samarbeidspartnere


Våre samarbeidspartnere

Adcom har viktige produsentsertifiseringer og partnerskap med mange ledende produsenter. Vi investerer mye tid og ressurser på å være oppdatert på ny teknologi og løsninger. Gjennom sertifiseringer, kursing og utveksling av erfaringer og best-practice, skal vi sikre kunden beste kompetanse, gjennomføringsevne og de mest innovative løsningene.

For oss er det viktigste at vi løser utfordringer hos kunden. Derfor har vi knyttet til oss strategiske partnere, som alle er ledende på sine områder.

visma

Visma - effektiviserer bedrifter.

Visma er Nordens ledende leverandør av programvare for økonomistyring og logistikk med integrerte løsninger for CRM, lønn, e-handel, og prosjektstyring. Vi i Adcom har lang erfaring med deres produkter og har et meget godt samarbeid med Visma Software.

huldt&lillevik

Huldt & Lillevik

Norges mest solgte lønnssystem for små og mellomstore bedrifter.

microsoft

Microsoft

Microsoft er verdens største programvarehus, og leverer i tillegg til operativsystem til PC og servere en rekke andre innovative løsninger for kontorautomasjon og samarbeid.

lenovo logo liten

Lenovo

Lenovo er en av verdens største PC-produsenter, og nå også markedsleder i Norge. Adcom er Lenovo Gold Partner og kan tilby et komplett spekter av Lenovo-produkter til gunstige betingelser.

IBM

IBM

IBM er en av verdens ledende aktører innen utvikling og produksjon av avansert informasjonsteknologi. Adcom er en sertifisert IBM-partner og våre ansatte har betydelig kompetanse vedrørende produkter fra IBM.

hp

Hewlett Packard

HP er en leverandør av teknologiske løsninger for privatpersoner, bedrifter og institusjoner i hele verden.

Veeam

Veeam

Veeam er kjent som den ledende og mest innovative leverandør til virtuelle miljø, og tilbyr produkter innenfor backup, rapportering, konfigurasjon og overvåkning av virtuelle miljøer.

symantec

Symantec

Symantec er en markedsledende leverandør av programvare som sikrer og styrer elektronisk informasjon.

vmvare

VMware

VMware er en teknologi for å virtualisere virksomhetens IT infrastuktur ved å virtualisere databehandlingen, lagringen og måten å jobbe med nettverket på.

telenor

Telenor

Telenor er landets største leverandør av tele- og datatjenester.

Logo Telia

Telia

Telias produkter og tjenester hjelper deg å ta vare på relasjonene som er viktige for deg.

cisco

Cisco

Cisco er verdens ledende nettverksleverandør som forandrer måten mennesker kommuniserer sammen og samarbeider på.

citrix

Citrix

Citrix er den ledende, globale leverandøren av aksess-infrastrukturløsninger til virksomheter, offentlige organisasjoner og utdannelsesorganisasjoner.

Barex

Barex

Barex Distribution AS er verdiskapende distributør innenfor AIDC segmentet. Dette betyr i praksis at vi distribuerer produkter og løsninger innen merking, datafangst og butikkdatautstyr.