Full kontroll over dine bilder, videoer og markedsmateriell

Tusenvis av bilder, videoer, PDF-, Word- og PowerPoint-filer, flyter rundt i norsk organisasjoner. FotoWare sine arkivløsninger sørger for orden i kaoset.

Dokument- og mediearkiv fra FotoWare

 Vi i Adcom er glade for å være partner hos FotoWare, og dermed kunne tilby en markedsledende løsning innen dokument- og mediearkiv. Tusenvis av bilder, videoer, PDF-, Word- og PowerPoint-filer, flyter rundt i norsk organisasjoner. FotoWare sine arkivløsninger (DAM*) sørger for orden i kaoset.

FotoWare er modulbasert og svært skalerbar, og egner seg derfor for alt fra små bedrifter til store konsern som ønsker effektiv arkivering og gjenfinning av filer. Det er i prinsippet ingen begrensning på hvor stor arkivløsningen kan være. Man kan altså begynne i det små og være trygg på at den informasjon man har i filene er tilgjengelig selv om løsningen vokser. Løsningene benyttes i dag av alle typer organisasjoner: museer, kommuner, fylkeskommuner, industri, politi, aviser etc.

*DAM = digital asset management.

Du kan ta i bruk FotoWare sine løsninger på flere måter

  • FotoWare SaaS er en ren skyløsning for de som ikke ønsker egne servere, og også vil slippe unna all serveradministrasjon
  • Legge FotoWare i Azure eller AWS, for å ha «egne» servere i skya. Dette er for kunder som også ønsker å utnytte flere komponenter i FotoWare programbibliotek
  • Ha alt på egne servere. Typisk bedrifter med veldig store datamengder eller stort antall filer, eller andre behov som kun kan dekkes med egne servere.

 

Med plug-ins for Word, PowerPoint og InDesign, er det enkelt å hente bilder inn i dokumenter, presentasjoner og grafisk produksjon.

XMP-standarden, som FotoWare benytter for å lagre metadata**, er utviklet av Adobe. Fordelen er at informasjonen følger fila, og ikke ligger låst i en databaseløsning.  Dermed er det enkelt å flytte løsningen. Det er spesielt mediafiler (bilder, video og PDF) som følger XMP-standarden.

** Metadata er tilleggsinformasjon til bilder, dokumenter etc. For bilder er det typisk fotograf, hvem som er avbildet etc.

 Adcom har blant annet følgende kunder som benytter FotoWare sine løsninger: Brunvoll AS, Istad AS, Romsdalsmuseet, Fræna kommune, Møre og Romsdal Fylkeskommune, Saltenposten og Straumen Bil. Vår fremste ekspert på dette området produktene er John Erik Johnsen, som har arbeidet med disse produktene fra FotoWare sin spede start i 1997.

FotoWare AS er et norsk firma med norske eiere, og er i dag en av verdens ledende leverandører av DAM*- løsninger, og har partnere over hele verden.

Kontakt Kurt R. Vaagen for nærmere informasjon på telefon 477 17 180 eller epost kurt.vaagen@adcom.no

 

Avtal en demo, vi kan komme til deg, du til oss eller vi kan ta det på skype.

Les også mer om

Cloud is a journey, not a destination

Cloud is a journey, not a destination

Adcom Teamet har vært på Cloud Camp med Visma.net – og fått et unikt innblikk i Vismas skyløsninger. Den teknologiske utviklingen går stadig raskere. Har du lyst å vite mer om Visma.net og de fordelene systemet kan gi din bedrift? Er du interessert i å spare tid, og ha et skybasert system som er fullt skalerbart? Vi viser deg gjerne mulighetene du har til å spare verdifull tid, bare ta kontakt!
les mer
Hva har Adcom til felles med Messi?

Hva har Adcom til felles med Messi?

Vår visjon er at systemene ikke skal ta tid, men gi tid. Avery Dennison NTP er et prakteksempel på en kunde som nyter godt av å ha en tidsbesparende økonomiløsning som lar de ha fokus på sin kjernevirksomhet. Det kan de vise til ved å lande store kontrakter som den tre år lange avtalen med F.C. Barcelona.
les mer
Få lønnsslippene på mobilen

Få lønnsslippene på mobilen

Med et klikk kan du ha full oversikt over tidligere lønnslipper. Du får varsel når en ny lønnsslipp er tilgjengelig, og ser til en hver tid både lønn, utlegg, trekk og feriesaldo. Så enkelt som vi forventer at det skal være i 2019, kan du få det med Visma employee-appen.
les mer

Host Adcom Kristiansund

Design Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde:                 57 72 35 00
Adcom Kristiansund:      71 67 84 90
Adcom Molde:                 71 25 06 40
Adcom Namsos:              74 21 90 20
Adcom Narvik:                76 94 43 77
Adcom Steinkjer:           74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre:  70 05 51 50

10 + 2 =

Share This