En kjapp guide til hvordan du blir med i et møte på Skype eller i Teams

1.

Åpne møteinnkallelsen i e-post eller kalender

velg Bli med i Skype-møte eller Bli med i elektronisk møte.
(Hva du ser av valgene over avhenger litt av hvilken versjon du har.)

 

Bli med i med Skype for Business Web App

 

2.

Følg instruksjonene i nettleseren

og installer Appen for Skype-møter. Hvis du bruker Internet Explorer, velger du Kjør når du ser varselet nederst i nettleservinduet.

 

3.

Hva heter du?

Skriv inn navnet ditt på siden App for Skype-møter pålogging, og velg bli med i.

1.

Åpne møteinnkallelsen i e-post eller kalender

velg Prøv Skype Web App.

 

2. 

Hva heter du?

Skriv inn navnet ditt på siden Skype for Business Web App pålogging, og velg bli med i møtet.

Logg på Skype for Business Web App som gjest eller med organisasjonens legitimasjon

 

3. 

Følg instruksjonene i din nettleser

installer den Skype for Business Web App plugin-modulen, som er nødvendig for lyd, video og skjermdeling.

 

4. 

Inn i møtet, eller i en virtuell lobby

Du kan bli med i møtet umiddelbart eller bli sendt til den virtuelle lobbyen, avhengig av møtealternativene som arrangøren har valgt.

Hvis du er i lobbyen, får arrangøren og andre presentatører umiddelbart varsel om at du venter.

Det er flere måter å bli med i et møte i Teams

 

1. Fra kalenderen

Trykk på Møter Meetings button  (meetings) i menyen til venstre i appen. Der finner du alle møter som er avtalt for gjeldende uke. Finn møtet du ønsker å delta i, og klikk på Delta (join).

2. Fra chat

Hvis møtet allerede har begynt dukker det opp i nylige i chat-listen din. Da velger du møtet du ønsker å delta i inne i chat-listen og klikker på Delta (join) fra toppmenyen.

3. Fra en notification

HVis du er opptatt mottar du en notification om at du har blitt invitert til et møte, derifra kan du klikke på Delta (join)

Join a meeting from a pop-up message

4. Fra en kanal

Hvis møtet foregår i en kanal ser du en invitasjon til å delta, delevant innhold og hvem som er i møtet allerede. Hvis møtet har blitt scrollet forbi i samtalen, får du opp en notification i kanalen. Klikk på Delta og velg dine ønskede instilinger for å delta i møtet.

Join a meeting from a message

5. Fra Outlook

Du kan selvsagt også bli med i et møte fra kalenderen i outlook. Finn mailen med invitasjonen til møtet og klikk på linken i den. Da blir du sendt rett inn i teams, og kan delta i møtet derifra.

Stein Andre Knutsen i Adcom Søre Sunnmøre er en av de mange trivelige teknikerne vi har på laget. Stein Andre er ekspert i Office 365-verdenen, og svarer på alle spørsmål du måtte ha med et smil.

Relaterte innlegg

Webinar om sikkerhet

Webinar om sikkerhet

Sikkerhet angår oss alle. Vi hjelper deg å forankre sikkerhet i din bedrift! Fire onsdager på rad kjører vi 30 minutters webinarer med forskjellige tema innenfor sikkerhet, som gir deg et godt grunnlag for å gjøre skikkelig sikkerhetsarbeid! Hva er egentlig datasikkerhet, og hvordan ser trusselbildet ut? Hvordan står det til med sikkerheten på hjemmekontoret? Har du tilstrekkelig backup, og en god sikkerhetspolicy? Dette hjelper vi deg med!

les mer
Datasikkerhet og trusselbildet

Datasikkerhet og trusselbildet

Som ansatt eller leder, og privatperson har vi til felles et ansvar som å holde de kriminelle så langt unna som mulig. Små og mellomstore bedrifter er på ingen måte vernet fra kriminelle hackere på grunn av at de kun har «kjedelige» data. Ofte er man faktisk et lettere mål i SMB-markedet, da man ikke har noen forankret sikkerhetspolicy, eller en plan – hvis noe skulle skje.

les mer
Backup av Office 365

Backup av Office 365

Mange tenker at skytjenester ikke trenger backup, enten fordi de tror det følger med i skyen, eller at det er så sikkert at det ikke trengs. Det stemmer at skyløsningen Office 365 er ganske sikker, men ingenting sikrer en mot menneskelige feil, som faktisk utgjør største delen av datatapet. Med andre ord; du bør ha backup! Les mer om hvorfor her.

les mer