Vinterkampanje på hodesett- og konferanseløsninger!

13. mar, 2020Gir deg tid, Mobit

Alle som kommuniserer med andre i arbeidshverdagen vet hvor viktig lydkvaliteten i samtaler og konferanser er. Skal man gjennomføre kundemøter eller konferansemøter på best mulig måte kan man ikke ta til takke med lav kvalitet og dårlig brukeropplevelse.

I hele mars går vi brutalt lavt i pris på markedets ledende produsent av hodesett- og konferanseløsninger. Ta kontakt for et fantastisk tilbud!

MB PRO 1 og 2

MB PRO er et Premium Bluetooth®-hodesett for alle som er avhengig av trådløs kommunikasjon, strålende lydkvalitet og eksepsjonell komfort. Bruker du mye tid på å prate med kunder på arbeidsplassen din så både forenkler hodesettet arbeidshverdagen din og bedrer kvaliteten på samtalene.

 

MB PRO 1 (ensidig) med ladestativ og dongle:

 

Veil. pris kr. 2 495,- eks. mva.

Kampanjepris kr 1 375,- eks. mva.

 

MB PRO 2 (tosidig) med ladestativ og dongle:

 

Veil. pris kr. 2 595,- eks. mva.

Kampanjepris kr 1 500,- eks. mva.

PRESENCE™ Grey UC

PRESENCE™ Grey UC er perfekt for deg som er mye på farten og som trenger å være tilstede i møter fra flyplassen, i bilen eller fra andre utradisjonelle arbeidsplasser. Med tre digitale mikrofoner som samarbeider med EPOS|Sennheiser sin avanserte teknologi får du krystallklar lyd hvor som helst.

 

Presence Grey UC (ADAPT) med dongle:

Varenr: 508342

 

Veil. pris kr 1 695,- eks. mva.

Kampanjepris kr 1 050,- eks. mva.

SP 30T

Sennheiser SP 30 er en bærbar trådløs høyttalertelefon for konferansesamtaler opptil 8 personer. Du får eksepsjonell lydytelse med EPOS|Sennheisers anerkjente lydkvalitet via Bluetooth® eller USB-C.
SP 30 kan både brukes som en permanent konferanseromsløsning eller som et mobilt konferanserom.

 

SP 30T (EXPAND):

Varenr: 508392

 

Veil pris kr 2.695,- eks. mva.

Kampanjepris kr 1 750,- eks. mva.

Tilbudene gjelder fram til 31. mars 2020!

La oss ta en prat om vintertilbudet!

Tony har lang erfaring og kunnskap innen telefoni, og vet hvordan du som kunde skal få en god brukeropplevelse og den beste kvaliteten. Han hjelper dere gjerne med å bestilling av hodesett- og konferanseløsninger!

Relaterte innlegg

Sjekk sikkerheten på ditt hjemmekontor

Sjekk sikkerheten på ditt hjemmekontor

Siden så mange jobber hjemmefra i disse korona-tider, har vi laget en detajlert sjekkliste for sikkerheten på ditt hjemmekontor. Dette bør du ta hensyn til, på ditt hjemmekontor:

les mer
Share This