Spar tid med Evoko møteromsplanlegger!

21. okt, 2019Gir deg tid, Teknologi

Er du lei av dobbelt-booking, forvirring og møter som blir forstyrret av at noen banker på døren?

Da er vår møteromsplanlegger løsningen for deg! Vi er leverandør av Evoko Liso som gir deg full oversikt over dine møterom både direkte på panelet ved møterommet, men også inn i kalenderen i Outlook og Evoko sin tilhørende software.

Det finnes en jungel av lignende systemer der ute, men Evoko Liso er det aller beste fordi det er enkelt å montere og enkelt å bruke. Med touchskjerm og trafikklys-signal ser du om møterommet er ledig eller opptatt. Panelet kan enkelt festet både på vanlige vegger og glassvegger.

Du kan også legge inn hvilket utstyr som er tilgjengelig på alle møterom, slik som prosjektor, skjerm og lyd, slik at du kan booke det rommet som har nødvendig utstyr til ditt møte.

I tillegg har det en check-in funksjon, slik at de du har invitert til ditt møte sjekker inn på panelet når de ankommer. Og skulle ingen møte opp, vil rommet bli ledig for andre.

Få  full oversikt over alle møter på tvers av både etasjer og hele bygninger! Raskt og enkelt – og veldig effektivt.

Vi bistår selvfølgelig med oppsett og opplæring, slik at du får optimalisert bruken av din nye møteromsplanlegger og dermed kan spare tid!

Thomas er en potet som kan brukes til alt fra serverrommet til websideutvikling. En dag kan han sitte med tunge script, mens andre dager er han ute hos kunder for å fikse nettverk. Han har alltid løsningen, og et lunt smil på lager. Han monterer gjerne opp Evoko Liso for deg!

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Relaterte innlegg

Webinar om sikkerhet

Webinar om sikkerhet

Sikkerhet angår oss alle. Vi hjelper deg å forankre sikkerhet i din bedrift! Fire onsdager på rad kjører vi 30 minutters webinarer med forskjellige tema innenfor sikkerhet, som gir deg et godt grunnlag for å gjøre skikkelig sikkerhetsarbeid! Hva er egentlig datasikkerhet, og hvordan ser trusselbildet ut? Hvordan står det til med sikkerheten på hjemmekontoret? Har du tilstrekkelig backup, og en god sikkerhetspolicy? Dette hjelper vi deg med!

les mer
Datasikkerhet og trusselbildet

Datasikkerhet og trusselbildet

Som ansatt eller leder, og privatperson har vi til felles et ansvar som å holde de kriminelle så langt unna som mulig. Små og mellomstore bedrifter er på ingen måte vernet fra kriminelle hackere på grunn av at de kun har «kjedelige» data. Ofte er man faktisk et lettere mål i SMB-markedet, da man ikke har noen forankret sikkerhetspolicy, eller en plan – hvis noe skulle skje.

les mer
Backup av Office 365

Backup av Office 365

Mange tenker at skytjenester ikke trenger backup, enten fordi de tror det følger med i skyen, eller at det er så sikkert at det ikke trengs. Det stemmer at skyløsningen Office 365 er ganske sikker, men ingenting sikrer en mot menneskelige feil, som faktisk utgjør største delen av datatapet. Med andre ord; du bør ha backup! Les mer om hvorfor her.

les mer
Share This