Hvordan endre åpningstid eller talemelding i Telia Bedriftsnett

17. mar, 2020Telefoni, Telia

Med bedriftsnett fra Telia kan du administrere sentralbordet fra mobilen eller via desktop! Vi er inne i en tid hvor fleksibilitet og hjemmekontor er den nye hverdagen for mange. 

Derfor kan det være nyttig for dere som har Telia Bedriftsnett å vite hvordan dere kan endre åpningstid eller talemelding selv. 

Oppskrift på dette finner du her: 

Trenger du hjelp? 

Vi bistår selvfølgelig om du har spørsmål eller trenger hjelp utenom «gjør det selv»-veilederen. Ta kontakt med våre telefoni-eksperter for en hyggelig og hjelpsom prat!

La oss ta en prat om bedriftsnett

Bjarte Stokkan har lang erfaring innen telefoni og er ekspert på funksjonene i Telia Bedriftsnett! Bjarte hjelper deg gjerne med å svare på de spørsmål dere måtte ha, og har også kunnskap og erfaring om flere andre emner. Han møter deg med et stort smil og er utrolig serviceinnstilt!

Relaterte innlegg

Webinar om sikkerhet

Webinar om sikkerhet

Sikkerhet angår oss alle. Vi hjelper deg å forankre sikkerhet i din bedrift! Fire onsdager på rad kjører vi 30 minutters webinarer med forskjellige tema innenfor sikkerhet, som gir deg et godt grunnlag for å gjøre skikkelig sikkerhetsarbeid! Hva er egentlig datasikkerhet, og hvordan ser trusselbildet ut? Hvordan står det til med sikkerheten på hjemmekontoret? Har du tilstrekkelig backup, og en god sikkerhetspolicy? Dette hjelper vi deg med!

les mer
Datasikkerhet og trusselbildet

Datasikkerhet og trusselbildet

Som ansatt eller leder, og privatperson har vi til felles et ansvar som å holde de kriminelle så langt unna som mulig. Små og mellomstore bedrifter er på ingen måte vernet fra kriminelle hackere på grunn av at de kun har «kjedelige» data. Ofte er man faktisk et lettere mål i SMB-markedet, da man ikke har noen forankret sikkerhetspolicy, eller en plan – hvis noe skulle skje.

les mer
Backup av Office 365

Backup av Office 365

Mange tenker at skytjenester ikke trenger backup, enten fordi de tror det følger med i skyen, eller at det er så sikkert at det ikke trengs. Det stemmer at skyløsningen Office 365 er ganske sikker, men ingenting sikrer en mot menneskelige feil, som faktisk utgjør største delen av datatapet. Med andre ord; du bør ha backup! Les mer om hvorfor her.

les mer
Share This