ELA ordre- og ressursstyring

11. sep, 2016Gir deg tid, Tjenester

Vårt mål er å forenkle hverdagen i din bedrift, slik at det frigjøres tid og ressurser. ELA er vårt egenutviklede ordre- og ressursstyringssystem som blant annet håndterer timeføring og personell- og utstyrsplanlegging, og som kan integreres med Visma Global, Visma Business og Agresso. Systemet ble opprinnelig skreddersydd for e-verksbransjen, men er nå videreutviklet og passer i dag godt for de aller fleste bedrifter.

ELA ordre- og ressursstyring gjør hverdagen enklere og mer effektiv for alle arbeidsgrupper. Systemet er laget for å registrere og styre arbeidsordrer og ressurser, samt å registrere nødvendige dokumentasjon, timer og materiell.

ELA ordre- og ressursstyring har, siden første versjon ble utviklet i 1999 i samarbeid med Stranda Energi AS, utviklet seg til å bli et kraftig og brukervennlig system for e-verksbransjen. Systemet utvikles hele tiden i samarbeid med kundene, blant annet gjennom diskusjoner på brukerforumene som arrangeres jevnlig.

Dagens versjon av ELA er utvidet med ELA Mobil, som er en nettbasert tjeneste som gir tilgang til nøkkelfunksjoner i ELA fra en hvilken som helst mobil, nettbrett eller PC med en forholdsvis ny nettleser.

• Time- og fraværsregistrering på ordre.• Fleksitid og avspaseringssaldo • Feriesaldo • Registrere materiell på ordre • Tilgang til ordreinformasjon • Tilgang til dokumentarkiv • Sikker jobbanalyse (SJA) • Mulig å ta bilder og laste inn i ELA Integrasjoner • Visma Global, Visma Business og Agresso • Visma Lønn og Huldt & Lillevik Lønn• Elwin • Outlook -> Exchange / Office 365 • ISY NIS/TekØk

20 e-verk har i dag løsningen. Samtidig som vi fortsatt holder fokus på e-verksbransjen, videreutvikler vi produktet slik at det kan brukes av andres bransjer. For mer informasjon og demonstrasjon, kontakt Adcom Molde på 71250640 / jej@adcom.no.

 

FOTO / Marie Gjære Gundersen

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Stein Andre er it-konsulent i Molde og har jobbet med Microsoft i 10 år. Han er en kløpper i Office 365 sine løsninger, og har alltid et smil på lur.

Relaterte innlegg

Webinar om sikkerhet

Webinar om sikkerhet

Sikkerhet angår oss alle. Vi hjelper deg å forankre sikkerhet i din bedrift! Fire onsdager på rad kjører vi 30 minutters webinarer med forskjellige tema innenfor sikkerhet, som gir deg et godt grunnlag for å gjøre skikkelig sikkerhetsarbeid! Hva er egentlig datasikkerhet, og hvordan ser trusselbildet ut? Hvordan står det til med sikkerheten på hjemmekontoret? Har du tilstrekkelig backup, og en god sikkerhetspolicy? Dette hjelper vi deg med!

les mer
Datasikkerhet og trusselbildet

Datasikkerhet og trusselbildet

Som ansatt eller leder, og privatperson har vi til felles et ansvar som å holde de kriminelle så langt unna som mulig. Små og mellomstore bedrifter er på ingen måte vernet fra kriminelle hackere på grunn av at de kun har «kjedelige» data. Ofte er man faktisk et lettere mål i SMB-markedet, da man ikke har noen forankret sikkerhetspolicy, eller en plan – hvis noe skulle skje.

les mer
Backup av Office 365

Backup av Office 365

Mange tenker at skytjenester ikke trenger backup, enten fordi de tror det følger med i skyen, eller at det er så sikkert at det ikke trengs. Det stemmer at skyløsningen Office 365 er ganske sikker, men ingenting sikrer en mot menneskelige feil, som faktisk utgjør største delen av datatapet. Med andre ord; du bør ha backup! Les mer om hvorfor her.

les mer
Share This