Tips i Teams: redigere innlegg

2. apr, 2020Gir deg tid, Hjemmekontor, Teams, Tips i Teams

Nytt tips fra oss i Teams: nå kan du endelig redigere innlegg i Teams!

Microsoft har rullet ut en oppdatering i Teams: muligheten til å endre et innlegg som du poster i en kanal i Teams i etterkant! Denne funksjonen er etterspurt av flere av dere, og derfor har vi laget en liten oppskrift på hvordan dere gjør dette.

Redigere innlegg

 

1. Finn igjen innlegget som skal redigeres i den kanalen du posta det. 

2. Hold musepekeren over innlegget, slik at reaksjonslinjen kommer opp. 

3. Trykk på flere alternativer, de tre prikkene, og velg rediger i menyen som kommer opp. 

4. Gjør de endringene du ønsker på innlegget. Her kan du legge til filer, endre tekst og formatering, legge til en GIF med mer!

5. Når du er fornøyd med endringene trykker du på haken, og endringene vil lagre seg. Hvis du angrer dine endringer, trykker du bare på krysset, og endringene vil ikke bli lagret. 

 

Linn er en kreativ og sprudlende grafisk designer som blant annet holder kurs innen sosiale medier og Microsoft sin programvare. Linn ansvaret for SharePoint-prosjektene på Nordmøre, og har god kunnskap og erfaring innen Teams og hvilke muligheter som ligger i programvaren. Hun hjelper deg gjerne hvis du har noen spørsmål om Microsoft sin programvare!

Relaterte innlegg

Ny møte- og samtale-opplevelse i Microsoft Teams

Ny møte- og samtale-opplevelse i Microsoft Teams

Teams lanserer nye funksjoner støtt og stadig og er hele tiden på jakt etter å gjøre opplevelsen for deg som forbruker bedre. Nå har det kommet flere oppdateringer, som vi vet at flere har ventet på. En av disse er oppdateringene gjør bruken av møte og samtale-funksjonen lettere og mer oversiktlig.

les mer
Tips i Teams: merker

Tips i Teams: merker

Microsoft legger stadig til nye funksjoner og forbedrer samhandlingsappen Teams!Merker en en ny funksjon i Teams slik at du kan lage grupper for roller, prosjekt, kvalifikasjoner, opplæring eller sted. Slik kan du raskt nå en gruppe personer samtidig. Du kan for...

les mer
Tips i Teams: møtelobby, hva er det?

Tips i Teams: møtelobby, hva er det?

Vi får mange tilbakemeldinger om at folk som blir invitert i videomøter, sitter fast i møtelobbyen når de trykker på møtelinken.Der får de en beskjed om at noen inne i møtet slipper de inn snart. Noen ganger blir de ikke sluppet inn, og går dermed glipp av møtet....

les mer

Host Adcom Kristiansund

Design Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde:                 57 72 35 00
Adcom Kristiansund:      71 67 84 90
Adcom Molde:                 71 25 06 40
Adcom Namsos:              74 21 90 20
Adcom Narvik:                76 94 43 77
Adcom Steinkjer:           74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre:  70 05 51 50

14 + 7 =

Share This