Tips i Teams: Private kanaler

19. mar, 2020Blogg, Gir deg tid, Microsoft, Teams, Tips i Teams

Microsoft Teams er et av verktøyene som gjør at vi kan arbeide like effektivt hjemmefra, som på jobb!

Er du en av dem som irriterer deg grønn over all internmail du mottar i løpet av en dag? Bruker du lang tid på å lete etter en fil en kollega sendte deg forrige uke, men så må du bla gjennom 100 e-poster for å finne den? Sender dere en fil flere skal redigere på kryss og tvers, så alle kan skrive inn sine endringer, slik at du tilslutt sitter med 7 versjoner av samme fil, og må manuelt gå inn og legge til alle endringene?

Dette er eksempler på situasjoner hvor Teams er et supert alternativ. Her samler du alle filer, samtaler og personer i ett og samme team, hvor dere kan holde samtalene i ryddige tråder med kommentarer, innspill og spørsmål.

Dere kan redigere en fil samtidig, foreta videomøter og ha full kontroll over alle avtaler. Teams gir deg uendelige muligheter og mer tid slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din! Ved å ta i bruk Teams gjør du internmailen utryddningstruet, og internmailen er faktisk en meldingsform som fint kan være rødlistet..

Vi har brukt Teams i godt over et år nå, og vi elsker det! Vi ser nå en økende interesse for Teams og ønsker derfor å dele noen smarte tips med dere framover!

Dagens tips er å lage private kanaler:

Hvordan lage en privat kanal? 

Nå kan du lage private kanaler i Teams. Basert på de menneskene du har lagt til i Teamet, kan du gi noen av disse tilgang til en kanal som kun et fåtall skal ha tilgang til.

1. Trykk Flere alternativer (de tre prikkene) ved teamet som skal ha en privat kanal

2. Velg legg til kanal

3. Velg ønsket navn til kanalen

4. I personvern trykker du på menyen og velger Privat – tilgjengelig for bare en bestemt gruppe personer i teamet

5. Legg så til medlemmer

Da vil kanalen komme opp i oversikten over Teamet med en hengelås på seg. Dette betyr at alt dere deler inne i kanalen kun er synlig for de du har invitert inn i den private kanalen.

Relaterte innlegg

Vi tar pulsen på din IT-helse

Vi tar pulsen på din IT-helse

En dårlig IT-helse kan i verste fall gjøre det umulig for deg og dine kollegaer å jobbe. Når tok du sist pulsen på arbeidsdagen din? Vi går hardt ut, og sier at IT-helsa på jobb er like viktig som din egen helse. Vi kartlegger din IT-helse og gir deg verdifulle råd til hvordan du kan senke pulsen i din bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om sikkerhet på hjemmekontoret

Innspilling av webinaret om sikkerhet på hjemmekontoret

Vi spiller inn alle sikkerhetswebinarene våre, slik at dere ikke går glipp av noen. Her finner du del 2. som handler om sikkerhet på hjemmekontoret.
Det digitale løftet har vært enormt, og mange har endret arbeidsmåter og rutiner betraktelig. Vi tar deg gjennom de viktigste punktene for å sikre hjemmekontoret og arbeid utenfor kontoret.

les mer

Host:
Adcom Kristiansund

Design:
Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde:                 57 72 35 00
Adcom Kristiansund:      71 67 84 90
Adcom Molde:                 71 25 06 40
Adcom Namsos:              74 21 90 20
Adcom Narvik:                76 94 43 77
Adcom Steinkjer:           74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre:  70 05 51 50

Share This