Adcom Førde – IT, regnskap og lønn i Sogn og Fjordane

Om oss 

Adcom Fjord-Data As ligger i Førde og er komplett leverandør av tjenester innen regnskap og lønn. Vi kan hjelpe deg om du bare trenger litt rådgivning eller om du ønsker at vi fører hele regnskapet ditt. Dersom du ønsker å utføre deler av regnskapsarbeidet selv er det fullt mulig på grunn av moderne program vi bruker for effektiv regnskapsføring.

For å føre regnskap og lønn bruker vi Visma Global og Huldt & Lillevik. Dette gjør at vi kan levere regnskapstjenester effektivt og til en fordelaktig pris!

 

Tjenester vi kan tilby innen regnskap:

 

 • Regnskapsføring 
 • Årsregnskap og ligningspapir
 • Skatt
 • Lønn
 • Arbeidsgiveravgift
 • Rådgivning
 • Fakturering/purring
 • Prosjektstyring
 • Budsjettering
 • Rapportering
 • Merverdiavgift
 • Avstemming

 

Vi har 4 autoriserte regnskapsførere på kontoret vårt i Førde som står klare til å bistå deg med regnskapet ditt. Ta kontakt med oss for gratis møte om dine behov Klikk her så tar vi kontakt med deg om kort tid, eller så kan du ringe oss på 57 72 35 00.

 

Fornøyd kunde

“Vi ønsker å være en IT-Partner som sitter tett på bedriftene i fylket, liten som stor. En partner som forstår hver bedrift sine utfordringer, og som hjelper dem å jobbe så effektivt som mulig.”

Arnljot RamstadDaglig leder i Adcom Fjord-Data 

IT og Visma

På utkikk etter nytt regnskapsprogram?

Som sertifisert partner av Visma kan vi hjelpe deg å få dagens beste løsninger på ERP og lønn. Effektivisering av administrative rutiner innenfor regnskap og lønn er noe vi har lang erfaring med. Vi garanterer høy kvalitet på leveransen av programvare.

 

Vi leverer:

 

Ditt lokale IT og regnskapskontor

 

Vi har solid og robust supporttjeneste innenfor lønn, ERP og CRM, og bistår med opplæring, installasjoner, rådgivning, drift og effektivisering.

Vi jobber med de minste, mellomste og største bedriftene i fylket. Har du enda ikke snakket med oss? Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan jobbe sammen.

 

Reiseregninger og føring av timer på mobil for effektiv lønn

Adcom kjenner oss og våre utfordringer

“Vi er inne i et skifte nå, hvor bedriftene er nødt til å automatisere og effektivisere for å forbli konkurransedyktige. Det er viktig for oss med en lokal IT partner, som kjenner oss, kan møte raskt og som tar eierskap til de utfordringene bedriften vår opplever. Det har vi i Adcom Førde.”

Atle Hjelle PaulenDaglig leder i Nortronik AS

Papirløs helikopterservice

“Da jeg startet som økonomisjef i 1995 jobbet jeg altfor mye overtid, på grunn av lite effektive rutiner. I dag er vi langt på vei papirløse, og har fått smarte automatiserte rutiner. Vi har akkurat samme bemanning på regnskap i dag som i 95, selv om bedriften har vokst seg mye større. I tillegg slipper jeg overtid og har en mer oversiktlig hverdag.”

Kjerstin HaugsbøØkonomisjef i Airlift AS

Ta Kontakt

Vi jobber med både de minste, mellomste og største bedriftene i fylket. Har du enda ikke snakket med oss? Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan jobbe sammen.

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2018 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Namsos: 74 21 90 20
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Steinkjer: 74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre: 70 05 51 50

Share This