Spar tid med Evoko møteromsplanlegger!

21. okt, 2019Gir deg tid, Teknologi

Er du lei av dobbelt-booking, forvirring og møter som blir forstyrret av at noen banker på døren?

Da er vår møteromsplanlegger løsningen for deg! Vi er leverandør av Evoko Liso som gir deg full oversikt over dine møterom både direkte på panelet ved møterommet, men også inn i kalenderen i Outlook og Evoko sin tilhørende software.

Det finnes en jungel av lignende systemer der ute, men Evoko Liso er det aller beste fordi det er enkelt å montere og enkelt å bruke. Med touchskjerm og trafikklys-signal ser du om møterommet er ledig eller opptatt. Panelet kan enkelt festet både på vanlige vegger og glassvegger.

Du kan også legge inn hvilket utstyr som er tilgjengelig på alle møterom, slik som prosjektor, skjerm og lyd, slik at du kan booke det rommet som har nødvendig utstyr til ditt møte.

I tillegg har det en check-in funksjon, slik at de du har invitert til ditt møte sjekker inn på panelet når de ankommer. Og skulle ingen møte opp, vil rommet bli ledig for andre.

Få  full oversikt over alle møter på tvers av både etasjer og hele bygninger! Raskt og enkelt – og veldig effektivt.

Vi bistår selvfølgelig med oppsett og opplæring, slik at du får optimalisert bruken av din nye møteromsplanlegger og dermed kan spare tid!

Thomas er en potet som kan brukes til alt fra serverrommet til websideutvikling. En dag kan han sitte med tunge script, mens andre dager er han ute hos kunder for å fikse nettverk. Han har alltid løsningen, og et lunt smil på lager. Han monterer gjerne opp Evoko Liso for deg!

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Relaterte innlegg

Visste du at du kan spare tid med Microsoft Flow?

Visste du at du kan spare tid med Microsoft Flow?

De fleste av oss bruker Microsoft Office 365 – men utnytter vi potensialet som ligger i programvaren fullt ut? I dagens blogginnlegg skal vi presentere Microsoft Flow, en av de fantastiske og nyttige appene som ligger tilgjengelig i Office 365.

les mer
Samle alt i Teams

Samle alt i Teams

Bli ferdig med interne eposter, hundre portaler med egne passord og uendelige versjoner av samme fil. Nå skjer alt i Teams. Vår klare oppfordring framover er derfor: bli venn med Teams. Bruk det for det det er verdt, og la hverdagen umiddelbart bli mer sømløs og mindre støyete!

les mer
Share This

Liker du det du ser?

Del det med vennene dine da vel!