OneStop reporting – spar tid på rapportering og budsjettering

9. apr, 2021ERP, Visma, Visma.net, Økonomi

OneStop Reporting – spar tid på rapportering og budsjettering

Unngå tidkrevende flikking og tilpassing av Excel-filer hver gang du skal ta ut en rapport eller lage et budsjett. Med OneStop Reporting får du tilgang til alle dine regnskapsdata i en skybasert plattform, og kan ta ut ferdiglagede rapporter, eller tilpasse og lage dine egne rapporter. Du kan også automatisere dine rapporter, så de blir publisert regelmessig. Med budsjettmodulen kan du budsjettere uten mange statiske regneark og versjoner, alt blir lagt inn i den skybaserte budsjettmodellen, og du ser enkelt hvilke statuser de ulike budsjettoppgavene har.

 

Integrasjoner

OneStop Reporting kan hente data fra mange ulike ERP system, som de fleste Visma ERP system, 24SevenOffice, PowerOffice Go, Xledger og Uni Economy. Du kan derfor bruke samme portal til å vise data fra ulike systemer om du ønsker det.

Rapportering

Du får et sett med rapportmaler som er laget med tilkobling til økonomisystemet. Du kan dele rapporter til ulike brukere, og legge på kommentarer. Slik at mottaker kan se kommentarer i ferdige rapporter. Du kan enkelt sette sammen ulike rapporter i rapportpakker.

Report Designer
Du kan lage dine egne rapporter med et fleksibelt Excel-basert designverktøy for utforming av rapporter og budsjetter. Kombinasjonen av funksjonalitet til Report Designer og standard Excel-funksjoner gir et kraftig og fleksibelt rapporteringsverktøy.

Publisering
Du kan sette opp forhåndsdefinert publisering der rapporter kjøres og distribueres på forhåndsdefinerte tidspunkt, eller du kan manuelt ta ut rapporter ved behov. Du kan publiserer mange rapporter til forskjellige brukergrupper, og du har en oversikt over alle publiseringer i rapporteringsportalen.

Arkiv
Innboks med arkiverte og delte rapporter og rapportpakker, Drill-down i alle rapporter til transaksjoner og visning av bilag fra økonomisystemet.

Budsjettering

Du registerer budsjettdata i portalen med ulike støttefunksjoner som fordelingsnøkler, prosentbaserte kalkuleringer, historiske tall og underspesifikasjoner tilgjengelig. Du får bedre samarbeid og kontroll med budsjettprosessen gjennom enkel oppfølging av budsjettinnlegging og tilgangskontroll. Hver enkelt bruker vil få sine budsjettoppgaver i portalen og har full oversikt over hva de skal legge inn av budsjettopplysninger.

Hvem passer One Stop Reporting for?

  • For bedrifter som ønsker å effektivisere og automatisere prosessene for rapportering og budsjettering.
  • For bedrifter som ønsker et rapporteringsverktøy der de selv enkelt kan lage sine egne skreddersydde rapporter og budsjetter.
  • For alle som ønsker tilgang til en fleksibel og kraftfull budsjettløsning integrert med regnskapstall økonomisystemene.
  • For alle som har behov for å konsolidere.
Christian er regnskapsnerd – autorisert regnskapsfører sådan. Han er fremoverlent og vil helst finne automatiserte og digitale løsninger på alt. Christian kjenner spesielt godt til regnskapsløsninger for leger, legesenter og småbedrifter. Han er spesialist på ERP-løsninger som omhandler regnskap, logistikk og lønn.

Relaterte innlegg

Sluttdato for Huldt & Lillevik Lønn

Sluttdato for Huldt & Lillevik Lønn

Huldt & Lillevik Lønn blir lagt ned fra 01.01.2023. Det erstattes av Visma Payroll som er neste generasjon lønnssystem. Payroll er skybasert og legger stor vekt på automatisering av lønnskjøringen. Du kan gå over til Payroll i dag!

les mer
Cloud is a journey, not a destination

Cloud is a journey, not a destination

Adcom Teamet har vært på Cloud Camp med Visma.net – og fått et unikt innblikk i Vismas skyløsninger. Den teknologiske utviklingen går stadig raskere. Har du lyst å vite mer om Visma.net og de fordelene systemet kan gi din bedrift? Er du interessert i å spare tid, og ha et skybasert system som er fullt skalerbart? Vi viser deg gjerne mulighetene du har til å spare verdifull tid, bare ta kontakt!

les mer

Host:
Adcom Kristiansund

Design:
Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde:                 57 72 35 00
Adcom Kristiansund:      71 67 84 90
Adcom Molde:                 71 25 06 40
Adcom Namsos:              74 21 90 20
Adcom Narvik:                76 94 43 77
Adcom Steinkjer:           74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre:  70 05 51 50

Share This