Lønn i nåtid

Vi hjelper deg å digitaliserer og effektiviserer lønnskjøringen.
Vårt mål er å finne riktige systemer for deg og din bedrift.

Verden har kommet langt siden lønningsposene på 70-tallet

Vi leverer og supporterer flere lønnssystem. Få kompetansefelt er så viktig og så allsidig som lønns- og økonomistyring. Alle bransjer og firma kjører lønn, og alle gjør det på sin måte. Vi har i mange år jobbet med de nye og digitale verktøyene for å gjøre økonomiarbeidet så smidig som mulig. Samtidig har vi en bred forståelse for at alle er forskjellige og har ulike behov. Vi leverer ikke bare systemene, men sørger for at dere får god opplæring, kontinuerlig support og oppdatering. Det er viktig for oss at du får det du trenger, og føler at du har et system som gir deg, og ikke tar unødvendig mye tid.

Vi er Visma-partner og leverer systemene:

Visma.net Payroll

Visma Lønn

Huldt og Lillevik lønn

Her har vi høy kompetanse. En stor og variert kundemasse gir oss bred erfaring i ulike problemstillinger.

Under ser du hvordan en digital lønnsprosess kan se ut, og dette kan man sette opp i forskjellige lønnssystemer. Med tilleggsmoduler som AutoPay, AutoInvoice, AutoReport og AutoCollect kan du automatisere de prosessene som tar lang tid og ofte er litt frustrerende.

Les også mer om

Webinar om lønn og HR

Webinar om lønn og HR

Vi kjører webinar om Lønn og HR. Her får du en god innføring i mulighetene som finnes med et skybasert lønnssystem. Har du tenkt på å effektivisere rutinene i din bedrift? Hvordan kan du digitalisere, og hvilke fordeler får du av det?

les mer
Vismas Digitale Index for 2019 er her!

Vismas Digitale Index for 2019 er her!

Digital Index er en undersøkelse om digital modenhet i norske bedrifter. Over 1500 daglige ledere og økonomiansvarlige har rangert i hvilken grad bedriften har digitalisert sentrale økonomiske og administrative prosesser.

les mer
Det er straks klart for Vismas Community Live!

Det er straks klart for Vismas Community Live!

Ønsker du å vite hvordan du kan spare mer tid? Da er Visma Community Live noe for deg! Arenaen gir deg full gjennomgang av oppdateringer og nyheter innen Vismas programvare. Det kjøres 30 ulike webinarer med 45 minutters varighet i tidsrommet 21.-25. oktober 2019! Og det beste av alt: dette serveres deg rett fra kontorpulten din – helt gratis!

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2018 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Namsos: 74 21 90 20
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Steinkjer: 74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre: 70 05 51 50