Vinterkampanje på hodesett- og konferanseløsninger!

13. mar, 2020Gir deg tid, Mobit

Alle som kommuniserer med andre i arbeidshverdagen vet hvor viktig lydkvaliteten i samtaler og konferanser er. Skal man gjennomføre kundemøter eller konferansemøter på best mulig måte kan man ikke ta til takke med lav kvalitet og dårlig brukeropplevelse.

I hele mars går vi brutalt lavt i pris på markedets ledende produsent av hodesett- og konferanseløsninger. Ta kontakt for et fantastisk tilbud!

MB PRO 1 og 2

MB PRO er et Premium Bluetooth®-hodesett for alle som er avhengig av trådløs kommunikasjon, strålende lydkvalitet og eksepsjonell komfort. Bruker du mye tid på å prate med kunder på arbeidsplassen din så både forenkler hodesettet arbeidshverdagen din og bedrer kvaliteten på samtalene.

 

MB PRO 1 (ensidig) med ladestativ og dongle:

 

Veil. pris kr. 2 495,- eks. mva.

Kampanjepris kr 1 375,- eks. mva.

 

MB PRO 2 (tosidig) med ladestativ og dongle:

 

Veil. pris kr. 2 595,- eks. mva.

Kampanjepris kr 1 500,- eks. mva.

PRESENCE™ Grey UC

PRESENCE™ Grey UC er perfekt for deg som er mye på farten og som trenger å være tilstede i møter fra flyplassen, i bilen eller fra andre utradisjonelle arbeidsplasser. Med tre digitale mikrofoner som samarbeider med EPOS|Sennheiser sin avanserte teknologi får du krystallklar lyd hvor som helst.

 

Presence Grey UC (ADAPT) med dongle:

Varenr: 508342

 

Veil. pris kr 1 695,- eks. mva.

Kampanjepris kr 1 050,- eks. mva.

SP 30T

Sennheiser SP 30 er en bærbar trådløs høyttalertelefon for konferansesamtaler opptil 8 personer. Du får eksepsjonell lydytelse med EPOS|Sennheisers anerkjente lydkvalitet via Bluetooth® eller USB-C.
SP 30 kan både brukes som en permanent konferanseromsløsning eller som et mobilt konferanserom.

 

SP 30T (EXPAND):

Varenr: 508392

 

Veil pris kr 2.695,- eks. mva.

Kampanjepris kr 1 750,- eks. mva.

Tilbudene gjelder fram til 31. mars 2020!

La oss ta en prat om vintertilbudet!

Tony har lang erfaring og kunnskap innen telefoni, og vet hvordan du som kunde skal få en god brukeropplevelse og den beste kvaliteten. Han hjelper dere gjerne med å bestilling av hodesett- og konferanseløsninger!

Relaterte innlegg

Webinar om sikkerhet

Webinar om sikkerhet

Sikkerhet angår oss alle. Vi hjelper deg å forankre sikkerhet i din bedrift! Fire onsdager på rad kjører vi 30 minutters webinarer med forskjellige tema innenfor sikkerhet, som gir deg et godt grunnlag for å gjøre skikkelig sikkerhetsarbeid! Hva er egentlig datasikkerhet, og hvordan ser trusselbildet ut? Hvordan står det til med sikkerheten på hjemmekontoret? Har du tilstrekkelig backup, og en god sikkerhetspolicy? Dette hjelper vi deg med!

les mer
Datasikkerhet og trusselbildet

Datasikkerhet og trusselbildet

Som ansatt eller leder, og privatperson har vi til felles et ansvar som å holde de kriminelle så langt unna som mulig. Små og mellomstore bedrifter er på ingen måte vernet fra kriminelle hackere på grunn av at de kun har «kjedelige» data. Ofte er man faktisk et lettere mål i SMB-markedet, da man ikke har noen forankret sikkerhetspolicy, eller en plan – hvis noe skulle skje.

les mer
Backup av Office 365

Backup av Office 365

Mange tenker at skytjenester ikke trenger backup, enten fordi de tror det følger med i skyen, eller at det er så sikkert at det ikke trengs. Det stemmer at skyløsningen Office 365 er ganske sikker, men ingenting sikrer en mot menneskelige feil, som faktisk utgjør største delen av datatapet. Med andre ord; du bør ha backup! Les mer om hvorfor her.

les mer
Share This