilke fantastiske muligheter som ligger integrering av forskjellige datasystem.

Attestarkivet: En avansert Web-basert løsning for firma som kontrollerer løfteutstyr- og innretninger etc.

Ressurskalender for Romsdalsmuseet: Med mange lokaliteter og aktiviteter må Romsdalsmuseet ha en webløsning som gir de full oversikt over hvilke aktiviteter som er bestilt på de forskjellige lokalitetene, samt med effektiv kommunikasjon ut til guider etc. Denne løsningen benytter også vår egenutviklede SMS-motor.

Prosjektstyringsverktøy for Christie & Opsahl AS: Webapplikasjon hvor prosjektlederne rapporterer månedlig på sitt prosjekt. Genererer målrapporter og statistikk på prosjektene.

Spesialløsninger mot Visma Global: Vi har laget flere løsninger mot Visma Global som gir betydelig effektiviseringsgevinst. Dette er løsninger som tilfører data, eller trekker ut og behandler data på andre måter, der Global mangler funksjonalitet. Noen av løsningene er utviklet til oss selv, men også for Veøy Billag og Blink Snekkerne.

Vi påtar oss alle typer utviklingsprosjekt for automatisering, integrasjon mellom systemer, effektivisering av prosedyrer, prosjektledelse etc.

En guru på integrasjoner

Daniel Huus har funnet det best å operere fra Bergen, og er en fremragende systemutvikler. Han har en master-utdanning innen systemutvikling, og er en kløpper til å lage lure løsninger på integrasjoner mot blant annet Visma Global. Det meste er utviklet i Microsoft Visual Studio (Visual.net). Han er hovedansvarlig for utviklingen av ELA, vårt største frittstående produkt.

Mannen bak våre avanserte webløsninger

Pål Gjerde Gammelsæter holder til på kontoret i Molde. Pål er en dyktig utvikler med lang erfaring med PHP og JavaScript, og er en racer på å bygge applikasjoner for web. Han har blant annet hovedansvar for den elektroniske kjørebokløsningen Ekbok.

Ta gjerne kontakt for å få vite mer om hvordan vi kan effektivisere din bedrift!

14 + 6 =

Les også mer om

Cloud is a journey, not a destination

Cloud is a journey, not a destination

Adcom Teamet har vært på Cloud Camp med Visma.net – og fått et unikt innblikk i Vismas skyløsninger. Den teknologiske utviklingen går stadig raskere. Har du lyst å vite mer om Visma.net og de fordelene systemet kan gi din bedrift? Er du interessert i å spare tid, og ha et skybasert system som er fullt skalerbart? Vi viser deg gjerne mulighetene du har til å spare verdifull tid, bare ta kontakt!
les mer
Få lønnsslippene på mobilen

Få lønnsslippene på mobilen

Med et klikk kan du ha full oversikt over tidligere lønnslipper. Du får varsel når en ny lønnsslipp er tilgjengelig, og ser til en hver tid både lønn, utlegg, trekk og feriesaldo. Så enkelt som vi forventer at det skal være i 2019, kan du få det med Visma employee-appen.
les mer
Adcom og Visma om økonomisystem i skyen og digitalisering

Adcom og Visma om økonomisystem i skyen og digitalisering

Vi kjører en halv dag sammen med Visma hvor du blant annet får vite om fordelene og de tidsbesparende mulighetene i visma.net - Det råeste økonomisystemet i skyen. Vi kjører seminaret i 5 byer; Førde, Kristiansund, Molde, Namsos og Steinkjer - finn datoen for din by, og meld deg på!
les mer

Host Adcom Kristiansund

Design Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde:                 57 72 35 00
Adcom Kristiansund:      71 67 84 90
Adcom Molde:                 71 25 06 40
Adcom Namsos:              74 21 90 20
Adcom Narvik:                76 94 43 77
Adcom Steinkjer:           74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre:  70 05 51 50

4 + 4 =

Share This