Søre Sunnmøre


Fellesbilde_lavopplost

Meir tid til dei viktige gjeremåla

Vi i Adcom Molde og Søre Sunnmøre har i alt over 300 års erfaring med IT og telefoni, og er opptatt av å vere ein lokal totalleverandør som di bedrift kan stole på og synes det er kjekt å vere kunde hos.

Vi veit at det er mogleg å få ein betre arbeidskvardag ved å bruke dei rette IT-løysingane. Ofte er det heller ikkje mykje som skal til, og vårt mål er at IT-produkt og tenester skal gje bedrifta di innsparing med omsyn til både tid og kroner. Med programvare tilpassa behovet i bedrifta, gode arbeidsrutiner og skikkeleg opplæring vil tidstjuvane forsvinne. Dette kan dei 20 medarbeidarane hos Adcom Molde og Søre Sunnmøre hjelpe deg og bedrifta di med.

 

Søre Sunnmøre

Adcom Søre Sunnmøre er avdelingskontor for Adcom Molde / IT Data AS. Stikk svært gjerne innom Roar og Jan Tore vårt kontor i Hovdebygda (R-Senteret) for ein triveleg prat og ein kaffikopp, vi ser fram til å bli betre kjent.

Hovudkontor Molde

Adcom Molde vart etablert under namnet IT Data AS i 1993 av Ivar A. Thorvik. I dag har firmaet vokse til 20 medarbeidarar og er den største avdelinga i Adcom-kjeda. Vi er lokalt eigd, og har ein solid eigenkapital med AA rating hos Dun & Bradstreet.

Vår målsetjing er å bistå våre kundar i å betre sine arbeidsprosessar, slik at det vert fristilt tid som kan brukast til forbetring av inntjening, resultat, kvalitet, trivsel og miljø.

klokke_1700 Driftstenester

klokke_1600 Datautstyr & verkstad

klokke_1500 Forretningssystem

 

klokke_1400 Programvare

klokke_1300 Rådgjeving

klokke_1200 Telefoni

Roar

Roar Vikene

Kundeansvarleg

906 08 794
roar.vikene@adcom.no

Send mail

Jan Tore

Jan Tore Bjerkvik

Systemkonsulent

942 37 525
jan.tore.bjerkvik@adcom.no

Send mail

Kontaktinformasjon

R-Senteret
6160 Hovdebygda
70 05 51 50
sunnmore@adcom.no
Org.nr 966 946 873

Teamviewer_logo_adcom

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet