Det er straks klart for Vismas Community Live!

3. okt, 2019Digitalisering, Gir deg tid, Visma, Visma.net

Er du den som ønsker tips og råd til hvordan du kan bruke din Visma-løsning på en enda mer effektiv måte?

Ønsker du å vite hvordan du kan spare mer tid? Da er Visma Community Live noe for deg! Arenaen gir deg full gjennomgang av oppdateringer og nyheter innen Vismas programvare.

 

Det kjøres 30 ulike webinarer med 45 minutters varighet i tidsrommet 21.-25. oktober 2019!

Og det beste av alt: dette serveres deg rett fra kontorpulten din – helt gratis!

Gratis «pick & mix»-webinarer

Det skal være enkelt for deg å utnytte mulighetene Vismas løsninger gir. Derfor er Community Live en serie «pick & mix»-webinarer. Du finner webinarer som er relevante for deg ut ifra hvilke Visma-løsniner du har. Vismas produktsjefer og fageksperter gir deg faglig påfyll, oversikt over nyheter og nyttige tips til hvordan du kan få mer utbytte av din løsning

Visma har webinarer som passer for alle, og egne webinarer for regnskapsbyrå. Se full oversikt her, og meld deg på de som er relevant for deg!

Når er det?

Over 30 ulike webinarer sendes live mellom 21.-25. oktober (uke 43).

Hvordan melder du deg på?

Følg lenken via knappen under for å se full oversikt over webinarer, og for å melde deg på. Du får en bekreftelse på e-post når du er påmeldt.  Du får også en påminnelse 1 time før oppstart, med lenke inn til webinaret. Enklere blir det ikke!

Vil du vite mer om skyløsningene til Visma? 

Vi kjører seminarer i hele 5 forskjellige byer om Visma.net ERP – framtidens ERP-system i oktober. Seminaret er selvfølgelig gratis!

Førde

Tirsdag 15. Oktober

Molde

Onsdag 16. Oktober

Kristiansund

Torsdag 17. Oktober

Steinkjer

Tirsdag 22.Oktober

Namsos

Onsdag 23. Oktober

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Rune er gründer og daglig leder hos Adcom Kristiansund. Han elsker å hjelpe bedrifter med å finne smarte løsninger, og er en kløpper på blant annet ERP/Visma.

Relaterte innlegg

Visste du at du kan spare tid med Microsoft Flow?

Visste du at du kan spare tid med Microsoft Flow?

De fleste av oss bruker Microsoft Office 365 – men utnytter vi potensialet som ligger i programvaren fullt ut? I dagens blogginnlegg skal vi presentere Microsoft Flow, en av de fantastiske og nyttige appene som ligger tilgjengelig i Office 365.

les mer
Samle alt i Teams

Samle alt i Teams

Bli ferdig med interne eposter, hundre portaler med egne passord og uendelige versjoner av samme fil. Nå skjer alt i Teams. Vår klare oppfordring framover er derfor: bli venn med Teams. Bruk det for det det er verdt, og la hverdagen umiddelbart bli mer sømløs og mindre støyete!

les mer
Share This

Liker du det du ser?

Del det med vennene dine da vel!