Visma.net Payroll – Et strømlinjeformet lønnssystem!

22. mar, 2021Blogg, Lønn, Payroll, Visma.net, Økonomi

Vil dere gjøre alle lønnsoppgavene i et skybasert lønnssystem?

Vil dere gjøre alle lønnsoppgavene i et skybasert lønnssystem? Løsningen knytter sammen timer/fravær, reiser og utlegg, og kan også brukes sammen med andre tjenester fra Visma.net, slik som regnskap og logistikk.

Ansatte får et verktøy som nesten gjør det gøy å forholde seg til administrative prosesser som reiseregninger og fraværsregistrering. Intranettets tid er forbi og man kan glemme tidkrevende prosesser.

Systemet er inkluderende og alle i bedriften vil få et system som involverer dem mer i lønnskjøringen. På sikt vil dette frigjøre tid hos ledere og gjøre lønnsarbeidet motiverende og engasjerende. Selv om alle ansatte blir involvert i Payroll, sannsynligvis markedets mest moderne lønns- og personalsystem, vil bedriftens lønningsansvarlige ha full oversikt og kontroll. Du vil se hvem som har registrert hvilke opplysninger, og når og hvem som har godkjent dem. Dette fører til at lønningsansvarlig får frigjort mer tid til andre HR-relaterte arbeidsoppgaver.

Bruk mindre tid på punching og manuelt arbeid; systemet gjør prosessene for deg automatisk, alltid i henhold til gjeldende lover og regler. I tillegg får de ansatte har full oversikt over egne timer, ferie, fravær og utlegg. Summen av dette gir økt kontroll, innsikt og forståelse for bedriften din, kanskje også mer arbeidsglede? Logg inn, gjør jobben, logg ut.

Fordeler:

 • Jobb når og hvor du vil. (På reise, på ledige kveldstimer mv.)
 • Du slipper å tenke på IT-drift. Installasjon av nye versjoner, endring i satser mv.
 • Kan la ansatte bruke moderne og effektive løsninger for:
  • Reiseregninger og utleggsrefusjoner – Visma.net Expense
  • Timeregistrering, ferie- og fraværsregistrering – Visma.net Calendar
 • Integrasjon med: Visma.net ERP, Visma Global / Visma Business
 • Ansattes registreringer godkjennes (eller sendes tilbake for ytterligere opplysninger/korrigeringer), deretter er alle dataene inne i Visma.net Payroll
 • Kan enkelt importere fil fra Tidsbanken og andre tidssystem som leverer filer i Visma Lønn-format.
 • Farvel til oppgraderinger, vedlikehold og nye versjoner
Visma.net Payroll er et levende skysystem. Det betyr at dere ikke trenger å tenke på: serverpark, oppgraderinger og nye versjoner. Alle lønns- og regnskapsregler endres i takt med gjeldene lover, regler og satser.
Alt dette er inkludert i tjenesten, det betyr at det ikke er noen skjulte kostnader!

 

Christian er regnskapsnerd – autorisert regnskapsfører sådan. Han er fremoverlent og vil helst finne automatiserte og digitale løsninger på alt. Christian kjenner spesielt godt til regnskapsløsninger for leger, legesenter og småbedrifter. Han er spesialist på ERP-løsninger som omhandler regnskap, logistikk og lønn.

Relaterte innlegg

Prosjektstyring i skyen!

Prosjektstyring i skyen!

Vil dere gjøre alle lønnsoppgavene i et skybasert lønnssystem? Løsningen knytter sammen timer/fravær, reiser og utlegg, og kan også brukes sammen med andre tjenester fra Visma.net, slik som regnskap og logistikk.

les mer
Sluttdato for Huldt & Lillevik Lønn

Sluttdato for Huldt & Lillevik Lønn

Huldt & Lillevik Lønn blir lagt ned fra 01.01.2023. Det erstattes av Visma Payroll som er neste generasjon lønnssystem. Payroll er skybasert og legger stor vekt på automatisering av lønnskjøringen. Du kan gå over til Payroll i dag!

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2018 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50

Share This