Vi tar pulsen på din IT-helse

25. feb, 2020Gir deg tid, it-helsesjekk

Alle vet at det er lurt med en årlig tur til legen for å sjekke helsa, men visste du at det er like viktig å sjekke IT-helsen?

Hvor ofte har pulsen din økt på grunn av en teknisk feil?

Det sies at norske bedrifter har et administrativt produksjonstap på 20-30% på grunn av dårlige arbeidsrutiner. Hvis du topper dette med: Utdatert system, for liten skjermflate, eller dårlig backup, får du mye frustrasjon og dødtid i løpet av en arbeidsdag.

Vismas Digitale index for 2019 avslørte at over halvparten av norske bedrifter jobber på helt, eller delvis manuelle måter når det kommer til økonomi, timeføring og lønn. I Norge er vi bare 54% digitalisert, og dette er ikke godt nok! Det finnes allerede gode løsninger som vil spare masse tid og frustrasjon.

 

Vi er ferdige med Ting som:

Punsjing av konto- og KID-nummer

Manuell føring av utlegg og reiseregninger

Notater på gul-lapp

Møtereferat i notatblokk som enten blir liggende på pulten, eller må føres inn i word og deretter sendes ut på mail

Søke i Outlook etter signerte avtaler, eller viktige dokument

Uendelig mailkorrespondanse om et dokument man samarbeider på, som resulterer i 7 versjoner av samme dokument

Leting etter siste versjon av et dokument

Arkivering i perm – vi tørr å påstå at permen er en nødvendig utrydningstruet arkivart

Ti forskjellige samhandlingsverktøy – hvorfor ikke bare samle alt i en løsning?

 

 

Vi kan ramse opp i fleng, men fellesnevneren for disse tingene er at de er på god vei til å låses godt inn i arkivskapet sammen med disketten og ADSL-modemet. Vi er i 2020, hverdagen består av kjappe chatmeldinger, VIPPS og streaming – Hvorfor henger arbeidsdagen igjen på 90-tallet? Det er på tide å invitere arbeidsdagen inn i nåtiden.

Vi hjelper dere å digitalisere, effektivisere og sikre din arbeidsdag!

 

Camilla er trainee i Kristiansund, og har tidligere jobbet med blant annet implementering av elektroniske reiseregninger og utlegg i en større bedrift, med bruk av Visma Expense. Hun er veldig flink, og utrolig hyggelig – hun hjelper dere mer enn gjerne med å finne gode løsninger som gjør at dere kan spare tid!

Relaterte innlegg

Webinar om lønn og HR

Webinar om lønn og HR

Vi kjører webinar om Lønn og HR. Her får du en god innføring i mulighetene som finnes med et skybasert lønnssystem. Har du tenkt på å effektivisere rutinene i din bedrift? Hvordan kan du digitalisere, og hvilke fordeler får du av det?

les mer
Vismas Digitale Index for 2019 er her!

Vismas Digitale Index for 2019 er her!

Digital Index er en undersøkelse om digital modenhet i norske bedrifter. Over 1500 daglige ledere og økonomiansvarlige har rangert i hvilken grad bedriften har digitalisert sentrale økonomiske og administrative prosesser.

les mer
Det er straks klart for Vismas Community Live!

Det er straks klart for Vismas Community Live!

Ønsker du å vite hvordan du kan spare mer tid? Da er Visma Community Live noe for deg! Arenaen gir deg full gjennomgang av oppdateringer og nyheter innen Vismas programvare. Det kjøres 30 ulike webinarer med 45 minutters varighet i tidsrommet 21.-25. oktober 2019! Og det beste av alt: dette serveres deg rett fra kontorpulten din – helt gratis!

les mer
Share This