Adcom systemvakt

17. sep, 2016Gir deg tid

Med Adcom Systemvakt kan du være trygg på at dine servere og PC-er alltid fungerer, vi løser feilene for deg før de fører til større problemer.

Adcom Systemvakt er en løsning som kontrollerer dine servere og PC-er for feil og ytelsesproblemer 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Når en feil oppstår på IT-systemet gir løsningen beskjed til oss og, dermed kan vi løse feilen raskt! I de fleste tilfeller vil vi kunne oppdage feil før
de utvikler seg til et større problem som i neste instans kan føre til tap av data, nedetid eller treghet i systemene. Systemet leser alle logger på serverne, sjekker status på hardware og kan kontakte andre nettverksenheter for å sjekke at de fungerer som de skal. Dette sparer mye tid både i forhold til melding av feil og forsinkelser i drift. Løsningen kan også sørge for patching og oppdatering av dine servere og PC-er, slik at de alltid har de nyeste sikkerhetsoppdateringene som er tilgjengelig.

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Stein Andre er it-konsulent i Molde og har jobbet med Microsoft i 10 år. Han er en kløpper i Office 365 sine løsninger, og har alltid et smil på lur.

Relaterte innlegg

Samle alt i Teams

Samle alt i Teams

Bli ferdig med interne eposter, hundre portaler med egne passord og uendelige versjoner av samme fil. Nå skjer alt i Teams. Vår klare oppfordring framover er derfor: bli venn med Teams. Bruk det for det det er verdt, og la hverdagen umiddelbart bli mer sømløs og mindre støyete!

les mer
Sånn kan du enkelt digitalisere!

Sånn kan du enkelt digitalisere!

I januar 2019 fikk vi en egen digitaliseringsminister, alt for sent hevder mange. Hva kan du gjøre for å henge med på den svært omtalte digitaliseringen?

les mer
Share This

Liker du det du ser?

Del det med vennene dine da vel!