Vi tar pulsen på din arbeidsdag

25. okt, 2019Gir deg tid, it-helsesjekk

Hvor ofte har pulsen din økt på grunn av en teknisk hikke som fører til at du ikke får gjort det du skal?

Alle vet at det er lurt med en årlig tur til legen for å sjekke helsa, men visste du at det er like viktig å sjekke IT-helsen? Hvor mange ganger har du klødd deg i hodet fordi ingen vet hvor siste versjon av en presentasjon ligger? Noen har lagret den på feil plass, og du må begynne på nytt…

Norske bedrifter har et administrativt produksjonstap på 20-30% på grunn av dårlige arbeidsrutiner. Topper du dette med et utdatert system, og for lite skjermflate til å jobbe effektivt, får du mye frustrasjon og dødtid i løpet av en arbeidsdag. 

 

Vismas Digitale index for 2018 avslørte at over halvparten av norske bedrifter jobber på helt, eller delvis manuelle måter når det kommer til økonomi, timeføring og lønn. I Norge er vi faktisk bare 47% digitalisert, og dette er ikke godt nok! Det finnes allerede gode løsninger som vil spare masse tid og frustrasjon.

 

Vi er ferdige med Ting som:

Punsjing av konto- og KID-nummer

Manuell føring av utlegg og reiseregninger

Notater på gul-lapp

Møtereferat i notatblokk, som i etterkant må skrives på nytt, og så sendes ut på mail

Leting i Outlook etter signerte avtaler, eller viktige dokument

Uendelig mailkorrespondanse om et dokument man jobber på sammen, som resulterer i full mailboks og 7 versjoner av samme dokument, uten å vite hvilket som er det siste.

Arkivering i form av perm – vi tørr å påstå at permen er en nødvendig utrydningstruet arkivart

Ti forskjellige samhandlingsverktøy – hvorfor ikke bare samle alt i en løsning?

Vi kan ramse opp i fleng, men fellesnevneren for disse tingene er at de er på god vei til å låses godt inn i arkivskapet sammen med disketten og ADSL-modemet.

Vi lever tross alt i 2019, med kjappe chatmeldinger, VIPPS og streaming. Det er på tide å invitere arbeidsdagen inn i framtiden.

La oss ta en prat om arbeidsdagens framtid

Camilla er trainee i Kristiansund, og har tidligere jobbet med blant annet implementering av elektroniske reiseregninger og utlegg i en større bedrift, med bruk av Visma Expense. Hun er veldig flink, og utrolig hyggelig – hun hjelper dere mer enn gjerne med å finne gode løsninger som gjør at dere kan spare tid!

Relaterte innlegg

Det er straks klart for Vismas Community Live!

Det er straks klart for Vismas Community Live!

Ønsker du å vite hvordan du kan spare mer tid? Da er Visma Community Live noe for deg! Arenaen gir deg full gjennomgang av oppdateringer og nyheter innen Vismas programvare. Det kjøres 30 ulike webinarer med 45 minutters varighet i tidsrommet 21.-25. oktober 2019! Og det beste av alt: dette serveres deg rett fra kontorpulten din – helt gratis!

les mer
Cloud is a journey, not a destination

Cloud is a journey, not a destination

Adcom Teamet har vært på Cloud Camp med Visma.net – og fått et unikt innblikk i Vismas skyløsninger. Den teknologiske utviklingen går stadig raskere. Har du lyst å vite mer om Visma.net og de fordelene systemet kan gi din bedrift? Er du interessert i å spare tid, og ha et skybasert system som er fullt skalerbart? Vi viser deg gjerne mulighetene du har til å spare verdifull tid, bare ta kontakt!

les mer
Få lønnsslippene på mobilen

Få lønnsslippene på mobilen

Med et klikk kan du ha full oversikt over tidligere lønnslipper. Du får varsel når en ny lønnsslipp er tilgjengelig, og ser til en hver tid både lønn, utlegg, trekk og feriesaldo. Så enkelt som vi forventer at det skal være i 2019, kan du få det med Visma employee-appen.

les mer
Share This

Liker du det du ser?

Del det med vennene dine da vel!