Hilsen fra vårt nordligste kontor

sep 9, 2015Tjenester

Adcom har siden 1993 vært en kjede med kontorer i alle deler av Norge. Det siste tilskuddet, og enn så lenge vårt nordligste, ligger i nydelige Narvik.

Adcom har siden 1993 vært en kjede med kontorer i alle deler av Norge. Det siste tilskuddet, og enn så lenge vårt nordligste, ligger i nydelige Narvik.

Som den tredje største byen og kommunen i Nordland, har Narvik siden 1920 fungert som viktigste havn for utskiping av jernmalm på grunn av dens helårs isfrie havn. Narvik er også en skoleby og liker å kalle seg en«teknologihovedstad» i landsdelen.

Adcom Narvik har kontorer i sentrumsnære Havnegata og er per i dag 3 ansatte. Dag Tore Hagman, daglig leder, samt to systemkonsulenter Morten Hjertholm Grande og André Åsheim Eliassen. Adcom Narvik (Inova IT) har eksistert siden 2013, og har fem viktige verdier for sin drift: Tilgjengelighet, entusiasme, kreativitet, ærlighet og ansvarlighet.

– Vårt mål er å bidra til en problemfri, lønnsom og produktiv IT-hverdag for våre kunder, forteller Hagman. – Våre dyktige medarbeidere har mer enn 50 års erfaring fra IT-bransjen til sammen.

Vi leverer servere, PC-er og annet datautstyr fra de mest kjente produsentene i markedet, og syr sammen løsninger med smarte innovative metoder. Enten du har kjøpt utstyr hos oss eller fra andre kan vi ivareta installasjon, drift og support. Vi anvender proaktive metoder som med minst mulig bruk av tid sørger for at systemene fungerer og er tilgjengelige. Vårt markedsområde er Ofoten og Sør-Troms og vi henvender oss til alle bedrifter og offentlig virksomhet.

– Vi kan være «din IT-avdeling» og ta hele ansvaret for administrasjon av IT-systemene – alt fra PCer, nettbrett og smarttelefoner til nettverk, servere og skyløsninger. Fordelingen mellom lokale systemer og skytjenester kan være forskjellig for ulike kunder. Adcom Narvik hjelper deg å finne den løsningen som passer best for deg og din bedrift.

Likte du det du leste og vil ha mer? Fyll ut skjemaet under da vel!

* indicates required

Relaterte innlegg

Vi søker nysgjerrig økonom

Vi søker nysgjerrig økonom

Vi ser etter eit nytt hovud som har energi og driv til å jobbe med Noregs råaste økonomisystem i skya. Er du offensiv og har lyst til å tenkje nytt når det gjeld økonomiløysingar?

les mer
Det er straks klart for Vismas Community Live!

Det er straks klart for Vismas Community Live!

Ønsker du å vite hvordan du kan spare mer tid? Da er Visma Community Live noe for deg! Arenaen gir deg full gjennomgang av oppdateringer og nyheter innen Vismas programvare. Det kjøres 30 ulike webinarer med 45 minutters varighet i tidsrommet 21.-25. oktober 2019! Og det beste av alt: dette serveres deg rett fra kontorpulten din – helt gratis!

les mer
Vi søker systemkonsulent i Molde

Vi søker systemkonsulent i Molde

Vi søker etter en ny kollega til en spennende og utfordrende stilling som systemkonsulent i Adcom Molde. Adcom er en totalleverandør av IT-løsninger for små- og mellomstore bedrifter i Norge. Adcom Molde har 18 medarbeidere og er en betydelig aktør i Møre og Romsdal.

les mer
Share This

Liker du det du ser?

Del det med vennene dine da vel!