Hyttepakken

Vær tilgjengelig når du trenger det, uansett hvor du er. Med hyttepakken kan du streame film eller delta i Teams-møter med jobben uten å ta hensyn til dårlig dekning.

Har du dårlig mobildekning på hytte eller i hjemmet kan dette være løsningen. Pakken best av en 4G-router, ekstern antenne og 5 meter antennekabel. Kan bruke 12v med en ekstra kontakt.

Ønsker du å være mobil, men beholde den gode arbeidsflyten som du har på jobb? Ta med deg jobben på hytta, uten å merke noe forskjell.

Husk at du også må følge bedriftens sikkerhetspolicy ved hjemme/hytte-kontor. Vi hjelper deg med å få god sikkerhet på mobile kontor, les vårt blogginnlegg eller se webinaret vårt her:

 

Lokal kompetanse – enkelt og trygt

Svein Dahl (bildet) er teknisk leder hos Adcom Kristiansund, og har lang erfaring med drift og rådgivning hos bedrifter på Nordmøre. Han er en av de mange dyktige systemkonsulentene i Adcom, som kan hjelpe bedriften din med å finne riktige løsninger til deres behov.
Her finner du kontaktinformasjonen til både Svein og resten av oss i Adcom, ring oss gjerne for å avtale en trivelig prat.

Fra bloggen

Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

les mer

Host Adcom Kristiansund

Design Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2019 Adcom

Mange av bildene er fra
Unsplash

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde:                 57 72 35 00
Adcom Kristiansund:      71 67 84 90
Adcom Molde:                 71 25 06 40
Adcom Namsos:              74 21 90 20
Adcom Narvik:                76 94 43 77
Adcom Steinkjer:           74 16 70 00
Adcom Søre Sunnmøre:  70 05 51 50

3 + 11 =