Tips i Teams: redigere innlegg

2. apr, 2020Gir deg tid, Hjemmekontor, Teams, Tips i Teams

Nytt tips fra oss i Teams: nå kan du endelig redigere innlegg i Teams!

Microsoft har rullet ut en oppdatering i Teams: muligheten til å endre et innlegg som du poster i en kanal i Teams i etterkant! Denne funksjonen er etterspurt av flere av dere, og derfor har vi laget en liten oppskrift på hvordan dere gjør dette.

Redigere innlegg

 

1. Finn igjen innlegget som skal redigeres i den kanalen du posta det. 

2. Hold musepekeren over innlegget, slik at reaksjonslinjen kommer opp. 

3. Trykk på flere alternativer, de tre prikkene, og velg rediger i menyen som kommer opp. 

4. Gjør de endringene du ønsker på innlegget. Her kan du legge til filer, endre tekst og formatering, legge til en GIF med mer!

5. Når du er fornøyd med endringene trykker du på haken, og endringene vil lagre seg. Hvis du angrer dine endringer, trykker du bare på krysset, og endringene vil ikke bli lagret. 

 

Linn er en kreativ og sprudlende grafisk designer som blant annet holder kurs innen sosiale medier og Microsoft sin programvare. Linn ansvaret for SharePoint-prosjektene på Nordmøre, og har god kunnskap og erfaring innen Teams og hvilke muligheter som ligger i programvaren. Hun hjelper deg gjerne hvis du har noen spørsmål om Microsoft sin programvare!

Relaterte innlegg

Vi tar pulsen på din IT-helse

Vi tar pulsen på din IT-helse

En dårlig IT-helse kan i verste fall gjøre det umulig for deg og dine kollegaer å jobbe. Når tok du sist pulsen på arbeidsdagen din? Vi går hardt ut, og sier at IT-helsa på jobb er like viktig som din egen helse. Vi kartlegger din IT-helse og gir deg verdifulle råd til hvordan du kan senke pulsen i din bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om sikkerhet på hjemmekontoret

Innspilling av webinaret om sikkerhet på hjemmekontoret

Vi spiller inn alle sikkerhetswebinarene våre, slik at dere ikke går glipp av noen. Her finner du del 2. som handler om sikkerhet på hjemmekontoret.
Det digitale løftet har vært enormt, og mange har endret arbeidsmåter og rutiner betraktelig. Vi tar deg gjennom de viktigste punktene for å sikre hjemmekontoret og arbeid utenfor kontoret.

les mer
Ny møte- og samtale-opplevelse i Microsoft Teams

Ny møte- og samtale-opplevelse i Microsoft Teams

Teams lanserer nye funksjoner støtt og stadig og er hele tiden på jakt etter å gjøre opplevelsen for deg som forbruker bedre. Nå har det kommet flere oppdateringer, som vi vet at flere har ventet på. En av disse er oppdateringene gjør bruken av møte og samtale-funksjonen lettere og mer oversiktlig.

les mer

Host Adcom Kristiansund

Design Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde:                 57 72 35 00
Adcom Kristiansund:      71 67 84 90
Adcom Molde:                 71 25 06 40
Adcom Namsos:              74 21 90 20
Adcom Narvik:                76 94 43 77
Adcom Steinkjer:           74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre:  70 05 51 50

6 + 7 =

Share This