Webinar om sikkerhet

28. mai, 2020Backup, Sikkerhet, Webinar

Sikkerhet angår oss alle. Vi hjelper deg å forankre sikkerhet i din bedrift!
Fire onsdager på rad kjører vi 30 minutters webinarer med forskjellige tema innenfor sikkerhet, som gir deg et godt grunnlag for å gjøre skikkelig sikkerhetsarbeid!

Datasikkerhet og trusselbildet

Hva er egentlig datasikkerhet, og hvordan ser trusselbildet ut? Vi tar deg gjennom de noe ullne begrepene som blir brukt rundt IT-sikkerhet, og hjelper dere å sette sikkerhet på agendaen i din bedrift. Små og mellomstore bedrifter er på ingen måte vernet fra kriminelle hackere på grunn av at de kun har «kjedelige» data. Ofte er man faktisk et lettere mål som bedrift i SMB-markedet, da mange ikke har en sikkerhetspolicy og plan – hvis noe skulle skje.

Hva er egentlig datasikkerhet?

Hvordan ser trusselbildet ut?

SMB-markedet går ikke under radaren

Tips til å bedre sikkerheten

 

 

MELD DEG PÅ WEBINAR

Sikkerhet på hjemmekontoret

Den usikre situasjonen vi har vært i nå, har ført til at mange har hatt hjemmekontor. Det digitale løftet har vært enormt, og mange har endret arbeidsmåter og rutiner betraktelig. Dette er selvsagt både spennende og bra, men det fører også til mange nye situasjoner med trusler og svindelforsøk. Vi tar deg gjennom de viktigste punktene for å sikre hjemmekontoretet og arbeid utenfor kontoret.

Sjekkliste for hjemmekontoret

Sikker hjemmenettet

Avsløre svindelforsøk

Bruk sikker programvare og lagring

 

 

MELD DEG PÅ WEBINAR

Backup

Den beste måten å sikre seg mot datatap og driftsstans er en god backup. Det finnes mange typer backup, forskjellige rutiner rundt hvor og hvordan den lagres. Sjekkes den rutinemessig, slik at man vet at den fungerer slik den skal. Vi tar dere gjennom både lokal- og skybackup. Hvilke kilder er det til datatap, og hvordan tar man høyde for det?

Backup av Office 365

Hvordan ta høyde for datatap?

Kilder til datatap

Hvorfor må man ha backup?

 

 

MELD DEG PÅ WEBINAR

Sikkerhetspolicy

Sikkerhet handler i stor grad om prosedyrer og veloverveide valg. Det er kontinuerlig jobbing og ingen quickfix. En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

Hva er en sikkerhetspolicy?

Hvorfor trenger man det?

Hvordan bruke den?

Hva bør den inneholde?

 

MELD DEG PÅ WEBINAR

Relaterte innlegg

Datasikkerhet og trusselbildet

Datasikkerhet og trusselbildet

Som ansatt eller leder, og privatperson har vi til felles et ansvar som å holde de kriminelle så langt unna som mulig. Små og mellomstore bedrifter er på ingen måte vernet fra kriminelle hackere på grunn av at de kun har «kjedelige» data. Ofte er man faktisk et lettere mål i SMB-markedet, da man ikke har noen forankret sikkerhetspolicy, eller en plan – hvis noe skulle skje.

les mer
Backup av Office 365

Backup av Office 365

Mange tenker at skytjenester ikke trenger backup, enten fordi de tror det følger med i skyen, eller at det er så sikkert at det ikke trengs. Det stemmer at skyløsningen Office 365 er ganske sikker, men ingenting sikrer en mot menneskelige feil, som faktisk utgjør største delen av datatapet. Med andre ord; du bør ha backup! Les mer om hvorfor her.

les mer
Sjekk sikkerheten på ditt hjemmekontor

Sjekk sikkerheten på ditt hjemmekontor

Siden så mange jobber hjemmefra i disse korona-tider, har vi laget en detajlert sjekkliste for sikkerheten på ditt hjemmekontor. Dette bør du ta hensyn til, på ditt hjemmekontor:

les mer

Host Adcom Kristiansund

Design Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde:                 57 72 35 00
Adcom Kristiansund:      71 67 84 90
Adcom Molde:                 71 25 06 40
Adcom Namsos:              74 21 90 20
Adcom Narvik:                76 94 43 77
Adcom Steinkjer:           74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre:  70 05 51 50

7 + 2 =

Share This