Ingen quickfix til god sikkerhet

God sikkerhet er mer enn en brannmur eller et spamfilter, det er en tankegang og en bevissthet som må forankres i hele bedriften, og jobbes jevnlig med. Vi vil gjerne være din sparringspartner på veien til god sikring.

Vi har vært med på utviklingen siden tidlig på 80-tallet, og har sett flere eksempler på hvor galt det kan gå, når man ikke prioriterer godt sikkerhetsarbeid tidsnok. Verden utvikler seg i en enorm fart, og de kriminelle som ønsker å svindle deg for penger, eller som vil ha tak i dine bedriftshemmeligheter blir bare proffere og proffere.

Ved å jobbe bevisst med veloverveide valg og gode prosedyrer, er man godt rustet fra både kriminelle innbrudd, menneskelig feil og tekniske problemer. Man må ha tenkt gjennom alle scenarioer, og prioritert sikring på alle punkt og tjenester i bedriften.

En kjede er aldri sterkere enn sitt svakeste ledd.

Se våre 30-minutters webinar

Vi garanterer at du finner det både relevant og lærerikt. Ved å lage 4 korte webinarer med tema som: Datasikkerhet, sikkerhet på hjemmekontoret, backup og sikkerhetspolicy ønsker vi å gi deg et innblikk i hvorfor sikkerhetsarbeid er så viktig.

Vi hjelper deg i gang! Ta kontakt – så tar vi et sparringsmøte om hvordan dere kan bli bedre på godt sikkerhetsarbeid i din bedrift.

Datasikkerhet

Sikkerhet på hjemmekontoret

Backup

Sikkerhetspolicy

Sikkerhet handler i stor grad om prosedyrer og veloverveide valg. Det er kontinuerlig jobbing og ingen quickfix.

En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

Er du nysgjerrig på den generelle statusen til din bedrift? Hvordan står det til med IT-helsa? Ta vår kostnadsfrie IT-helsesjekk her, så finner vi ditt potensiale!

Lokal kompetanse – enkelt og trygt

Svein Dahl er teknisk leder hos Adcom Kristiansund, og har lang erfaring med drift og rådgivning hos bedrifter i mange forskjellige bransjer. Han er en av de mange dyktige systemkonsulentene i Adcom, som gjerne sparrer om din sikkerhetsløsning, slik at din bedrift slipper unødvendig datatap og driftsstans.
Her finner du kontaktinformasjonen til både Svein og resten av oss i Adcom, ring oss gjerne for å avtale en trivelig prat.

Fra bloggen

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

Visma Software styrker tilbudet innen HRM med Meet Dottie.
Visma Software og Amesto går sammen om utviklingen av Meet Dottie, en SaaS-løsning for HRM i små og mellomstore bedrifter. Ambisjonen er å bygge en ledende nordisk aktør.

les mer

Visma Global må oppdateres før 14. juni 2022

På grunn av endringer i Windows 10 som trer i kraft den 14. juni i år, må alle kunder oppdatere sin Visma Global til versjon 16.10.2. Ta kontakt med din Visma Global-konsulent i Adcom for å bestille tid til oppdatering. Her er oversikten over kontaktpersoner i Adcom....

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50