Adcom IT-driftsavtale

sep 17, 2016Gir deg tid, IT-drift

For å sikre en effektiv og stabil systemdrift er god tilgang til service og support en like viktig faktor som investering i maskin- og programvare av høy kvalitet. 

For å sikre en effektiv og stabil systemdrift er god tilgang til service og support en like viktig faktor som investering i maskin- og programvare av høy kvalitet. 

Gjennom en avtale med Adcom får du prioritert service, rask responstid og ett sted å forholde deg til, uavhengig av om du har enkle brukerspørsmål eller alvorlige tekniske feil. Dette gir deg som kunde en trygghet for den investeringen du har gjort i ditt IT-system.
 

Ved å velge en driftsavtale fra Adcom får du:

En bedre og tryggere IT-hverdag
Utvidet support
Forebyggende vedlikehold ac servere & nettverk
Fjernovervåking av servere/system/pc-er 24/7
Fastsatt responstid
Reduserte priser på konsulenter
Tilgang til kompetanse innen de viktigste fagområdene innen IT-drift
Personlig kontakt – du blir tildelt faste konsulenter som får ansvaret for din bedrift

Vi har løsninger som passer de fleste virksomheter og har lang og bred erfaring innen drift av IT- systemer hos både små og store bedrifter. Før inngåelse av driftsavtalen foretar vi en mindre kartlegging av ditt IT-system slik at avtalen blir tilpasset dine behov. Kartleggingen gjøres av en av våre konsulenter og er selvsagt gratis. Ønsker du mer informasjon, eller et uforpliktende tilbud, kontakt et av våre lokale kontor.

Likte du det du leste og vil ha mer? Fyll ut skjemaet under da vel!

* indicates required

Relaterte innlegg

Webinar om sikkerhet

Webinar om sikkerhet

Sikkerhet angår oss alle. Vi hjelper deg å forankre sikkerhet i din bedrift! Fire onsdager på rad kjører vi 30 minutters webinarer med forskjellige tema innenfor sikkerhet, som gir deg et godt grunnlag for å gjøre skikkelig sikkerhetsarbeid! Hva er egentlig datasikkerhet, og hvordan ser trusselbildet ut? Hvordan står det til med sikkerheten på hjemmekontoret? Har du tilstrekkelig backup, og en god sikkerhetspolicy? Dette hjelper vi deg med!

les mer
Datasikkerhet og trusselbildet

Datasikkerhet og trusselbildet

Som ansatt eller leder, og privatperson har vi til felles et ansvar som å holde de kriminelle så langt unna som mulig. Små og mellomstore bedrifter er på ingen måte vernet fra kriminelle hackere på grunn av at de kun har «kjedelige» data. Ofte er man faktisk et lettere mål i SMB-markedet, da man ikke har noen forankret sikkerhetspolicy, eller en plan – hvis noe skulle skje.

les mer
Tips i Teams: merker

Tips i Teams: merker

Microsoft legger stadig til nye funksjoner og forbedrer samhandlingsappen Teams!Merker en en ny funksjon i Teams slik at du kan lage grupper for roller, prosjekt, kvalifikasjoner, opplæring eller sted. Slik kan du raskt nå en gruppe personer samtidig. Du kan for...

les mer
Share This