Lønn i nåtid

Vi hjelper deg å digitaliserer og effektiviserer lønnskjøringen.
Vårt mål er å finne riktige systemer for deg og din bedrift.

Verden har kommet langt siden lønningsposene på 70-tallet

Vi leverer og supporterer flere lønnssystem. Få kompetansefelt er så viktig og så allsidig som lønns- og økonomistyring. Alle bransjer og firma kjører lønn, og alle gjør det på sin måte. Vi har i mange år jobbet med de nye og digitale verktøyene for å gjøre økonomiarbeidet så smidig som mulig. Samtidig har vi en bred forståelse for at alle er forskjellige og har ulike behov. Vi leverer ikke bare systemene, men sørger for at dere får god opplæring, kontinuerlig support og oppdatering. Det er viktig for oss at du får det du trenger, og føler at du har et system som gir deg, og ikke tar unødvendig mye tid.

Vi er Visma-partner og leverer systemene:

Visma.net Payroll

Visma Lønn

Huldt og Lillevik lønn

Her har vi høy kompetanse. En stor og variert kundemasse gir oss bred erfaring i ulike problemstillinger.

Under ser du hvordan en digital lønnsprosess kan se ut, og dette kan man sette opp i forskjellige lønnssystemer. Med tilleggsmoduler som AutoPay, AutoInvoice, AutoReport og AutoCollect kan du automatisere de prosessene som tar lang tid og ofte er litt frustrerende.

Les også mer om

Cloud is a journey, not a destination

Cloud is a journey, not a destination

Adcom Teamet har vært på Cloud Camp med Visma.net – og fått et unikt innblikk i Vismas skyløsninger. Den teknologiske utviklingen går stadig raskere. Har du lyst å vite mer om Visma.net og de fordelene systemet kan gi din bedrift? Er du interessert i å spare tid, og ha et skybasert system som er fullt skalerbart? Vi viser deg gjerne mulighetene du har til å spare verdifull tid, bare ta kontakt!
les mer
Få lønnsslippene på mobilen

Få lønnsslippene på mobilen

Med et klikk kan du ha full oversikt over tidligere lønnslipper. Du får varsel når en ny lønnsslipp er tilgjengelig, og ser til en hver tid både lønn, utlegg, trekk og feriesaldo. Så enkelt som vi forventer at det skal være i 2019, kan du få det med Visma employee-appen.
les mer
Adcom og Visma om økonomisystem i skyen og digitalisering

Adcom og Visma om økonomisystem i skyen og digitalisering

Vi kjører en halv dag sammen med Visma hvor du blant annet får vite om fordelene og de tidsbesparende mulighetene i visma.net - Det råeste økonomisystemet i skyen. Vi kjører seminaret i 5 byer; Førde, Kristiansund, Molde, Namsos og Steinkjer - finn datoen for din by, og meld deg på!
les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2018 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Namsos: 74 21 90 20
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Steinkjer: 74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre: 70 05 51 50

Share This