Cloud is a journey, not a destination

11. sep, 2019Digitalisering, Gir deg tid, Visma, Visma.net

Vi har vært på Cloud Camp med Visma.net og har fått innsikt i de nye nettbaserte løsningene som Visma snart lanserer!

Adcom Teamet har vært på Cloud Camp med Visma.net – og fått et unikt innblikk i hvor Visma.net ERP er per nå, samt hvor de skal være i framtiden. Den teknologiske utviklingen går stadig raskere. I dag er ca. 2 % av alle ERP system skybasert, mens det vil være 98 % om ti år. Vi har derfor fått sett på hva framtiden bringer, slik at vi skal være best mulig rustet til å hjelpe deg med å spare tid – og å henge med i den teknologiske utviklingen.

Visma.net ERP er en komplett, web-basert løsning for bedrifter som samler alle ansatte og alle data om bedriften i en enkel løsning. Det fører til smartere og smidigere løsninger som gjør deg bedre rustet i dagens konkurranseutsatte marked. Visma.net er en perfekt match for bedrifter som ønsker å redusere kostnader og øke effektiviteten i sitt ERP system. I tillegg får du fordelen av at alle data lagres og er tilgjengelig i «skyen», såkalt Cloud ERP, og at du har systemet tilgjengelig på både PC, nettbrett og smarttelefon. De forskjellige prosessene er automatisert – og man har hele tiden mulighet til å gå inn og følge med på prosessene. Dette gir deg fleksibilitet – og du får en alltid oppdatert innsikt i din bedrift. 

Vi kjører seminar, vil du komme?

Har du lyst å vite mer om Visma.net og de fordelene systemet kan gi din bedrift? Er du interessert i å spare tid, og ha et skybasert system som er fullt skalerbart? Det høres smart ut – sant? Visma.net er det råeste økonomisystemet i skyen – du vil ikke gå glipp av muligheten til et innblikk i hvor enkelt ting faktisk kan være.

Vi kjører en halv dag sammen med Visma hvor du blant annet får vite om fordelene og de tidsbesparende mulighetene i Visma.net. Meld deg på om du vil høre mer om Cloud ERP – som er framtidens ERP system! 

Førde

Tirsdag 15. Oktober

Molde

Onsdag 16. Oktober

Kristiansund

Torsdag 17. Oktober

Steinkjer

Tirsdag 22.Oktober

Namsos

Onsdag 23. Oktober

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Stein Andre er it-konsulent i Molde og har jobbet med Microsoft i 10 år. Han er en kløpper i Office 365 sine løsninger, og har alltid et smil på lur.

Relaterte innlegg

Webinar om sikkerhet

Webinar om sikkerhet

Sikkerhet angår oss alle. Vi hjelper deg å forankre sikkerhet i din bedrift! Fire onsdager på rad kjører vi 30 minutters webinarer med forskjellige tema innenfor sikkerhet, som gir deg et godt grunnlag for å gjøre skikkelig sikkerhetsarbeid! Hva er egentlig datasikkerhet, og hvordan ser trusselbildet ut? Hvordan står det til med sikkerheten på hjemmekontoret? Har du tilstrekkelig backup, og en god sikkerhetspolicy? Dette hjelper vi deg med!

les mer
Datasikkerhet og trusselbildet

Datasikkerhet og trusselbildet

Som ansatt eller leder, og privatperson har vi til felles et ansvar som å holde de kriminelle så langt unna som mulig. Små og mellomstore bedrifter er på ingen måte vernet fra kriminelle hackere på grunn av at de kun har «kjedelige» data. Ofte er man faktisk et lettere mål i SMB-markedet, da man ikke har noen forankret sikkerhetspolicy, eller en plan – hvis noe skulle skje.

les mer
Backup av Office 365

Backup av Office 365

Mange tenker at skytjenester ikke trenger backup, enten fordi de tror det følger med i skyen, eller at det er så sikkert at det ikke trengs. Det stemmer at skyløsningen Office 365 er ganske sikker, men ingenting sikrer en mot menneskelige feil, som faktisk utgjør største delen av datatapet. Med andre ord; du bør ha backup! Les mer om hvorfor her.

les mer
Share This