Visste du at du kan spare tid med Microsoft Flow?

1. nov, 2019Gir deg tid, Office 365

Hvor deilig hadde det ikke vært om de vanligste arbeidsprosessene dine ble gjort automatisk? Uten at du trenger å løfte en finger?

De fleste av oss bruker Microsoft Office 365 – men utnytter vi potensialet som ligger i programvaren fullt ut? I dagens blogginnlegg skal vi presentere Microsoft Flow, en av de fantastiske og nyttige appene som ligger tilgjengelig i Office 365.

Microsoft Flow er en nettbasert tjeneste hvor du kan sette flere av dine oppgaver og hendelser på flyt, og dermed automatisere disse. Du lager automatiserte arbeidsprosesser, også kalt workflows. Slik sparer du masse tid!

Flow kan brukes både inne i Teams eller inne i din egen Outlook-mail.

 

Det ligger masse muligheter for prosesser som kan automatiserer i Flow, bl.a.:

Følge med på omtaler av bedriften din på Twitter

Samle inn data om virksomheten din og dele denne informasjonen med teamet ditt

Automatisere arbeidsflyter for godkjenning

Lage en ny oppgave i kaldenderen din når du flagger en epost

Opprette automatisk og umiddelbar respons på varsler eller epostmeldinger med høy prioritet

Og masse masse mer!

 

 

En Flow kan enkelt kobles opp mot hundreveis av forskjellige datakilder, og det er utrolig hva man kan gjøre med datakilder. Kanskje har du lyst å koble Flow opp mot Power BI for å få sammenhengende og visuelt engasjerende innsikter i dine datakilder? Med søyle- og kakediagrammer i spennende farger? Ved å ta i bruk Microsoft Flow vil du oppleve at den daglige produktiviteten går opp.

Vi bruker Flow og har automatisert flere arbeidsprosesser som tar tid, for at vi skal kunne konsentrere oss om vår kjernevirksomheten. Og vi elsker det!

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Camilla er trainee i Kristiansund, og jobber med blant annet med Microsoft sin programvare og markedsføring i SoMe. Hun er veldig flink, og utrolig hyggelig – hun hjelper dere mer enn gjerne med å utnytte potensialet som ligger i Microsoft Office 365!

Relaterte innlegg

Samle alt i Teams

Samle alt i Teams

Bli ferdig med interne eposter, hundre portaler med egne passord og uendelige versjoner av samme fil. Nå skjer alt i Teams. Vår klare oppfordring framover er derfor: bli venn med Teams. Bruk det for det det er verdt, og la hverdagen umiddelbart bli mer sømløs og mindre støyete!

les mer
Sånn kan du enkelt digitalisere!

Sånn kan du enkelt digitalisere!

I januar 2019 fikk vi en egen digitaliseringsminister, alt for sent hevder mange. Hva kan du gjøre for å henge med på den svært omtalte digitaliseringen?

les mer
Share This

Liker du det du ser?

Del det med vennene dine da vel!