Mobil & Telefoni


Mobil & Telefoni

Adcom er medlem av Telering – noe som gir deg en fordel ved at vi ikke bare snakker en side av saken. Vi har flere tilbydere i vår portefølje, noe som gjør det enkelt for oss å være en god og objektiv rådgiver. Operatørene kan ha ulik løsning, ulik geografisk og kapasitetsmessig dekning og ulik prisstruktur.

Som medlem av Telering-kjeden kan vi tilby begge de to største operatørene og vi kan derfor benytte disse i behovsanalyse sammen med kunde og finne kundeoptimal løsning.

ikon-mobil&telefoni

logo-teleringTelering er en landsdekkende faghandels kjede som vi i Adcom er stolte av å være en del av. Via Telering kan vi levere telekommunikasjons produkter og løsninger til private- og offentlige virksomheter. Vi representerer Telenor og Telia på operatørsiden, samt alle de store produsentene på mobiltelefoner og utstyr som Nokia, Samsung, Apple, Sony, HTC, LG og Huawei.

Telenor

Telenor tilbyr komplette mobile løsninger for både store og små bedrifter. Alt fra enkle telefonløsninger til avanserte kontorløsninger i skyen.

Telia

Det handler ikke om teknologi, det handler om mennesker. Telias produkter og tjenester hjelper deg å ta vare på relasjonene som er viktige for deg.

Klar til bruk

 

  • Din epost
  • Dine kontakter
  • Dine apper

På tide å skifte mobil? Vi tilbyr enkle og gode pakkeløsninger for deg når du bytter mobil. For minst mulig nedetid for deg og din bedrift kan vi enkelt hjelpe deg å ferdigstille din nye mobil –
ta kontakt for informasjon om de forskjellige mulighetene.

Sikkerhet på mobile enheter

 

  • Sperr/lås telefonen
  • Sett kode
  • Spor telefonen (avhengig av operativsystem)
  • Slett innhold

For å sikre ansattes og bedriftens data som er tilgjengelig på telefon, nettbrett og PC.

Vi har også drift og supportavtaler.

Kontakt oss for mer informasjon.

Vi har også leasing-avtaler på utstyr.

Kontakt oss for mer informasjon.

Alle våre tjenester

drift

IT-drift

Sikkerhet

Sikkerhet

forretningssystemer

Forretnings-systemer

Support

Support

skytjenester

Skytjenester

maskinogprogramvare

Maskin- og programvare

Konsulent

Konsulent

ikon-mobil&telefoni

Mobil og telefoni