Jobb i Adcom


Adcom har sterkt fokus på kompetanse og er stadig på utkikk etter kloke hoder. Selskapet kan by på en rekke fordeler som gjør oss til en attraktiv arbeidsplass.

Adcom har tett samarbeid med ledende IT partnere. Dette åpner for at våre ansatte får omfattende muligheter for å ta sertifiseringer og spesialisere seg. Videre setter Adcom fokus opplæring i intern metodikk som sikrer kvaliteten i leveransene til våre kunder.

Adcom er samlet sett et stort og spennende miljø som består av 60 ansatte som omsetter for ca 140 millioner. Det blir stadig mer samarbeid mellom kontorene og det jobbes kontinuerlig med å videreutvikle kultur og samhold blant våre ansatte i Adcom.

Om det ikke er noen utlyste stillinger på kontoret du kunne tenkt deg å jobbe på, oppfordrer vi deg til å ta kontakt likevel. Vi tar vare på din CV og vil vurdere deg når vi har behov for å ansette nye medarbeidere.

Her vil vi legge stillingsanonser og instruksjoner for å søke til alle våre kontor. For tiden er det ingen ledige stillinger.

Her vil vi legge inn alle aktiviteter i kjeden. Alt fra kurs til kampanjer legges inn for at dere enkelt kan følge med på hva vi gjør.

Linda pek side_72