Vi tar pulsen på din IT-helse

10. sep, 2020Gir deg tid, it-helsesjekk, Sikkerhet

For at man skal kunne trives på arbeidsplassen og gjøre en god jobb, må premissene være tilstede for at man får gjort det man skal
– uten frustrerende teknisk feil.

Det sies at norske bedrifter har et administrativt produksjonstap på 20-30% på grunn av dårlige arbeidsrutiner. Hvis du topper dette med: Utdatert system, for liten skjermflate, eller dårlig backup, får du mye frustrasjon og dødtid i løpet av en arbeidsdag.

Vi ønsker å være tettere på, slik at vi ligger foran de potensielle frustrasjonene som kan oppstå. Som sparringspartner, og fagpersoner er vi godt rustet til å gi dere god framdrift og en forankret prioritering av både sikkerhet og arbeidsrutiner. Øk produktuviteten, tilfredsheten og ikke minst, helsa! Både psykisk, fysisk og IT-helse er viktige faktorer som har en stor effekt på arbeidshverdagen vår – vi må ta alle like alvorlig, og prioritere å holde den god, for å gjøre hverandre best mulig!

Spør deg selv:

Hvor ofte har pulsen din økt på grunn av en teknisk feil?

Er du sikker på at backupen din fungerer?

Hva gjør du hvis du får kryptolock-virus?

Utnytter dere arbeidstiden effektivt?

Gjør utstyret og programvaren din deg frustrert, eller spiller den deg god?

 

Er svaret «ofte» på et øverste, eller er du uskker på noen av de andre – bør du høyst sannsynlig ta en vurdering av IT-helsa for å gi deg selv bedre premisser for å gjøre en god jobb.

 

Økonomi og Lønn

Vismas Digitale index for 2019 avslørte at over halvparten av norske bedrifter jobber på helt, eller delvis manuelle måter når det kommer til økonomi, timeføring og lønn. I Norge er vi bare 54% digitalisert, og dette er ikke godt nok! Det finnes allerede gode løsninger som vil spare masse tid og frustrasjon.

Vi er ferdige med Ting som:

Punsjing av konto- og KID-nummer

Manuell føring av utlegg og reiseregninger

Notater på gul-lapp

Møtereferat i notatblokk som enten blir liggende på pulten, eller må føres inn i word og deretter sendes ut på mail

Søke i Outlook etter signerte avtaler, eller viktige dokument

Uendelig mailkorrespondanse om et dokument man samarbeider på, som resulterer i 7 versjoner av samme dokument

Leting etter siste versjon av et dokument

Arkivering i perm – vi tørr å påstå at permen er en nødvendig utrydningstruet arkivart

Ti forskjellige samhandlingsverktøy – hvorfor ikke bare samle alt i en løsning?

Vi kan ramse opp i fleng, men fellesnevneren for disse tingene er at de er på god vei til å låses godt inn i arkivskapet sammen med disketten og ADSL-modemet. Vi er i 2020, hverdagen består av kjappe chatmeldinger, VIPPS og streaming – Hvorfor henger arbeidsdagen igjen på 90-tallet? Det er på tide å invitere arbeidsdagen inn i nåtiden.

Vi hjelper dere å digitalisere, effektivisere og sikre din arbeidsdag!

Camilla er trainee i Kristiansund, og har tidligere jobbet med blant annet implementering av elektroniske reiseregninger og utlegg i en større bedrift, med bruk av Visma Expense. Hun er veldig flink, og utrolig hyggelig – hun hjelper dere mer enn gjerne med å finne gode løsninger som gjør at dere kan spare tid!

Relaterte innlegg

Visma kompetansedager, velg mellom 100 kurs på 5 dager

Visma kompetansedager, velg mellom 100 kurs på 5 dager

Nå kan du delta på Norges største digitale konferanser, med tilgang til over 100 digitale kurs over 5 dager. Sett sammen din egen agenda, og fyll på kompetansen med godkjente timer for regnskapsfører og revisor. Jobber du med regnskap og lønn, så er dette uten tvil noe for deg!

les mer
Visma Lønnsforum – vår 2020

Visma Lønnsforum – vår 2020

Set av datoen 7. mai, og bli fagleg oppdatert på reglar innan løns- og personalområdet. Vi har i samarbeid med Visma oppdatert agendaen til vårt lønnsforum, slik at den er oppdatert med nye reglar, rutinar og praksisendringar i høve coronaviruset (COVID-19). Kurset vert køyrt som online kurs, det betyr at du kan ta kurset frå din arbeidsplass eller ditt heimekontor.

les mer
Webinar om lønn og HR

Webinar om lønn og HR

Vi kjører webinar om Lønn og HR. Her får du en god innføring i mulighetene som finnes med et skybasert lønnssystem. Har du tenkt på å effektivisere rutinene i din bedrift? Hvordan kan du digitalisere, og hvilke fordeler får du av det?

les mer
Share This