Tips i Teams: Private kanaler

19. mar, 2020Gir deg tid, Microsoft, Teams, Tips i Teams

Microsoft Teams er et av verktøyene som gjør at vi kan arbeide like effektivt hjemmefra, som på jobb!

Er du en av dem som irriterer deg grønn over all internmail du mottar i løpet av en dag? Bruker du lang tid på å lete etter en fil en kollega sendte deg forrige uke, men så må du bla gjennom 100 e-poster for å finne den? Sender dere en fil flere skal redigere på kryss og tvers, så alle kan skrive inn sine endringer, slik at du tilslutt sitter med 7 versjoner av samme fil, og må manuelt gå inn og legge til alle endringene?

Dette er eksempler på situasjoner hvor Teams er et supert alternativ. Her samler du alle filer, samtaler og personer i ett og samme team, hvor dere kan holde samtalene i ryddige tråder med kommentarer, innspill og spørsmål.

Dere kan redigere en fil samtidig, foreta videomøter og ha full kontroll over alle avtaler. Teams gir deg uendelige muligheter og mer tid slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din! Ved å ta i bruk Teams gjør du internmailen utryddningstruet, og internmailen er faktisk en meldingsform som fint kan være rødlistet..

Vi har brukt Teams i godt over et år nå, og vi elsker det! Vi ser nå en økende interesse for Teams og ønsker derfor å dele noen smarte tips med dere framover!

Dagens tips er å lage private kanaler:

Hvordan lage en privat kanal? 

Nå kan du lage private kanaler i Teams. Basert på de menneskene du har lagt til i Teamet, kan du gi noen av disse tilgang til en kanal som kun et fåtall skal ha tilgang til.

1. Trykk Flere alternativer (de tre prikkene) ved teamet som skal ha en privat kanal

2. Velg legg til kanal

3. Velg ønsket navn til kanalen

4. I personvern trykker du på menyen og velger Privat – tilgjengelig for bare en bestemt gruppe personer i teamet

5. Legg så til medlemmer

Da vil kanalen komme opp i oversikten over Teamet med en hengelås på seg. Dette betyr at alt dere deler inne i kanalen kun er synlig for de du har invitert inn i den private kanalen.

Camilla er trainee i Kristiansund, og jobber med blant annet med Microsoft sin programvare og markedsføring i SoMe. Hun er veldig flink, og utrolig hyggelig – hun hjelper dere mer enn gjerne med å se muligheten som ligger i Teams!

Relaterte innlegg

Tips i Teams: merker

Tips i Teams: merker

Microsoft legger stadig til nye funksjoner og forbedrer samhandlingsappen Teams!Merker en en ny funksjon i Teams slik at du kan lage grupper for roller, prosjekt, kvalifikasjoner, opplæring eller sted. Slik kan du raskt nå en gruppe personer samtidig. Du kan for...

les mer
Tips i Teams: møtelobby, hva er det?

Tips i Teams: møtelobby, hva er det?

Vi får mange tilbakemeldinger om at folk som blir invitert i videomøter, sitter fast i møtelobbyen når de trykker på møtelinken.Der får de en beskjed om at noen inne i møtet slipper de inn snart. Noen ganger blir de ikke sluppet inn, og går dermed glipp av møtet....

les mer
Tips i Teams: snarveier og hurtigtaster

Tips i Teams: snarveier og hurtigtaster

Er du en av dem som liker snarveier og hurtigtaster for å jobbe raskere i et program? Da er dette blogginnlegget noe for deg! Dette innlegget har vi nemlig viet til teams-nerden som ønsker å lære seg hurtigtaster eller snarveier for å gjøre teams enda mer...

les mer

Host Adcom Kristiansund

Design Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde:                 57 72 35 00
Adcom Kristiansund:      71 67 84 90
Adcom Molde:                 71 25 06 40
Adcom Namsos:              74 21 90 20
Adcom Narvik:                76 94 43 77
Adcom Steinkjer:           74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre:  70 05 51 50

12 + 4 =

Share This