Tips i Teams: Videresende en e-post til en kanal

2. apr, 2020Blogg, Gir deg tid, Microsoft, Teams, Tips i Teams

Microsoft Teams er et av verktøyene som gjør at vi kan arbeide like effektivt hjemmefra, som på jobb!

Visste du at du kan videresende en e-post mottatt i Outlook til en kanal inne i Teams? Slik kan du arkivere viktige e-poster, dele de med andre teammedlemmer og diskutere e-posten. E-posten du videresender inn i en kanal vil legge seg på innleggs-siden til kanalen, og i en egen mappe under filer i fanen til kanalen.

Hvordan videresende en e-post til en kanal

1. Først må du finne e-postadressen til kanalen. Trykk på Flere alternativer, de tre prikkene, ved kanalen. Velg «Få e-postadresse» i menyen som kommer opp. Trykk kopier (CTRL + C på PC, CMD + C på Mac), og e-postadressen vil kopiere seg.

2. Gå så inn i Outlook og åpne mailen som du vil videresende. Trykk på videresend, og lim inn e-postadressen (CTRL + V på PC, CMD + V på Mac) og send e-posten som normalt.

3. E-posten vil da legge seg inn i kanalen, og du kan nå diskutere den med de andre teammedlemmene.

4. Alle e-poster som sendes til en kanal, arkiveres i en mappe under filer i fanen, og mappen får automatisk navnet «Email Messages». Du kan selvfølgelig endre navn på denne om du ønsker. Da høyreklikker du bare på mappen, og velger gi nytt navn, slik man gjør på en hvilken som helst annen mappe. Her finner du igjen alle viktige mailer som er sendt til en kanal.

Relaterte innlegg

Vi tar pulsen på din IT-helse

Vi tar pulsen på din IT-helse

En dårlig IT-helse kan i verste fall gjøre det umulig for deg og dine kollegaer å jobbe. Når tok du sist pulsen på arbeidsdagen din? Vi går hardt ut, og sier at IT-helsa på jobb er like viktig som din egen helse. Vi kartlegger din IT-helse og gir deg verdifulle råd til hvordan du kan senke pulsen i din bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om sikkerhet på hjemmekontoret

Innspilling av webinaret om sikkerhet på hjemmekontoret

Vi spiller inn alle sikkerhetswebinarene våre, slik at dere ikke går glipp av noen. Her finner du del 2. som handler om sikkerhet på hjemmekontoret.
Det digitale løftet har vært enormt, og mange har endret arbeidsmåter og rutiner betraktelig. Vi tar deg gjennom de viktigste punktene for å sikre hjemmekontoret og arbeid utenfor kontoret.

les mer

Host:
Adcom Kristiansund

Design:
Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde:                 57 72 35 00
Adcom Kristiansund:      71 67 84 90
Adcom Molde:                 71 25 06 40
Adcom Namsos:              74 21 90 20
Adcom Narvik:                76 94 43 77
Adcom Steinkjer:           74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre:  70 05 51 50

Share This