Det er straks klart for Vismas Community Live!

3. okt, 2019Digitalisering, Gir deg tid, Visma, Visma.net

Er du den som ønsker tips og råd til hvordan du kan bruke din Visma-løsning på en enda mer effektiv måte?

Ønsker du å vite hvordan du kan spare mer tid? Da er Visma Community Live noe for deg! Arenaen gir deg full gjennomgang av oppdateringer og nyheter innen Vismas programvare.

 

Det kjøres 30 ulike webinarer med 45 minutters varighet i tidsrommet 21.-25. oktober 2019!

Og det beste av alt: dette serveres deg rett fra kontorpulten din – helt gratis!

Gratis «pick & mix»-webinarer

Det skal være enkelt for deg å utnytte mulighetene Vismas løsninger gir. Derfor er Community Live en serie «pick & mix»-webinarer. Du finner webinarer som er relevante for deg ut ifra hvilke Visma-løsniner du har. Vismas produktsjefer og fageksperter gir deg faglig påfyll, oversikt over nyheter og nyttige tips til hvordan du kan få mer utbytte av din løsning

Visma har webinarer som passer for alle, og egne webinarer for regnskapsbyrå. Se full oversikt her, og meld deg på de som er relevant for deg!

Når er det?

Over 30 ulike webinarer sendes live mellom 21.-25. oktober (uke 43).

Hvordan melder du deg på?

Følg lenken via knappen under for å se full oversikt over webinarer, og for å melde deg på. Du får en bekreftelse på e-post når du er påmeldt.  Du får også en påminnelse 1 time før oppstart, med lenke inn til webinaret. Enklere blir det ikke!

Vil du vite mer om skyløsningene til Visma? 

Vi kjører seminarer i hele 5 forskjellige byer om Visma.net ERP – framtidens ERP-system i oktober. Seminaret er selvfølgelig gratis!

Førde

Tirsdag 15. Oktober

Molde

Onsdag 16. Oktober

Kristiansund

Torsdag 17. Oktober

Steinkjer

Tirsdag 22.Oktober

Namsos

Onsdag 23. Oktober

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Rune er gründer og daglig leder hos Adcom Kristiansund. Han elsker å hjelpe bedrifter med å finne smarte løsninger, og er en kløpper på blant annet ERP/Visma.

Relaterte innlegg

Webinar om sikkerhet

Webinar om sikkerhet

Sikkerhet angår oss alle. Vi hjelper deg å forankre sikkerhet i din bedrift! Fire onsdager på rad kjører vi 30 minutters webinarer med forskjellige tema innenfor sikkerhet, som gir deg et godt grunnlag for å gjøre skikkelig sikkerhetsarbeid! Hva er egentlig datasikkerhet, og hvordan ser trusselbildet ut? Hvordan står det til med sikkerheten på hjemmekontoret? Har du tilstrekkelig backup, og en god sikkerhetspolicy? Dette hjelper vi deg med!

les mer
Datasikkerhet og trusselbildet

Datasikkerhet og trusselbildet

Som ansatt eller leder, og privatperson har vi til felles et ansvar som å holde de kriminelle så langt unna som mulig. Små og mellomstore bedrifter er på ingen måte vernet fra kriminelle hackere på grunn av at de kun har «kjedelige» data. Ofte er man faktisk et lettere mål i SMB-markedet, da man ikke har noen forankret sikkerhetspolicy, eller en plan – hvis noe skulle skje.

les mer
Backup av Office 365

Backup av Office 365

Mange tenker at skytjenester ikke trenger backup, enten fordi de tror det følger med i skyen, eller at det er så sikkert at det ikke trengs. Det stemmer at skyløsningen Office 365 er ganske sikker, men ingenting sikrer en mot menneskelige feil, som faktisk utgjør største delen av datatapet. Med andre ord; du bør ha backup! Les mer om hvorfor her.

les mer
Share This