Det er straks klart for Vismas Community Live!

3. okt, 2019Digitalisering, Gir deg tid, Visma, Visma.net

Er du den som ønsker tips og råd til hvordan du kan bruke din Visma-løsning på en enda mer effektiv måte?

Ønsker du å vite hvordan du kan spare mer tid? Da er Visma Community Live noe for deg! Arenaen gir deg full gjennomgang av oppdateringer og nyheter innen Vismas programvare.

 

Det kjøres 30 ulike webinarer med 45 minutters varighet i tidsrommet 21.-25. oktober 2019!

Og det beste av alt: dette serveres deg rett fra kontorpulten din – helt gratis!

Gratis «pick & mix»-webinarer

Det skal være enkelt for deg å utnytte mulighetene Vismas løsninger gir. Derfor er Community Live en serie «pick & mix»-webinarer. Du finner webinarer som er relevante for deg ut ifra hvilke Visma-løsniner du har. Vismas produktsjefer og fageksperter gir deg faglig påfyll, oversikt over nyheter og nyttige tips til hvordan du kan få mer utbytte av din løsning

Visma har webinarer som passer for alle, og egne webinarer for regnskapsbyrå. Se full oversikt her, og meld deg på de som er relevant for deg!

Når er det?

Over 30 ulike webinarer sendes live mellom 21.-25. oktober (uke 43).

Hvordan melder du deg på?

Følg lenken via knappen under for å se full oversikt over webinarer, og for å melde deg på. Du får en bekreftelse på e-post når du er påmeldt.  Du får også en påminnelse 1 time før oppstart, med lenke inn til webinaret. Enklere blir det ikke!

Vil du vite mer om skyløsningene til Visma? 

Vi kjører seminarer i hele 5 forskjellige byer om Visma.net ERP – framtidens ERP-system i oktober. Seminaret er selvfølgelig gratis!

Førde

Tirsdag 15. Oktober

Molde

Onsdag 16. Oktober

Kristiansund

Torsdag 17. Oktober

Steinkjer

Tirsdag 22.Oktober

Namsos

Onsdag 23. Oktober

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Rune er gründer og daglig leder hos Adcom Kristiansund. Han elsker å hjelpe bedrifter med å finne smarte løsninger, og er en kløpper på blant annet ERP/Visma.

Relaterte innlegg

Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

les mer
Vi tar pulsen på din IT-helse

Vi tar pulsen på din IT-helse

En dårlig IT-helse kan i verste fall gjøre det umulig for deg og dine kollegaer å jobbe. Når tok du sist pulsen på arbeidsdagen din? Vi går hardt ut, og sier at IT-helsa på jobb er like viktig som din egen helse. Vi kartlegger din IT-helse og gir deg verdifulle råd til hvordan du kan senke pulsen i din bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om backup

Innspilling av webinaret om backup

Hvilke kilder er det til datatap, og hvordan tar man høyde for det? Den beste måten å sikre seg mot datatap og driftsstans er god backupløsninger. Vi tar dere gjennom både lokal- og skybackup, og stiller noen viktige spørsmål til hvor data bør lagres og hvordan den bør sikkerhetskopieres.

les mer
Share This