Lønn i nåtid

Vi hjelper deg å digitaliserer og effektiviserer lønnskjøringen.
Vårt mål er å finne riktige systemer for deg og din bedrift.

Verden har kommet langt siden lønningsposene på 70-tallet

Vi leverer og supporterer flere lønnssystem. Få kompetansefelt er så viktig og så allsidig som lønns- og økonomistyring. Alle bransjer og firma kjører lønn, og alle gjør det på sin måte. Vi har i mange år jobbet med de nye og digitale verktøyene for å gjøre økonomiarbeidet så smidig som mulig. Samtidig har vi en bred forståelse for at alle er forskjellige og har ulike behov. Vi leverer ikke bare systemene, men sørger for at dere får god opplæring, kontinuerlig support og oppdatering. Det er viktig for oss at du får det du trenger, og føler at du har et system som gir deg, og ikke tar unødvendig mye tid.

Vi er Visma-partner og leverer systemene:

Visma.net Payroll

Visma Lønn

Huldt og Lillevik lønn

Her har vi høy kompetanse. En stor og variert kundemasse gir oss bred erfaring i ulike problemstillinger.

Under ser du hvordan en digital lønnsprosess kan se ut, og dette kan man sette opp i forskjellige lønnssystemer. Med tilleggsmoduler som AutoPay, AutoInvoice, AutoReport og AutoCollect kan du automatisere de prosessene som tar lang tid og ofte er litt frustrerende.

Les også mer om

Save the dates

Vi kjører en halv dag sammen med Visma hvor du blant annet får vite om fordelene og de tidsbesparende mulighetene i visma.net – Det råeste økonomisystemet i skyen. Vi kjører seminaret i 5 byer; Førde, Kristiansund, Molde, Namsos og Steinkjer – finn datoen for din by, og meld deg på!

les mer

Her er tidstyvene du enkelt kan bli kvitt

Inn- og utgående faktura på papir eller e-post sluker tid, det samme gjør unødvendige innlogginger i forskjellige portaler og manuell punching. Visma.net er laget rundt det å spare tid på manuelle prosesser, som fakturering, betaling, timeføring og behandling av inngående faktura.

les mer

Visma.net Payroll, lønn i skyen

Hele konseptet med Visma.net Payroll er at du kan jobbe hvor du vil, når du vil. Du slipper å tenke på IT-drift, den er bakt inn i programmet. Alt av Installasjon, nye versjoner, endring i satser og lignenede – skjer automatisk. Ganske stilig, sant?

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2018 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Namsos: 74 21 90 20
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Steinkjer: 74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre: 70 05 51 50

Share This