Mindre svada, mer jada! med Mobit

23. jan, 2019Mobil, Mobit, Telefoni

Har du fått med deg at Telering har blitt Mobit?

Vårt Mobit-medlemskap gjør oss til en uavhengig leverandør av tjenester og nett fra både Telia og Telenor. Det gir oss fritt spillerom til å gi deg den løsningen som faktisk er best for deg, og ikke det beste den éne leverandøren har å by på.

Vi har nemlig erfart at dette varierer veldig fra kunde til kunde, og ikke minst er det lokasjonsavhengig mtp. Dekning. Før du velger løsning gjør vi en grundig analyse av det faktiske behovet, og anbefaler det vi ser vil egne seg best for deg. Det kan være alt fra oppsett av mobilt bredbånd på en campingplass til bedriftsabonnement med sentralbord og egendefinerte tastevalg når noen ringer inn.

Hva er egentlig Mobit?

Vel, det står for mobil og it. De tidligere merkevarene Telering, Telehuset, Mobildata og Nordialog har nå slått seg sammen, og danner med en rekke andre frittstående selskaper; Mobit. Gjennom Mobit leverer vi alt innen telefoni fra de to største leverandørene i Norge: Telia og Telenor.

 

Du har kanskje fått med deg slagordet deres? «Mindre svada – mer jada!» Vi kunne ikke vært mer enig.

 

Hos oss finner du flere telefoni-hoder; Tony i Kristiansund, Nina i Molde, Bjarte i Namsos og Dag Tore i Narvik. Vi ble medlem av det som var Telering i 2011, og har siden det bygget god kompetanse innenfor de to største mobil og telefoni-leverandørene i Norge.

Har du spørsmål om bedriftsabonnement, sentralbord eller lurer du på hvilken løsning som passer best for deg både på jobb og privat? Vi kan hjelpe deg, slik at du får det du trenger!

Bjarte Stokkan ble faktisk anbefalt til Adcom av selveste Bjarne Brøndbo, da han var hans personlige leverandør av alle mobile tjenester til både firmaene han driver og privat. At Bjarne anbefalte oss Bjarte forstår vi derimot godt, han har et smittende humør og et engasjement for sitt fag som gjør at man føler seg godt ivaretatt.

Likte du det du leste og vil ha mer? Fyll ut skjemaet under da vel!

* indicates required

Relaterte innlegg

Nyheter, tips og muligheter med Telia

Nyheter, tips og muligheter med Telia

Vi gir deg nyheter, tips og mulighetene med Telia framover. 5G på Nordmøre, kostnadsdeling og hvordan få mer data med Vipps? Vi i Adcom Kristiansund og Telia inviterer til brukerdag med lunch på Scandic Hotell torsdag 12.Desember kl.10:30 – 13:00.

les mer
Stjeler spørsmål om telefoni mye av tiden din?

Stjeler spørsmål om telefoni mye av tiden din?

Per har allerede glemt pinkoden tre ganger i år, og Knut har knust skjermen, igjen…! Høres det kjent ut? Vi i Adcom har erfarne konsulenter og inngående kjennskap til hva som forårsaker «pains». Snakk med en av oss – og la oss sammen se på hvordan telefonsystemet egentlig skal fungere i bedriften. Vi hjelper deg å sette opp en god mobil policy!

les mer
Unngå virus, ikke stol på alt du leser

Unngå virus, ikke stol på alt du leser

Hvordan unngå virus, malware og hacking? Vi har alle hørt om disse luringene som sender mail med linker man absolutt ikke bør trykke på sant? Her er våre tips for å unngå å trykke rett i fella.

les mer
Share This

Liker du det du ser?

Del det med vennene dine da vel!