Adcom Fjord-Data – Regnskap, lønn og IT

Regnskapsbyrået

Adcom Fjord-Data As ligger i Førde og er komplett leverandør av tjenester innen regnskap og lønn. Vi kan hjelpe deg om du bare trenger litt rådgivning eller om du ønsker at vi fører hele regnskapet ditt.

Dersom du ønsker å utføre deler av regnskapsarbeidet selv er det fullt mulig på grunn av moderne program vi bruker for effektiv regnskapsføring. 

Trenger dere regnskapsfører på deres kontor på noen timer i uka? Vi tar også på oss oppdrag ute i kundens lokaler. 

 

Vi bistår deg med:

 

 • Regnskapsføring og rådgivning
 • Årsregnskap og ligningspapir
 • Skatterådgivning
 • Merverdiavgift
 • Lønn
 • Arbeidsgiveravgift
 • Bedriftsrådgivning 
 • Fakturering/purring
 • Budsjettering
 • Rapportering
 • Avstemming

 

Vi har 4 autoriserte regnskapsførere på kontoret vårt i Førde som står klare til å bistå deg med regnskapet ditt. Ta kontakt med oss på 57 72 35 00 for en uforpliktende prat om det vi kan hjelpe med,
eller fyll ut kontaktskjema så tar vi kontakt med deg om kort tid.

 

IT og Visma

På utkikk etter nytt regnskapsprogram?

Som sertifisert partner av Visma kan vi hjelpe deg å få dagens beste løsninger på ERP og lønn. Effektivisering av administrative rutiner innenfor regnskap og lønn er noe vi har lang erfaring med, og vi kan garantere høy kvalitet på leveransen av programvare.

 

Vi leverer:

 

Ditt lokale IT-og regnskapskontor

 

Vi har solid og robust supporttjeneste innenfor lønn, ERP og CRM, og bistår med opplæring, installasjoner, rådgivning, drift og effektivisering.

Vi jobber med de minste, mellomste og største bedriftene i fylket. Har du enda ikke snakket med oss? Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan jobbe sammen.

 

Reiseregninger og føring av timer på mobil for effektiv lønn

Save the dates

Vi kjører en halv dag sammen med Visma hvor du blant annet får vite om fordelene og de tidsbesparende mulighetene i visma.net – Det råeste økonomisystemet i skyen. Vi kjører seminaret i 5 byer; Førde, Kristiansund, Molde, Namsos og Steinkjer – finn datoen for din by, og meld deg på!

les mer

Her er tidstyvene du enkelt kan bli kvitt

Inn- og utgående faktura på papir eller e-post sluker tid, det samme gjør unødvendige innlogginger i forskjellige portaler og manuell punching. Visma.net er laget rundt det å spare tid på manuelle prosesser, som fakturering, betaling, timeføring og behandling av inngående faktura.

les mer

Visma.net Payroll, lønn i skyen

Hele konseptet med Visma.net Payroll er at du kan jobbe hvor du vil, når du vil. Du slipper å tenke på IT-drift, den er bakt inn i programmet. Alt av Installasjon, nye versjoner, endring i satser og lignenede – skjer automatisk. Ganske stilig, sant?

les mer

Ta Kontakt

Vi jobber med både de minste, mellomste og største bedriftene i fylket. Har du enda ikke snakket med oss? Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan jobbe sammen.

Host Adcom Kristiansund

Design Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Namsos: 74 21 90 20
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Steinkjer: 74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre: 70 05 51 50

Share This