Konsulent


Konsulent

Verden er i konstant endring. Det er trolig også din bedrift. Gjennom vårt konsulentarbeid med driftstjenestene får vi verdifull erfaring og bygger opp solid kompetanse innenfor alle områder innen IT-drift. Denne kompetansen deler vi gjerne med våre kunder som konsulenter. Enten det gjelder utvidelser eller endringer på dine eksisterende systemer, eller helt nye løsninger, kan vi bidra til å gjøre ditt prosjekt til en suksess.

Konsulent

Vi er først og fremst opptatt av at løsningene vi foreslår skal løse dine behov. Verken mer eller mindre. En profesjonell og ærlig tilnærming til oppgaven er viktig for å fortjene den tillit som er nødvendig, for å kunne sette oss inn i din IT-hverdag og hvordan denne kan bli best mulig. I tett dialog med deg som kunde tar våre konsulenter et helhetlig ansvar hele IT-prosjektet.

Adcom tilbyr konsulenttjenester innenfor tekniske tjenester, forretningssystemer, programutvikling og webdesign.

Vi hjelper dere med alt fra rådgivning av hardware krav, installasjon og oppgradering av programvare og tuning og indeksering av databaser.

Vi sikrer at implementeringen av nytt system og eventuell tilleggsprogramvare går smidig. I tillegg kan vi bistå med konvertering av data ved overgang fra ett forretningssystem til ett annet.

Kurs og opplæring sikrer deg full effekt av dine programvare investeringer. Vi arrangerer fagkurs og bedriftsinterne kursopplegg.

Alle kunder er unike med ulike behov. Programutviklerne i Adcom har lang og bred erfaring med utvikling og spesial tilpasninger for å gjøre kundens hverdag enklere.

Adcom kan også hjelpe dere med webdesign og designtjenester. Vi tilbyr profesjonell design og utforming av din nettside. Vi legger vekt på ny webteknologi og et funksjonelt og stilfullt design.

Alle våre tjenester

drift

IT-drift

Sikkerhet

Sikkerhet

forretningssystemer

Forretnings-systemer

Support

Support

skytjenester

Skytjenester

maskinogprogramvare

Maskin- og programvare

Konsulent

Konsulent

ikon-mobil&telefoni

Mobil og telefoni