Maskin- og programvare


Maskin- og programvare

Med Adcom som teknologipartner skal du ha forventninger om en problemfri IT-hverdag. Vi har utstrakt erfaring i å levere maskinvare tilpasset kundenes behov med korrekt lisensierte programmer. Våre medarbeidere har sertifiseringer hos våre viktigste samarbeidspartnere, noe som sikrer at du får attraktive priser og den aller beste hjelpen for at alt skal.

maskinogprogramvare

Adcom sørger for at du har en velfungerende og effektiv IT-arkitektur. Våre løsninger omfatter hele plattformen: klient, nettverk, servere, skrivere – og programvare som binder disse sammen.

Å velge riktig programvare er ikke lett. Det finnes et utall muligheter på markedet, alle med ulike egenskaper. Adcom har levert programvare til flere tusen norske bedrifter. Vi kjenner til hva som finnes og kan hjelpe deg å velge riktig slik at din dag blir litt enklere.

Komplette løsninger basert på moderne og smart teknologi, vil gi kostnadseffektiv og trygg drift og bidra til at du når målsetningene dine. Vi har høyt kvalifiserte konsulenter og har gjennom flere år vært en profesjonell leverandør til både private og offentlige virksomheter.

Adcom leverer både store og små hardware-løsninger basert på kundens behov. Fra enkeltstående maskiner til komplette oppsett. Dette innebærer alt fra komplette IT-løsninger til enkeltstående datamaskiner og nettverksutstyr, mobiler og annet.

Vi har konkurransedyktige priser på utstyr basert på gode avtaler med store leverandører og distributører som Microsoft, Lenovo, IBM, HP, VMware, Cisco, Veeam, Symantec, Tech Data og Also.

Adcom leverer gjerne komplette IKT-løsninger inkludert forretningssystemer. Vi er også en erfaren forhandler av administrativ programvare, hovedsakelig fra Visma og Huldt & Lillevik.Alle våre tjenester

drift

IT-drift

Sikkerhet

Sikkerhet

forretningssystemer

Forretnings-systemer

Support

Support

skytjenester

Skytjenester

maskinogprogramvare

Maskin- og programvare

Konsulent

Konsulent

ikon-mobil&telefoni

Mobil og telefoni