Hilsen fra vårt nordligste kontor

sep 9, 2015Tjenester

Adcom har siden 1993 vært en kjede med kontorer i alle deler av Norge. Det siste tilskuddet, og enn så lenge vårt nordligste, ligger i nydelige Narvik.

Adcom har siden 1993 vært en kjede med kontorer i alle deler av Norge. Det siste tilskuddet, og enn så lenge vårt nordligste, ligger i nydelige Narvik.

Som den tredje største byen og kommunen i Nordland, har Narvik siden 1920 fungert som viktigste havn for utskiping av jernmalm på grunn av dens helårs isfrie havn. Narvik er også en skoleby og liker å kalle seg en«teknologihovedstad» i landsdelen.

Adcom Narvik har kontorer i sentrumsnære Havnegata og er per i dag 3 ansatte. Dag Tore Hagman, daglig leder, samt to systemkonsulenter Morten Hjertholm Grande og André Åsheim Eliassen. Adcom Narvik (Inova IT) har eksistert siden 2013, og har fem viktige verdier for sin drift: Tilgjengelighet, entusiasme, kreativitet, ærlighet og ansvarlighet.

– Vårt mål er å bidra til en problemfri, lønnsom og produktiv IT-hverdag for våre kunder, forteller Hagman. – Våre dyktige medarbeidere har mer enn 50 års erfaring fra IT-bransjen til sammen.

Vi leverer servere, PC-er og annet datautstyr fra de mest kjente produsentene i markedet, og syr sammen løsninger med smarte innovative metoder. Enten du har kjøpt utstyr hos oss eller fra andre kan vi ivareta installasjon, drift og support. Vi anvender proaktive metoder som med minst mulig bruk av tid sørger for at systemene fungerer og er tilgjengelige. Vårt markedsområde er Ofoten og Sør-Troms og vi henvender oss til alle bedrifter og offentlig virksomhet.

– Vi kan være «din IT-avdeling» og ta hele ansvaret for administrasjon av IT-systemene – alt fra PCer, nettbrett og smarttelefoner til nettverk, servere og skyløsninger. Fordelingen mellom lokale systemer og skytjenester kan være forskjellig for ulike kunder. Adcom Narvik hjelper deg å finne den løsningen som passer best for deg og din bedrift.

Likte du det du leste og vil ha mer? Fyll ut skjemaet under da vel!

* indicates required

Relaterte innlegg

Tips i Teams: merker

Tips i Teams: merker

Microsoft legger stadig til nye funksjoner og forbedrer samhandlingsappen Teams!Merker en en ny funksjon i Teams slik at du kan lage grupper for roller, prosjekt, kvalifikasjoner, opplæring eller sted. Slik kan du raskt nå en gruppe personer samtidig. Du kan for...

les mer
Tips i Teams: møtelobby, hva er det?

Tips i Teams: møtelobby, hva er det?

Vi får mange tilbakemeldinger om at folk som blir invitert i videomøter, sitter fast i møtelobbyen når de trykker på møtelinken.Der får de en beskjed om at noen inne i møtet slipper de inn snart. Noen ganger blir de ikke sluppet inn, og går dermed glipp av møtet....

les mer
Tips i Teams: snarveier og hurtigtaster

Tips i Teams: snarveier og hurtigtaster

Er du en av dem som liker snarveier og hurtigtaster for å jobbe raskere i et program? Da er dette blogginnlegget noe for deg! Dette innlegget har vi nemlig viet til teams-nerden som ønsker å lære seg hurtigtaster eller snarveier for å gjøre teams enda mer...

les mer
Share This