Visste du at du kan spare tid med Microsoft Flow?

1. nov, 2019Gir deg tid, Office 365

Hvor deilig hadde det ikke vært om de vanligste arbeidsprosessene dine ble gjort automatisk? Uten at du trenger å løfte en finger?

De fleste av oss bruker Microsoft Office 365 – men utnytter vi potensialet som ligger i programvaren fullt ut? I dagens blogginnlegg skal vi presentere Microsoft Flow, en av de fantastiske og nyttige appene som ligger tilgjengelig i Office 365.

Microsoft Flow er en nettbasert tjeneste hvor du kan sette flere av dine oppgaver og hendelser på flyt, og dermed automatisere disse. Du lager automatiserte arbeidsprosesser, også kalt workflows. Slik sparer du masse tid!

Flow kan brukes både inne i Teams eller inne i din egen Outlook-mail.

 

Det ligger masse muligheter for prosesser som kan automatiserer i Flow, bl.a.:

Følge med på omtaler av bedriften din på Twitter

Samle inn data om virksomheten din og dele denne informasjonen med teamet ditt

Automatisere arbeidsflyter for godkjenning

Lage en ny oppgave i kaldenderen din når du flagger en epost

Opprette automatisk og umiddelbar respons på varsler eller epostmeldinger med høy prioritet

Og masse masse mer!

 

 

En Flow kan enkelt kobles opp mot hundreveis av forskjellige datakilder, og det er utrolig hva man kan gjøre med datakilder. Kanskje har du lyst å koble Flow opp mot Power BI for å få sammenhengende og visuelt engasjerende innsikter i dine datakilder? Med søyle- og kakediagrammer i spennende farger? Ved å ta i bruk Microsoft Flow vil du oppleve at den daglige produktiviteten går opp.

Vi bruker Flow og har automatisert flere arbeidsprosesser som tar tid, for at vi skal kunne konsentrere oss om vår kjernevirksomheten. Og vi elsker det!

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Camilla er trainee i Kristiansund, og jobber med blant annet med Microsoft sin programvare og markedsføring i SoMe. Hun er veldig flink, og utrolig hyggelig – hun hjelper dere mer enn gjerne med å utnytte potensialet som ligger i Microsoft Office 365!

Relaterte innlegg

Webinar om sikkerhet

Webinar om sikkerhet

Sikkerhet angår oss alle. Vi hjelper deg å forankre sikkerhet i din bedrift! Fire onsdager på rad kjører vi 30 minutters webinarer med forskjellige tema innenfor sikkerhet, som gir deg et godt grunnlag for å gjøre skikkelig sikkerhetsarbeid! Hva er egentlig datasikkerhet, og hvordan ser trusselbildet ut? Hvordan står det til med sikkerheten på hjemmekontoret? Har du tilstrekkelig backup, og en god sikkerhetspolicy? Dette hjelper vi deg med!

les mer
Datasikkerhet og trusselbildet

Datasikkerhet og trusselbildet

Som ansatt eller leder, og privatperson har vi til felles et ansvar som å holde de kriminelle så langt unna som mulig. Små og mellomstore bedrifter er på ingen måte vernet fra kriminelle hackere på grunn av at de kun har «kjedelige» data. Ofte er man faktisk et lettere mål i SMB-markedet, da man ikke har noen forankret sikkerhetspolicy, eller en plan – hvis noe skulle skje.

les mer
Backup av Office 365

Backup av Office 365

Mange tenker at skytjenester ikke trenger backup, enten fordi de tror det følger med i skyen, eller at det er så sikkert at det ikke trengs. Det stemmer at skyløsningen Office 365 er ganske sikker, men ingenting sikrer en mot menneskelige feil, som faktisk utgjør største delen av datatapet. Med andre ord; du bør ha backup! Les mer om hvorfor her.

les mer
Share This