Adcom Førde – IT Partneren i Sogn og Fjordane

“Vi ønsker å være en IT-Partner som sitter tett på bedriftene i fylket, liten som stor. En partner som forstår hver bedrift sine utfordringer, og som hjelper dem å jobbe så effektivt som mulig.”

Arnljot RamstadDaglig leder i Adcom Førde

Visste du at

Adcom har eksistert siden 1974, og er både en IT-partner og et regnskapskontor. Det betyr at du kan sette vekk regnskap til oss, leie inn fagkompetanse og sist med ikke minst, få hjelp til å effektivisere bedriften med smarte IT løsninger.

Vi har lang fartstid og erfaring med alle typer bedrifter i Sogn og Fjordane, og ønsker å bidra til økt lønnsomhet i bedriftene i fylket.

Adcom kjenner oss og våre utfordringer

“Vi er inne i et skifte nå, hvor bedriftene er nødt til å automatisere og effektivisere for å forbli konkurransedyktige. Det er viktig for oss med en lokal IT partner, som kjenner oss, kan møte raskt og som tar eierskap til de utfordringene bedriften vår opplever. Det har vi i Adcom Førde.”

Atle Hjelle PaulenDaglig leder i Nortronik AS

Papirløs helikopterservice

“Da jeg startet som økonomisjef i 1995 jobbet jeg altfor mye overtid, på grunn av lite effektive rutiner. I dag er vi langt på vei papirløse, og har fått smarte automatiserte rutiner. Vi har akkurat samme bemanning på regnskap i dag som i 95, selv om bedriften har vokst seg mye større. I tillegg slipper jeg overtid og har en mer oversiktlig hverdag.”

Kjerstin HaugsbøØkonomisjef i Airlift AS

Ta Kontakt

Vi jobber med både de minste, mellomste og største bedriftene i fylket. Har du enda ikke snakket med oss? Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan jobbe sammen.

Her er noen av oss som jobber i Adcom Førde

Share This