Lønn i nåtid

Vi hjelper deg å digitaliserer og effektiviserer lønnskjøringen.
Vårt mål er å finne riktige systemer for deg og din bedrift.

Verden har kommet langt siden lønningsposene på 70-tallet

Vi leverer og supporterer flere lønnssystem. Få kompetansefelt er så viktig og så allsidig som lønns- og økonomistyring. Alle bransjer og firma kjører lønn, og alle gjør det på sin måte. Vi har i mange år jobbet med de nye og digitale verktøyene for å gjøre økonomiarbeidet så smidig som mulig. Samtidig har vi en bred forståelse for at alle er forskjellige og har ulike behov. Vi leverer ikke bare systemene, men sørger for at dere får god opplæring, kontinuerlig support og oppdatering. Det er viktig for oss at du får det du trenger, og føler at du har et system som gir deg, og ikke tar unødvendig mye tid.

Vi er Visma-partner og leverer:

Visma.net Payroll

Her har vi høy kompetanse. En stor og variert kundemasse gir oss bred erfaring i ulike problemstillinger.

Under ser du hvordan en digital lønnsprosess kan se ut, og dette kan man sette opp i forskjellige lønnssystemer. Med tilleggsmoduler som AutoPay, AutoInvoice, AutoReport og AutoCollect kan du automatisere de prosessene som tar lang tid og ofte er litt frustrerende.

Les også mer om

Prosjektstyring i skyen!

Prosjektstyring i skyen!

Vil dere gjøre alle lønnsoppgavene i et skybasert lønnssystem? Løsningen knytter sammen timer/fravær, reiser og utlegg, og kan også brukes sammen med andre tjenester fra Visma.net, slik som regnskap og logistikk.

les mer
Sluttdato for Huldt & Lillevik Lønn

Sluttdato for Huldt & Lillevik Lønn

Huldt & Lillevik Lønn blir lagt ned fra 01.01.2023. Det erstattes av Visma Payroll som er neste generasjon lønnssystem. Payroll er skybasert og legger stor vekt på automatisering av lønnskjøringen. Du kan gå over til Payroll i dag!

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2018 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Søre Sunnmøre: 70 05 51 50