Spar tid med Evoko møteromsplanlegger!

21. okt, 2019Gir deg tid, Teknologi

Er du lei av dobbelt-booking, forvirring og møter som blir forstyrret av at noen banker på døren?

Da er vår møteromsplanlegger løsningen for deg! Vi er leverandør av Evoko Liso som gir deg full oversikt over dine møterom både direkte på panelet ved møterommet, men også inn i kalenderen i Outlook og Evoko sin tilhørende software.

Det finnes en jungel av lignende systemer der ute, men Evoko Liso er det aller beste fordi det er enkelt å montere og enkelt å bruke. Med touchskjerm og trafikklys-signal ser du om møterommet er ledig eller opptatt. Panelet kan enkelt festet både på vanlige vegger og glassvegger.

Du kan også legge inn hvilket utstyr som er tilgjengelig på alle møterom, slik som prosjektor, skjerm og lyd, slik at du kan booke det rommet som har nødvendig utstyr til ditt møte.

I tillegg har det en check-in funksjon, slik at de du har invitert til ditt møte sjekker inn på panelet når de ankommer. Og skulle ingen møte opp, vil rommet bli ledig for andre.

Få  full oversikt over alle møter på tvers av både etasjer og hele bygninger! Raskt og enkelt – og veldig effektivt.

Vi bistår selvfølgelig med oppsett og opplæring, slik at du får optimalisert bruken av din nye møteromsplanlegger og dermed kan spare tid!

Thomas er en potet som kan brukes til alt fra serverrommet til websideutvikling. En dag kan han sitte med tunge script, mens andre dager er han ute hos kunder for å fikse nettverk. Han har alltid løsningen, og et lunt smil på lager. Han monterer gjerne opp Evoko Liso for deg!

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Relaterte innlegg

Sjekk sikkerheten på ditt hjemmekontor

Sjekk sikkerheten på ditt hjemmekontor

Siden så mange jobber hjemmefra i disse korona-tider, har vi laget en detajlert sjekkliste for sikkerheten på ditt hjemmekontor. Dette bør du ta hensyn til, på ditt hjemmekontor:

les mer
Share This