Abonner på godt trådløst nett

26. nov, 2019Gir deg tid, Nettverk og brannmur, wifi

Vi i Adcom har sett et skrikende behov for hjelp til å drifte trådløsnettverkene ute hos kundene våre, og har derfor begynt å levere «wifi som en tjeneste»!

Mange bedrifter sliter med dårlige trådløsnettverk. I store bygg har man ofte «løst problemet» ved å sette opp en eller flere ekstra rutere, som har fått sitt eget nettverksnavn (SSID), og eget passord. Resultatet er ofte kaos, med flere nettverk og passord å forholde seg til, og man har absolutt ingen garanti for at man blir koblet opp mot nettverket som ville gitt best hastighet… 

Det skal bare funke

Ut fra kartlegging av behov, setter vi opp en controller og det nødvendige antall aksesspunkt hos deg, og deretter leverer vi etter ditt ønske om at dette «bare skal fungere». Ett, felles trådløsnettverk i hele bygget, ja på hele bedriftens område om så – høres ikke det forlokkende ut? Erfaringen vår viser at dette har blitt svært godt mottatt!

Vi har utstyr tilpasset både innendørs og utendørs bruk, og ved behov kan vi også skyte med radiolink fra et bygg til et annet. Bruk av utstyr med POE (Power over ethernet), gjør at man ikke engang trenger strøm der utstyr settes opp, da dette kan leveres via nettverkskabelen!

 

Sikkert gjestenett

Med økt fokus på – og krav til sikkerhet – anbefaler vi bruk av adskilt VLAN for sikkert gjestenett! Da vil trafikk i gjestenettet gå helt adskilt fra bedriftens egen trafikk.

Vi foretar jevnlige oppgraderinger av firmware for sikkerhet og ytelse, vi endrer ID og passord ved behov, eller blokkerer enkeltklienter dersom det er ønskelig at noen skal stenges ute. Intet utstyr har evig levetid, men siden det er vi i Adcom som eier utstyret, vil vi oppgradere og justere utstyr etter behov – i takt med tidens utvikling og krav.

 

 

Vi eier utstyret, og fjerndrifter løsningen – alt for en fast, månedlig sum.

Det er rimeligere enn du tror – så spør oss gjerne om råd, og et tilbud på løsning hos dere!

Nok en ting mindre å tenke på?
Vårt mål er å gi deg tid!

La oss ta en prat om wifi som tjeneste

Tore i Namsos er en garva rådgiver og tekniker i Adcom Namsos som gjerne hjelper deg å få best mulig trådløst nett. Han er dessuten en veldig trivelig kar, som gjerne slår av en prat om hvordan dere kan utnytte maks potensiale i dagens teknologi!

Relaterte innlegg

Webinar om sikkerhet

Webinar om sikkerhet

Sikkerhet angår oss alle. Vi hjelper deg å forankre sikkerhet i din bedrift! Fire onsdager på rad kjører vi 30 minutters webinarer med forskjellige tema innenfor sikkerhet, som gir deg et godt grunnlag for å gjøre skikkelig sikkerhetsarbeid! Hva er egentlig datasikkerhet, og hvordan ser trusselbildet ut? Hvordan står det til med sikkerheten på hjemmekontoret? Har du tilstrekkelig backup, og en god sikkerhetspolicy? Dette hjelper vi deg med!

les mer
Datasikkerhet og trusselbildet

Datasikkerhet og trusselbildet

Som ansatt eller leder, og privatperson har vi til felles et ansvar som å holde de kriminelle så langt unna som mulig. Små og mellomstore bedrifter er på ingen måte vernet fra kriminelle hackere på grunn av at de kun har «kjedelige» data. Ofte er man faktisk et lettere mål i SMB-markedet, da man ikke har noen forankret sikkerhetspolicy, eller en plan – hvis noe skulle skje.

les mer
Backup av Office 365

Backup av Office 365

Mange tenker at skytjenester ikke trenger backup, enten fordi de tror det følger med i skyen, eller at det er så sikkert at det ikke trengs. Det stemmer at skyløsningen Office 365 er ganske sikker, men ingenting sikrer en mot menneskelige feil, som faktisk utgjør største delen av datatapet. Med andre ord; du bør ha backup! Les mer om hvorfor her.

les mer
Share This