Stilling med trainee-program hos Visma

mai 16, 2018 | Ledig stilling, Visma

Vi søker etter offensive personar som skal bidra til vidareutvikling av våre kundars IT-løysingar i tilknyting til Visma.

Flere sier EUs nye personvernregler blir utfordrende for norske selskaper, men hvilke muligheter gir det også?

Våre kundar er ca 250 bedrifter i Sogn og Fjordane  som i dag nyttar Visma-løysingar. Adcom Fjord Data er lokal Visma Partner og har stor breidde i våre løysingar for eksisterande og nye kundar. Visma har stor fokus på sky-tenester og vi står framfor sterk utvikling innan bruk av desse. Vi søker no etter offensive personar til oppgåver innan vidareutvikling av desse verksemdene sin bruk av IT-løysingar.

Dette skjer i nært samarbeid med Visma og du inngår i deira trainee-program gjennom hausten 2018.

Jobben vidare i Adcom Fjord Data vil ha som hovedoppgåve:

  • Kunderetta mot dagens 250 Visma-kundar hos oss der du har fokus på vidareutvikling av bruk av Visma-løysinga. Dette skjer i nært samarbeid med våre erfarne konsulentar og gjennom tett kontakt  med kundane.
  • Delta i aktiv marknadsføring mot nye kundar i Sogn og Fjordane. Her får du sjølvsagt tett oppfølging og støtte frå Visma sin fagkompetanse saman med våre erfarne konsulentar.

Saman skal vi vidareutvikle vår kunde base med høg fokus på effektivisering og utnytting av teknologi i takt med kunden sin ynskje og behov. Les meir om effektivisering og råd til digitalisering i Vismas digitale index-rapport.

Viktige eigenskapar:

 

  • God evne til rådgjevande sal
  • Forretningsforståelse
  • Teknisk interesse
  • Ynskje å levere litt ekstra

Spennande og utfordrande arbeidsoppgåver ventar og vi ventar på din søknad.

Meir info hos dagleg leiar Arnljot Ramstad – mobil 91767220ara@adcom.no.

Frist for søknad: 25. mai 2018.

Relaterte innlegg

Vil du bli vår nye kollega?

Er du interessert i teknologi, og trives med salg? Synes du det er spennende å hjelpe bedrifter å finne smarte løsninger? Da håper vi du søker jobb hos oss! Er du interessert i teknologi, og trives med salg? Synes du det er spennende å hjelpe bedrifter å finne smarte...

les mer

Spar tid med digitale reiseregninger og EHF

Hver eneste uke møter vi bedrifter som kan bli mer lønnsomme ved å jobbe smartere. Det som er fint, er at selv små endringer kan gi gode resultater. Et typisk eksempel er reiseregninger. Fortsatt bruker faktisk 67 % av alle norske bedrifter* unødige ressurser på å...

les mer

#Framtidas rekneskapsmedarbeidarar

Kundane våre tenker meir og meir på løysingar som er effektive og enkl eå ta i bruk og å bruke. Vi treng difor nye medarbeidarar til spennandeutfordringar innan ERP og lønsfaget.

les mer
Share This

Liker du det du ser?

Del det med vennene dine da vel!