Adcom systemvakt

17. sep, 2016Gir deg tid

Med Adcom Systemvakt kan du være trygg på at dine servere og PC-er alltid fungerer, vi løser feilene for deg før de fører til større problemer.

Adcom Systemvakt er en løsning som kontrollerer dine servere og PC-er for feil og ytelsesproblemer 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Når en feil oppstår på IT-systemet gir løsningen beskjed til oss og, dermed kan vi løse feilen raskt! I de fleste tilfeller vil vi kunne oppdage feil før
de utvikler seg til et større problem som i neste instans kan føre til tap av data, nedetid eller treghet i systemene. Systemet leser alle logger på serverne, sjekker status på hardware og kan kontakte andre nettverksenheter for å sjekke at de fungerer som de skal. Dette sparer mye tid både i forhold til melding av feil og forsinkelser i drift. Løsningen kan også sørge for patching og oppdatering av dine servere og PC-er, slik at de alltid har de nyeste sikkerhetsoppdateringene som er tilgjengelig.

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Stein Andre er it-konsulent i Molde og har jobbet med Microsoft i 10 år. Han er en kløpper i Office 365 sine løsninger, og har alltid et smil på lur.

Relaterte innlegg

Backup av Office 365

Backup av Office 365

Mange tenker at skytjenester ikke trenger backup, enten fordi de tror det følger med i skyen, eller at det er så sikkert at det ikke trengs. Det stemmer at skyløsningen Office 365 er ganske sikker, men ingenting sikrer en mot menneskelige feil, som faktisk utgjør største delen av datatapet. Med andre ord; du bør ha backup! Les mer om hvorfor her.

les mer
Share This