Hilsen fra vårt nordligste kontor

sep 9, 2015Blogg, Tjenester

Adcom har siden 1993 vært en kjede med kontorer i alle deler av Norge. Det siste tilskuddet, og enn så lenge vårt nordligste, ligger i nydelige Narvik.

Adcom har siden 1993 vært en kjede med kontorer i alle deler av Norge. Det siste tilskuddet, og enn så lenge vårt nordligste, ligger i nydelige Narvik.

Som den tredje største byen og kommunen i Nordland, har Narvik siden 1920 fungert som viktigste havn for utskiping av jernmalm på grunn av dens helårs isfrie havn. Narvik er også en skoleby og liker å kalle seg en«teknologihovedstad» i landsdelen.

Adcom Narvik har kontorer i sentrumsnære Havnegata og er per i dag 3 ansatte. Dag Tore Hagman, daglig leder, samt to systemkonsulenter Morten Hjertholm Grande og André Åsheim Eliassen. Adcom Narvik (Inova IT) har eksistert siden 2013, og har fem viktige verdier for sin drift: Tilgjengelighet, entusiasme, kreativitet, ærlighet og ansvarlighet.

– Vårt mål er å bidra til en problemfri, lønnsom og produktiv IT-hverdag for våre kunder, forteller Hagman. – Våre dyktige medarbeidere har mer enn 50 års erfaring fra IT-bransjen til sammen.

Vi leverer servere, PC-er og annet datautstyr fra de mest kjente produsentene i markedet, og syr sammen løsninger med smarte innovative metoder. Enten du har kjøpt utstyr hos oss eller fra andre kan vi ivareta installasjon, drift og support. Vi anvender proaktive metoder som med minst mulig bruk av tid sørger for at systemene fungerer og er tilgjengelige. Vårt markedsområde er Ofoten og Sør-Troms og vi henvender oss til alle bedrifter og offentlig virksomhet.

– Vi kan være «din IT-avdeling» og ta hele ansvaret for administrasjon av IT-systemene – alt fra PCer, nettbrett og smarttelefoner til nettverk, servere og skyløsninger. Fordelingen mellom lokale systemer og skytjenester kan være forskjellig for ulike kunder. Adcom Narvik hjelper deg å finne den løsningen som passer best for deg og din bedrift.

Likte du det du leste og vil ha mer? Fyll ut skjemaet under da vel!

* indicates required

Relaterte innlegg

Vi tar pulsen på din IT-helse

Vi tar pulsen på din IT-helse

En dårlig IT-helse kan i verste fall gjøre det umulig for deg og dine kollegaer å jobbe. Når tok du sist pulsen på arbeidsdagen din? Vi går hardt ut, og sier at IT-helsa på jobb er like viktig som din egen helse. Vi kartlegger din IT-helse og gir deg verdifulle råd til hvordan du kan senke pulsen i din bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

les mer
Share This